Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Само ОФК СЛИВЕН

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мнооого смислена и интересна тема Повашата логика, трябва да имам 2 повода за радост - хем съм от Сливен (или поне 20 години бях), хем съм левскар Само дето изобщо не гледам и не се вълнувам от футбол...Отдавна футбола не е това, което трябва да е. Откакто започнаха резултатите да се решават не на терена, а под масата с помощта на куфарчета и други пълни с зелени хартийки неща... вече не ми е интересен.И ако продължавате в темата да се обиждате, ще я заключа. Ще държа темата под око

Коментар

nai7 написа:
      незнам дали ще има отбор който да бие Сливен там
      Има... ай на бас, че "Черно Море" ше ги бие, и то точно там!
      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Поздравления за Сливен и честито завръщане в А група!Имах добро мнение за този форум до сега, но вече се замислям....Не мога да разбера българската простотия Аз съм Левскар, но винаги съм подържал българските отбори в Европа и ходя на мачове(бил съм на великите мачове на ЦСКА - срещи Байрен, Ливърпул, Валенсия, Нотингам), но тогава ЦСКА имаше отбор от истински футболисти, които играеха за жълти стотинки за разлика от сегашните милионери! И понеже подхванах темата за заплатите, всички отбори лъжат държавата че дават ниски заплати(справка- когато Гонзо дойде от Локо.пд заплатата му беше 80 000лв без премии за гол, за победа и т.н.), а по това време в Локомотив .сф играч който се води на работа и използва тренировките единствено за фитнес заплатата му е била 5000лв! Абе колеги, някой ат Вас взима ли подобни заплати, че още малко война ще направите тук? В западните отбори, същите се самоиздържат основно от продажба на абонаментни карти, билети, сувенири е реклама! Та да Ви питам какъв приход имат НАШИТЕ велики отбори от подобна продажба и какви разходи покриват тези пари(имайки предвид празните стадиони-което пък е мерило за световния футбол у нас)? От къде идват тези пари за заплати на най-великите световни футболисти подвизаващи се в БГ?И най-важното вие се дърлите тук и по други форуми, но джобовете са Ви празни! А великите наши футболисти тук тренират фитнес безплатно и на всичко отгоре им плащат луди пари за това и на всичко отгоре не им се търси финансова отговорност за това безобразие което показват по стадионите!Темата е безгранична! За това предпочитам да гледам английския шампионат, където е истинския световен футбол! А вие се дърлете

Коментар

Напълно съм съгласен, дърленето е безмислено, но цялата дандания се започна, когато се опитах да обясня на един "Почетен Член", че е добре да се държи както подобава на Почетен, а не на Член. Пускането на тази тема беше безмислено.За джобовете, позволи ми да не съм съгласен. Айде сега да погледаме бъдещия, надявам се, отбор на Бербатов.
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Наистина е жалко за този форум... Напълнил се е с хора без капка чувство за хумор, взели се насериозно и даващи с лека ръка морални оценки за хора, които не познават и не са виждали.да не говорим пък за обидите - то не са говеда, то не са х...ве, то не е чудо... Запалянковската тема за Левски и ЦСКА за мен винаги е била предмет на дружески шеги и закачки, служещи САМО за развлечение и разнообразяване - много ми пука на мене за 18 годишните милионерчета - чалгаджийчета каквито са родните ни футболисти.Обаче тука - НЕ! Като се избъзикаш с една тема - веднага се вади тежката артилерия и почва окопната война!УСЕТЕТЕ СЕ МАЛКО БРЕ ХОРА!Аз повече нито ще коментирам по темата нито ще пускам теми...п.с. То знам, че боли, ама още много има да ни боли за съжаление... И нас и Вас... С Томовци, Батковци и Гришаганчевци начело - МНОГО още има да ни боли!2. п.с. Може да съм член - ама съм пич! Най - големия пич!
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Само ОФК Долно уйно!
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Само ОФК Долно уйно!
                тц! само Горно Мъдрево!!! Олееееееее..
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

LiGuru написа:
                  nai7 написа:
                  има и друга истина нали знаете че педала Лечков е вицепрезидент на БФС но понеже сте прекалено пристрастни,няма да признаете че незаслужено изгониха Машадо и нямаше никаква дуспа,но няма смисъл да се оправдавам със този млад отбор.и да знаете това се отнася за ГОВЕДАТА от ПОДхуене,пак ще се борим за титлата и друго, незнам дали ще има отбор който да бие Сливен там докато Плешивия е шеф.радвайте се сега защото няма да имате повод повече
                  A бе на теб колко предупреждения треа ти се правят за да се научиш. Ако всички ЦСКА-ри имаха подобен речник, ич нямаше да си правя труда да се занимавам с вас...
                  много си тъжен чак смешен по скоро си анимационен герой и е по добре някой да те истрие със гумичка.и още нещо няма по голям заядливец тук от теб.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                    Наистина е жалко за този форум... Напълнил се е с хора без капка чувство за хумор, взели се насериозно и даващи с лека ръка морални оценки за хора, които не познават и не са виждали.да не говорим пък за обидите - то не са говеда, то не са х...ве, то не е чудо... Запалянковската тема за Левски и ЦСКА за мен винаги е била предмет на дружески шеги и закачки, служещи САМО за развлечение и разнообразяване
                    Айде сега само не се прави на невинен като овчица, най-малкото защото наричаш ЦСКА "чорбата", а на тебе няма също да ти е приятно да ти викат "говедо" като фен на Левски нали? Това като шега ли го приемаш или се товариш?
                    N.Y. State of Mind

Коментар

Офк Сливен - Славия 1:1 . Все още нямаме загуба

Коментар

damegruev написа:
                        Бре ,след толкова години суша бързате да наваксвате!Да не земете само шампиони да станете,че ше ни се обезмисли спора сини-червени... :D Успех и за напред!

Коментар

damegruev написа:
                          Той вуйчо лечков се е погрижил догодина за уефа да играеме че да му се напълни хотелчето
                          Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99

Коментар

Вуйчо ти Лечков, ако чакаше на това хотелче... жална му майка

Коментар

Working...
                            X