Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнение за Фиат Пунто кабрио

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Мнение за Фиат Пунто кабрио

    Хора моля ви ме посъветвайте дали да си купя Фиат Пунто кабрио!!! Много ми харесват тези коли, но общото мнение е че не са здрави. Мисля, че то е от хора, които не са карали такава кола. Моля ако някой има впечатления да ми пише! Дайте предимства и недостатъци! А и 4000-4500 много ли са за такава кола от 97 до 99г. ? Благодаря ви предварително за помощта!

    #2
    Пунто I (1994-1999) се води "отличника" на FIAT като цена, надежност и експлоатационни разходи, което ще потвърдят и другите колеги според мен. Щом ти харесва му се мятай без да му мислиш. Е, ако я закараш на сервиз преди да я вземеш, е най-добре. Може би някой колега с такова ще даде повече подробности, особено за евентуални проблеми с гюрука.p.s. Не знам какво чакате колеги, вместо да "вербуваме" момичето за нашата секта :D . Айде някой по-компетентен и убедителен от мен да се намеси, докато някой "разбирач" не я е разубедил
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

    Коментар


      #3
      те кабриотата се карат по-скоро от жени и затова не са много хората тук с такива.иначе за пунто не-кабрио мога да кажа само положителни неща. машината е много добра и съм много доволен от нея - вече над 1 година.
      Alfa 147 JTD 115 hp
      ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG

      Коментар


        #4
        като колегите съм и аз - пунто мк1 имам и аз - 2+ години доволен съм.За кабрието гледай да е ти хареса ,гледай да е читаво (проверете го ) и да е с екстри и най-важното гюрука да е в добро състояние.
        Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
        Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
        Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

        Коментар


          #5
          Ми какво повече може да се каже, колежке Колата като кола е със стандартния двигател на Пунто 1.2 60 коня или 85 коня по-новите. И в двата случая разполагаш с чудесен изпитан двигател. Никой не може да има забележки по това. Провери състоянието и, ако си доволна, мятай се.Напълно са прави колегите - гледай и състоянието на гюрука - всичко трябва да работи безупречно. И имай предвид, че кабриото има специфично дупе и трябва особено да го пазиш отзад Щото предполагам части за такова дупе се намират по-трудно Иначе това е най-стандартно Пунто - абсолюрно надеждно. Аз съм карал Пунто 4 години и няма такава хубава и евтина за поддръжка колица!!!
          She was only a whisky maker but he loved her still.

          Коментар

          Working...
          X