п.с. Батков е виновен - признавам...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Само ОФК СЛИВЕН
Collapse
X
-
Ама аз продължавам да се кефя на БАТЕ.Но да не съм в офтопик : Честито на ОФК СЛивен. Поздравления за дебюта и за заслужената победа над най-титулования български клуб! Играхте приятен футбол и зарадахте всички фенове на истинския футбол, както и една група дребни душици, чиято единствена радост е ЦСКА да изгуби. Продължавайте все така! Аз уважавам съперника.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
А, ама какво става тука, бе?! Шампионът с 16 точки преднина загубилА, както самите фенове и многоуважаваният в собствените си очи спортен журналист Ники Александров се определят в женски род, с 3-1 от Сливен! Аз не вярвам, това е провокация и пак е намесена дългата ръка на Тодор Батков. Предлагам 16-те точки да си ги пишете във визитната картичка, както многобройните полуфинали, защото младоците от Сливен не са знаели тази велика подробност от историята ви и взели, че ви напълнили кошницата. Обаче аз съм сигурен, че Сливен са с класа над Бате Борисов, така че тази загуба автоматично се превръща в победа и повод за гордост и нови хуморески, които да измисляте. Ха, честито и да продължавате все така.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
По заглавието на темата,виждам че всички фенове на отборчето от Подуене много правилно са се ориентирали към смяна на клубната принадлежност.Имоя отбор ако го биеха разни скиори и трактористи и аз щях да бъда за отбора спечелил заслужено срещу супер шапиона на България.И още нещо ,ако бяха били за 5 дена отбора ми два пъти,щях да си трая а не да се дръвча,но каквито са ви ръководителите ,такива сте и феновете.ГОЛЕМИ УСТИ,можеби за да го......Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
Humppa
Хи-хи-хи, разправям ви аз, че БГ футбола е загубена кауза :DПреди години ходих и аз по стадионите, пеех, пиех, псувах, хвърлях ленти, веех знамена.... Но тогава играеха истински футболисти, мъже, и играеха със сърца! Въпреки че точно тогава първенството ни бе много корпумпирано...Вече няма смисъл. Каузата е загубена Не гледах мача, тази вечер имахме семеен празник и се бяхме събрали на маса Като се прибрах и прочетох, че ЦСКА са паднали само се усмихнах и май не бях много изненадан...Напоследък гледам само ШЛ и Премиър Шип.Поздравелния за футболистите на Сливен!П.П. Само ЦСКА!
Коментар
-
В другата тема отдавна сте излязли от добрия тон, но понеже заглавието е старо, може. Там никой от нас не иска да се заключи темата, въпреки подигравките ви и нескопосания хумор на наш гръб. Паднахте за първи път от толкоз време и нещо не ви изнася, та веднага искате да се потули работата.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:В другата тема отдавна сте излязли от добрия тон, но понеже заглавието е старо, може. Там никой от нас не иска да се заключи темата, въпреки подигравките ви и нескопосания хумор на наш гръб. Паднахте за първи път от толкоз време и нещо не ви изнася, та веднага искате да се потули работата.Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
sugarboy написа:В другата тема отдавна сте излязли от добрия тон, но понеже заглавието е старо, може. Там никой от нас не иска да се заключи темата, въпреки подигравките ви и нескопосания хумор на наш гръб. Паднахте за първи път от толкоз време и нещо не ви изнася, та веднага искате да се потули работата.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар