Жалко,че темата замря.Споделяйте,хора,опит и с игрите,че там е по-безопасно да се кара отколкото в реалния живот.В този смисъл да попитам-има ли някой който е минал всички chalenge series на карбон-а ,за да знам дали изобщо е възможно ,а не да се напъвам напразно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Играли ли сте Race Driver GRID?
Collapse
X
-
Collin McRae dirt е още по-добра и реалистична, но иска и яко компчеAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
SHB написа:Жалко,че темата замря.Споделяйте,хора,опит и с игрите,че там е по-безопасно да се кара отколкото в реалния живот.В този смисъл да попитам-има ли някой който е минал всички chalenge series на карбон-а ,за да знам дали изобщо е възможно ,а не да се напъвам напразно.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
FlatOut Ultimate Carnage за мен е играта!Fiat Brava 1.6
Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8
Коментар
-
van_dal написа:SHB написа:Жалко,че темата замря.Споделяйте,хора,опит и с игрите,че там е по-безопасно да се кара отколкото в реалния живот.В този смисъл да попитам-има ли някой който е минал всички chalenge series на карбон-а ,за да знам дали изобщо е възможно ,а не да се напъвам напразно.
Коментар
-
Richard Burns Rally който не я е играл да я почваAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Свалих си рейс драйвър грида и направо съм на гребена :P , играта е с много добра графика и саунд, дори и най-малките детайли се виждат, например като подадеш газ и ауспусите трептят, но е много трудна няма нищо общо с НФС, играя на най-лесното и пак пускам състезанията по 3-4 пъти докато ги мина, но си заслужава, много е истинска.--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
-
Колеги имам проблем с игричката "race driver grid" изгуби ми се звука на колата и коментарите и не мога да го оправя. Изтрих сейфовете от апликейшън дата, преинсталирах играта и пак си е същото не мога да разбера как става. Проблема се получи след като инсталирах сони саунд фордж програма за музика и нея я изчистих от компа и пак не се оправя проблема. Ще взема да си преинстална уиндоуса и ще се оправи, но търся някакъв по-лесен начин, ако някой може да помогне да казва.--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар