Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Автоджамбазки номера

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе това с автовозите също е много голяма преебвация Чувал съм за някои софийски автокъщи че си имали оборотен автовоз и от време на време правят "упражнение" паркиране пред автокъщата и сваляне на "пресен" внос а и дупничани го ползват тоя трик - събота неделя изкарват автовозите за по 1 кръгче хахахахах И системата е "айде чекаме" балъци

Коментар

Ей, Buch, много хубава тема! Ама защо не споделиш някой лаф от наш приятел-автоджамбазин? Аз много бих искал, ама съм му забравил всичките, сигурно щото доста се повтаряха Ако се сетиш ще е весело
      Кърти, чисти, извозва, а понякога прави пастет.

Коментар

......абе и във нашия форум има големи смешки, ама айде да не споменавам, че некои хора така "ще припалят мотора,че..........."

Коментар

Слав написа:
          Ама аз не мога да разбера защо ходите въобще до Дупница за коли като там отдавна няма хубави коли за пазаруване? Това е като червена лампичка - като си търсиш кола - Дупница.А там хем са по-скъпи, хем не са на ниво от доста време насам.....
          Не мога да се съглася. Пазара е най-богатия, цените са най-ниските, а вече се открояват и търговци, които, представете си, са коректни. Просто хората държат на името си и не предлагат автомобили със скрити дефекти или тайни ремонти. Естествено, винаги може да се случи кола с дефекти, за които и продавача не знае. Фактора късмет пак си остава.
          Fiat Marea 1.8i 16V
          Fiat Tipo 1.4i 8V
          Fiat Punto 1.6i 8V
          www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Rokambol написа:
            Слав написа:
            Ама аз не мога да разбера защо ходите въобще до Дупница за коли като там отдавна няма хубави коли за пазаруване? Това е като червена лампичка - като си търсиш кола - Дупница.А там хем са по-скъпи, хем не са на ниво от доста време насам.....
            Не мога да се съглася. Пазара е най-богатия, цените са най-ниските, а вече се открояват и търговци, които, представете си, са коректни. Просто хората държат на името си и не предлагат автомобили със скрити дефекти или тайни ремонти. Естествено, винаги може да се случи кола с дефекти, за които и продавача не знае. Фактора късмет пак си остава.
            ами сподели ги , кои са тез изключения?един дупнишки лаф - "Колата е на малко километри щото е стояла на платформа пред магазина."

Коментар

Rokambol написа:
              Признавам си, че не съм оглеждал коли от там, но няма и теоретична вероятност да е по-богат от софийския. Горубляне се води най-големия пазар на коли втора ръка в цяла Източна Европа. Не че го хваля като пазар, но това си е факт. Сигурен съм, че и варненският пазар е по-богат откъм количества и избор - из Варна съм ходил.
              She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Всъщност голяма част от автомобилите на Горубляне са купени от Дупница на едро и са понапудрени + 1000 лв.

Коментар

Моя Стилчо като го взех, (горубляне) човека си ми каза всичко, сменил тампон на скоростната кутия щото бил за смяна и да не се пребие тоя дето ще я купи от него, всички драскотинки по колата за оправяне, обясни ми, че я е карало младо момче като него (някаде към 40-те), намери ми веднага каде да си направя каско с отстъпка, каза че на чейнджъра 3-тото гнездо прави проблеми, свали ми близо 2 хилки, само като му казах, че я вземем толкова се разбърза, че почти нищо не се четеше на фактурата, даде си ми 2 ключа (да не повярваш) в последствие разбрах че трябвало да има и 3ти сервизен ключ, но и без него колата си върви де, обясни ми, че я е пробвал и градско лапа над 9/100. Иначе го изтърси това с реалните километри, то е доста модерно от доста време, даде си ми всички книжки и чудесии съпътстващи колата (цяло куфарче да му се невиди), даже и на свой човек със сервиз звънна за консумативите, ама вика тоя е келеш ако искаш си я оправи в Бургас ако имаш твои хора, та така и направих, че се поозорих с парите, наложи се да седя още някоко дена в София ...Та мисълта ми беше, че има и коректни джамбази, до колкото двете думи заедно могат да окачествяват едно и също лице

Коментар

Когато гледах сегашното си браво даже нямаше продавач. Ни глас ни стон - изрових си от жабката всички налични квитанции и документи, разгледах прочетох огледах и като се появи продавача я подкарахме. После като дойде започна да обяснява НЕЩО, но каквото ми трябваше разбрах.Имаше квитанции за платени пътни такси, които бяха с доста инфо. После преписах ВИН-а и гледах в нета. На другия ден я купих.
                    SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

"...После преписах ВИН-а и гледах в нета. На другия ден я купих."Не стига, че си ни хубавица, ами си ни и умница

Коментар

нов внос от Швейцария оригинални километри със сервизни документи
                        А на такива приказки до колко трябва да се вярва? Нов внос (макар че в рамките на ЕС не е внос, когато ствава въпрос за коли от страни в ЕС де, конкретният пример не е такъв) + реален пробег + сервизни документи...

Коментар

Слав написа:
                          Ама аз не мога да разбера защо ходите въобще до Дупница за коли като там отдавна няма хубави коли за пазаруване? Това е като червена лампичка - като си търсиш кола - Дупница.А там хем са по-скъпи, хем не са на ниво от доста време насам.
                          Това въобще не е вярно Колите в София, с малки изключения, идват от Дупница Там са с около 20-30% по-евтини и във вид преди да бъдат олизани с разни мазни пасти.Моето Пунто го взех от там средата на миналата година. Модел HLX - с всички екстри /климатик, ел.пакет, чейнджър, навигация и т.н./. Колата беше на 5 години, а на километража пишеше 187 000 км Мотора работеше така, както и сега. Покарах колата и я взех. цената беше 6500. Тогава под 8000 нямаше подобни коли - като екстри, мотор и година. Забележките по колата бяха - съединител за смяна. Обслужих си колата, смених съединител и вече над 1 година жена ми се опитва да я счупи, но не може Паралено с това, имаше и много боклуци, които се продаваха там. Истината е, че трябва да случиш на кола или да имаш повечко късмет На лафове съм се наслушал. В началото спорех, дразнех се и се карах с тях, но вече само им се смея
                          http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
                          Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
                          FIAT Punto 02' 1.9 JTD
                          FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

Додо, ти на жена си случил, не само на кола .

Коментар

ls1 написа:
                              Додо, ти на жена си случил, не само на кола .
                              Истина е Само да знаеш как я задръства и се налага да я изкарвам понякога на магистралата В началото пуши като икарус, но след 2-рия километър изчиства гърнетата и излита
                              http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
                              Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
                              FIAT Punto 02' 1.9 JTD
                              FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

Аз моето браво го взех от един познат, та той ми каза, разпределителния вал е бил счупен сменян е, шлайфана е главата и са сменени сегменти, но светеше чека на таблото и тай ми вика, че след ремонта му изключили инжекцията Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 , затова светело, за да се пази двигателя, докато е в разработка, както и да е мен ми стана ясно колко разбира той и какво са му обеснили неговите майстори(той има собствен сервиз), каза какво друго му е сменяно и всичко си беше така, след като смених ламбда сонда и детонационен датчик и всичко си дойде на място. Старата ми кола катоя взимах бях келеш на 19г. оня ми разправя тва работи, тва не работи, явно усети че я харесах и вика: айде решавай, че утре идват едни от майната си да я гледат и сигурно ще я вземат . Много смешно ми стана като питах един джамбаз какво значи buyback и оня кво вика тва е едно устройство дето го има само тая кола, нещо като ГПС Yellow_Flash_Colorz_PDT_05, цепи а?
                                --Старата ръжда любов не хваща!--
                                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Working...
                                X