Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Само ОФК СЛИВЕН

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Няма такива палячовци като Левски и ЦСКА , ебати смешниците са. Спорът трябва е кой е по-слабия отбор.. Добре че отдавна не гледам мачове, иначе уж съм от Левски.
    Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

казах ви го и в миналата тема тъпи спорове (като гледам все от левскари породени)За сливен добра игра с леко неадекватна реакция от съдията - ма сички дето коментирахме казаха ,че чак на повторението са видяли ,че дузпа няма.Се тая е де...Въпроса е ,че отбора беше разпродаден и е Нормално да наблегна на Нормално да са зле в гостуванията ,ма вие си злобейте само гледахйте до гостуването ви там да се стегнете ,че да не ви припомняме.Както сега с Бате!!
      Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
      Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
      Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Lane Staley написа:
        Напротив. Радвам се, че паднахме. Надявам се да имаме истиснки оспорван шампионат.Аз не съм като вас - вие сега сте толкова зле, че едничката ви утеха е и ние да сме зле.Това е жалко. Вместо да спорим кой е победил с по-добра игра, ние спорим кой е паднал по-малко лошо. Само че мен не ме е срам, че паднахме от Сливен. Най-измисления шампион - абе вие от ФК Левски само това знаете - ако не сте шампиони то първенството е уговорено, шампионът е смешен и вие сте "морални" победители. И който ви бие веднага става силен отбор. СРАМ треньор на ФК Левски да каже, че БАТЕ са фаворити. Срам. Смях. Морал, Батков, Сираков, ФК Левски - това не са думи които могат да се съчетаят в едно изречение. Дори в един абзац.Да си призная, аз ви се кефя като си изливате злобата тук или където. Това само показва колко ниско сте стигнали. Сега ми е по-интересно дали Бербатов ще отиде в МЮ.Знам и по този въпрос какво ще кажете. Ама не ми пука. :D Един се измъкна от блатото, играе футбол който радва окото и му стискам палци да успее.А вие, феновете на ФК Левски - внимавайте, злобата води до тежки психически и физически разстройства.Казвал съм го тук - уважавам отбора на ФК Левски, дал е много, но хората които в момента са там, са срам и позор за нашето общество. И което е по-срамно, вие се кефите на идиотщините на Батков. Когато някой от вас прояви уважение към противник, към който и да е противник, то аз ще ви поздравя. Но дотогава - дребни душички сте. Sugarboy, теб те изключвам от последното.
        Аз в другата тема написах вече, че за мен това е може би най-позорната загуба в историята на Левски. Не виждам какво по-достойно има от това да се признаят слабостите. Батков и Сираков, особено втория, като ръководители на отбора никога не съм ги харесвал. Сираков има особен принос в неудачната трансферна политика на Левски през последните години. Винаги си е играл някакви мръсни игрички на гърба на отбора. В по-стари теми също съм споменавал, че в славните времена на ЦСКА съм викал до прегракване, когато е трябвало да удържат или постигнат някакъв благоприятен резултат. Сещам се за мача с Байерн, когато поведоха с 3-0 в 18-та минута и с Парма, когато изравниха в 87-та. На тези два мача съм оставал без глас. Славното отстраняване на Ливърпул не съм го изживял с такава емоция, защото все още това са били първите години на детското ми осъзнаване и не съм влагал този смисъл. Едва ли са много феновете на ЦСКА, които могат да се похвалят със същото за мачовете на Левски - например при гола на Николай Тодоров срещу Рейнджърс в 90-та минута. Обаче не ми е ясно защо викате на черното бяло - при вас винаги всичко е най-добро, винаги сте най-великият шампион, вашите трансфери в чужбина са най-великите, вашите треньори - най-успелите. Изобщо навсякъде сте безупречни. Огледайте се малко и се приземете - тази година УЕФА ви приземи малко, но пак съзирате някакъв заговор. Оня ден се видя, че целият ни клубен футбол е на трагично равнище, независимо от резултатите в реваншите и някакви анонимни отборчета се оказаха непреодолима бариера пред нашите "грандове" и недотам грандове. Вижда се, че футболът ни няма каквито и да било съпротивителни сили и ставаме за смях в Европа. На фона на това вие се тупате в гърдите колко велик шампион сте и все още се реете в облаците на балона на 16-точковата си преднина, който балон се спука вчера, но сега пък се радвате, че младият отбор на Сливен ви е бил заслужено, докато ние, кой знае защо, трябва да се срамуваме, че сме паднали от Бате, макар и не толкова заслужено, сякаш ние, като редови привърженици, сме играли в този мач. Хайде, моля ви се, доста различно ви мери аршинът, че да може изобщо да се спори аргументирано с вас. Вашите аргументи, изключвам теб, колега, са "говедата, Батето, трактористите, къде пере - Тампере, скиорите, безочието на Батков" и с това се изчерпва репертоарът ви, като особено остроумно местата им се променят в зависимост от темата. Нито ние ще спрем да си обичаме и подкрепяме отбора, нито вие, така че е безпредметно едните да дават морални съвети на другите и обратно - всеки сам си определя кое за него е морално и кое - не.
        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

@Lane Staley къде е съсзря тая злоба. Ти съвсем си се объркал покрай конспиративните идея на Сашо Апашо. Защо набъркваш неуспеха и най-важното неумението да биете новака в А група с проблемите на Левски. Всеки левскар ще ти каже, че сега сме лабави и не е играем нищо, което моментално означава, че не ми е тревожно едно отпадане от ШЛ. Само преди две години, ако се сетиш как вашия велик отбор излезна срещу нас....със свелени гащи... да ударихме ви само с едно, но за сметка на това вие 60 мин. не минахте центъра. Тогава ние бяхме големите шампиони, мачкахме всичко в БГ, ако не с резултат то поне с игра, играехме в големите турнири и постигахме успехи (колко са успехи за всеки е различно), но и тогава не признавахте надмощието ни (спомни си и груповата фаза на УЕФА), какво направихте миналата година вие, наляхте 18 000 000 лв. за трансфери и заплати, играехте колко да не е без хич, успехите ви идваха защото на всеки му стана ясно, че вие трябва да сте новите шампиони, а в същото време Левски (както и сега) бе гола вода.... Преди време когато Батков каза, че с тая политика няма да прокопсате, Томчо му рече да си гледа Левски и да не се занимава с големите клубове....Видя какво става когато дразниш лъва, защото Батков в сравнение с Томов е истински финансов мастодонт...Ние нямаме пари за големи футболисти, както и за заплати от по 40 000 евро на месец, както се видя и вие нямате....затова взимамаме каквото изпадне. Дава са шанс на млади треньори, който от своя страна търсят млади футболисти. Имаме ДЮШ база за която вие може само да мечтаете, а в същност някога играл ли си футбол за да знам дали разбираш значението на една хубава база?В Левски се работи правилно, Батков харесван не харесван....човека върши работа както намери за добре... резултатите са зад него...Бил пречил на отбора...е кой си позволи лукса да назначи Мъри за треньор без един ден стаж като старши, опита същото и с Вили, само дето той е мразен от феновете и както става винаги, каквото иска сектор Б това става.

Коментар

...така като гледам, най-добрият отбор в Бг е "Черно Море" И за УЕФА се представихме на-добре... за сега!
            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

LiGuru написа:
              Хайде хайде.. До сега друга песен пеехте... Бате - Мате... Там Пере тук Пере са вие сте за резил ...
              Абе едно да се насереш в кухнята и да си забършеш, друго е да вървиш по улицата и да сереш - всички те виждат и ти се смеят! Нима Манчестър юнайтед , реал мадрид, лион и байерн не са губили мачове от новаци? Ливърпул като спечели Шампионската лига, в следващия кръг загуби от не помня кой местен посредствен отбор, но кое помните - че са изгубили от някой си, или че са спечелили ШЛ? Ако сега се опитвате да омаловажите поредния си грандиозен провал в ЕКТ, изтъквайки загубата на цска от новака....И понеже едно време целия ви отбор наизлиза с фанелки аз мразя цска, и понеже сираков е много устат и пожелава успех на всички освен на цска, е за това никога няма да ви подкрепяме в европа, в африка, в антарктида или където си искате. Винаги ще сме 100 % антилевски! И задължително на всеки мач на националния отбор ще се пее "*у* за левски", защото винаги сте носили срам за България. "Футболни идиоти". Срамота е че носите името на този велик човек! Въпрос към всички, и особено към този колега който пише "ц(*ка" : Какво, колега означава това (*, какъв смисъл влагаш ти в него, и изобщо някой има ли си идея защо вика цска турци? Със същия успех можете да викате цска украинци, цска беларуси, цска албанци... А какво по-турско има от това да си свалиш гащите и да се нагъзиш пред собствената ти агитка, която е пяла името ти и се е радвала на головете ти. За последните 20 години левски станаха за посмешище пред цяла европа , сътвориха най-големите скандали във футбола ни, станаха кръводарители на световно-неизвестни отбори, които трябваше да смачкат като хлебарки... Каква е утехата от всичко - че цска паднал от сливен! ЕВАЛА!!! А вие ако искате бъдете с тях!

Коментар

Само СЛИВЕН ОЛЕЕЕЕЕ

Коментар

ogi28b написа:
                  "Футболни идиоти"
                  Голата истина! Иначе - поздравления за Сливен.
                  Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Пак се продължава да се дъвче едно и също. За последните 20 години Левски няма как да е станал за посмешище, защото стабилно е най-добрият български отбор. Благодарение на неговите изяви коефициентът ни дръпна толкова нагоре, че да вкараме/защо ли/ трети отбор за УЕФА. А скандалите си ги сътворихте вие и Литекс, че УЕФА се занимава само с вас. А малката разлика с Ливърпул и другите големи отбори, с които/пак защо ли/ се сравнявате, че те може и да са загубили от слабаци в техните първенства, защото там и първенства има, но взеха КЕШ и все някой път пак ще я вземат, докато вие никога няма да я вземете и ще се хвалите с полуфиналите, които отдавна никой освен вас не помни. Аз нарочно отворих друга тема за Румяна Нейкова - ето това е достоен спортист и човек, когото всички трябва да адмирираме и да даваме за пример, а не някакви измислени герои, които ни носят огромна радост, ако се класират до първия кръг на УЕФА и е изключително постижение, ако вкарат дори и гол в ШЛ. Много са ни дребни и нищо неозначаващи боричканията на футболна тема - просто класата на футболните ни отбори е много ниска и не заслужават да им отделяме такова внимание. Нека се радваме на успеха на Румяна и дано в него не съзрем някаква двузначност и опит за заговор. Аз спирам да пиша повече по тази тема, защото е преливане от пусто в празно, дано имаме и други поводи за истинска радост на Олимпиадата, но се съмнявам, защото туристическата част на групата ни преобладава. Само Йордан Йовчев остана и Станка Златева в този нетипичен женски спорт.
                    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

О.К. Съгласен съм с вас.ФК Левски е страхотен отбор. За последните 20 години никога не се е излагал.Просто ние не разбираме същността - онези луди 3 минути в Антверп - те са единствената причина да сме в ЕС. Ако ги бяхте били, никога нямаше да влезем в ЕС. А, и Беверен също. Мачовете с Любляна бяха под мотото: Морална помощ за братския словенски народ. Финландците - ами такава водка правят хората, какво да им се опъваме? А групите на ШЛ - ами ФК Левски беше с класа над съпрниците и не би било честно да ги биете.Добре - вие сте най-добрите. Ама защо БАТЕ не го разбраха?
                      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                        О.К. Съгласен съм с вас.ФК Левски е страхотен отбор. За последните 20 години никога не се е излагал.Просто ние не разбираме същността - онези луди 3 минути в Антверп - те са единствената причина да сме в ЕС. Ако ги бяхте били, никога нямаше да влезем в ЕС. А, и Беверен също. Мачовете с Любляна бяха под мотото: Морална помощ за братския словенски народ. Финландците - ами такава водка правят хората, какво да им се опъваме? А групите на ШЛ - ами ФК Левски беше с класа над съпрниците и не би било честно да ги биете.Добре - вие сте най-добрите. Ама защо БАТЕ не го разбраха?
                        Щото нали знаеш, тая година БАТЕ, догодина КАКА и те така
                        N.Y. State of Mind

Коментар

има и друга истина нали знаете че педала Лечков е вицепрезидент на БФС но понеже сте прекалено пристрастни,няма да признаете че незаслужено изгониха Машадо и нямаше никаква дуспа,но няма смисъл да се оправдавам със този млад отбор.и да знаете това се отнася за ГОВЕДАТА от ПОДхуене,пак ще се борим за титлата и друго, незнам дали ще има отбор който да бие Сливен там докато Плешивия е шеф.радвайте се сега защото няма да имате повод повече

Коментар

Не загрубявате ли излишно?

Коментар

nai7 написа:
                              има и друга истина нали знаете че педала Лечков е вицепрезидент на БФС но понеже сте прекалено пристрастни,няма да признаете че незаслужено изгониха Машадо и нямаше никаква дуспа,но няма смисъл да се оправдавам със този млад отбор.и да знаете това се отнася за ГОВЕДАТА от ПОДхуене,пак ще се борим за титлата и друго, незнам дали ще има отбор който да бие Сливен там докато Плешивия е шеф.радвайте се сега защото няма да имате повод повече
                              A бе на теб колко предупреждения треа ти се правят за да се научиш. Ако всички ЦСКА-ри имаха подобен речник, ич нямаше да си правя труда да се занимавам с вас...

Коментар

Още щом видях темата и автора и веднага разбрах какво че чета в нея още преди да съм я отворил.Понеже жалкото ви отборче не ви дава много поводи за радост сте принудени да се радвате на нашите неуспехи.Никой от нас обаче не пусна тема след първия ви мач в първенството,защото гледаме себе си ,а и интелектуалното ни равнище е доста по-високо от това на говедо.На накои от вас обаче личните им пристрастия не позволяват да видите реалноста.Миналата година Кирчо даже пусна тема" Хайде Омония" или нещо такова,след като ни поведоха рано.Стига с тази злоба бе човечко.Тези голфаджийски изпълнения не подхождат на интелигентен човек ,за какъвто сигурно имаш претенции.И няма да е зле да си отговорите на въпроса:Защо в класацията на УЕФА от тази година отборчето Левски не фигурира ?Ами защото класацията е само за първите 150 отбора.С добрите си изяви и постоянно "вдигане на БГ коефициента" до там я докарахте. Подробности за въпросната класация ,както и на кое място са Литекс и ЦСКА можете да намерите и да прочетете ей така за обща кулура.Тогава няма да се налага да правите смешни изказвания от рода на "добре че е Левски да вдига коефициента на България".А на Кирчо подарявам следващата снимка да си я извади във формат А3 и да я сложи до тази на капитана на любимия му отбор Георги Иванов-Говньо. След като се осра в половин Европа е крайно време да му смените прякора.
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X