Абе това с автовозите също е много голяма преебвация Чувал съм за някои софийски автокъщи че си имали оборотен автовоз и от време на време правят "упражнение" паркиране пред автокъщата и сваляне на "пресен" внос а и дупничани го ползват тоя трик - събота неделя изкарват автовозите за по 1 кръгче хахахахах И системата е "айде чекаме" балъци
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Автоджамбазки номера
Collapse
X
-
Слав написа:Ама аз не мога да разбера защо ходите въобще до Дупница за коли като там отдавна няма хубави коли за пазаруване? Това е като червена лампичка - като си търсиш кола - Дупница.А там хем са по-скъпи, хем не са на ниво от доста време насам.....
Коментар
-
u_bo
Rokambol написа:Слав написа:Ама аз не мога да разбера защо ходите въобще до Дупница за коли като там отдавна няма хубави коли за пазаруване? Това е като червена лампичка - като си търсиш кола - Дупница.А там хем са по-скъпи, хем не са на ниво от доста време насам.....
Коментар
-
Rokambol написа:Не мога да се съглася. Пазара е най-богатия, цените са най-ниските, а вече се открояват и търговци, които, представете си, са коректни. Просто хората държат на името си и не предлагат автомобили със скрити дефекти или тайни ремонти. Естествено, винаги може да се случи кола с дефекти, за които и продавача не знае. Фактора късмет пак си остава.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
mnpenchev
Моя Стилчо като го взех, (горубляне) човека си ми каза всичко, сменил тампон на скоростната кутия щото бил за смяна и да не се пребие тоя дето ще я купи от него, всички драскотинки по колата за оправяне, обясни ми, че я е карало младо момче като него (някаде към 40-те), намери ми веднага каде да си направя каско с отстъпка, каза че на чейнджъра 3-тото гнездо прави проблеми, свали ми близо 2 хилки, само като му казах, че я вземем толкова се разбърза, че почти нищо не се четеше на фактурата, даде си ми 2 ключа (да не повярваш) в последствие разбрах че трябвало да има и 3ти сервизен ключ, но и без него колата си върви де, обясни ми, че я е пробвал и градско лапа над 9/100. Иначе го изтърси това с реалните километри, то е доста модерно от доста време, даде си ми всички книжки и чудесии съпътстващи колата (цяло куфарче да му се невиди), даже и на свой човек със сервиз звънна за консумативите, ама вика тоя е келеш ако искаш си я оправи в Бургас ако имаш твои хора, та така и направих, че се поозорих с парите, наложи се да седя още някоко дена в София ...Та мисълта ми беше, че има и коректни джамбази, до колкото двете думи заедно могат да окачествяват едно и също лице
Коментар
-
Когато гледах сегашното си браво даже нямаше продавач. Ни глас ни стон - изрових си от жабката всички налични квитанции и документи, разгледах прочетох огледах и като се появи продавача я подкарахме. После като дойде започна да обяснява НЕЩО, но каквото ми трябваше разбрах.Имаше квитанции за платени пътни такси, които бяха с доста инфо. После преписах ВИН-а и гледах в нета. На другия ден я купих.SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
Humppa
нов внос от Швейцария оригинални километри със сервизни документи
Коментар
-
Слав написа:Ама аз не мога да разбера защо ходите въобще до Дупница за коли като там отдавна няма хубави коли за пазаруване? Това е като червена лампичка - като си търсиш кола - Дупница.А там хем са по-скъпи, хем не са на ниво от доста време насам.http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
ls1 написа:Додо, ти на жена си случил, не само на кола .http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Аз моето браво го взех от един познат, та той ми каза, разпределителния вал е бил счупен сменян е, шлайфана е главата и са сменени сегменти, но светеше чека на таблото и тай ми вика, че след ремонта му изключили инжекцията Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 , затова светело, за да се пази двигателя, докато е в разработка, както и да е мен ми стана ясно колко разбира той и какво са му обеснили неговите майстори(той има собствен сервиз), каза какво друго му е сменяно и всичко си беше така, след като смених ламбда сонда и детонационен датчик и всичко си дойде на място. Старата ми кола катоя взимах бях келеш на 19г. оня ми разправя тва работи, тва не работи, явно усети че я харесах и вика: айде решавай, че утре идват едни от майната си да я гледат и сигурно ще я вземат . Много смешно ми стана като питах един джамбаз какво значи buyback и оня кво вика тва е едно устройство дето го има само тая кола, нещо като ГПС Yellow_Flash_Colorz_PDT_05, цепи а?--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар