Хора моля ви ме посъветвайте дали да си купя Фиат Пунто кабрио!!! Много ми харесват тези коли, но общото мнение е че не са здрави. Мисля, че то е от хора, които не са карали такава кола. Моля ако някой има впечатления да ми пише! Дайте предимства и недостатъци! А и 4000-4500 много ли са за такава кола от 97 до 99г. ? Благодаря ви предварително за помощта!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнение за Фиат Пунто кабрио
Collapse
X
-
Пунто I (1994-1999) се води "отличника" на FIAT като цена, надежност и експлоатационни разходи, което ще потвърдят и другите колеги според мен. Щом ти харесва му се мятай без да му мислиш. Е, ако я закараш на сервиз преди да я вземеш, е най-добре. Може би някой колега с такова ще даде повече подробности, особено за евентуални проблеми с гюрука.p.s. Не знам какво чакате колеги, вместо да "вербуваме" момичето за нашата секта :D . Айде някой по-компетентен и убедителен от мен да се намеси, докато някой "разбирач" не я е разубедил
-
като колегите съм и аз - пунто мк1 имам и аз - 2+ години доволен съм.За кабрието гледай да е ти хареса ,гледай да е читаво (проверете го ) и да е с екстри и най-важното гюрука да е в добро състояние.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Ми какво повече може да се каже, колежке Колата като кола е със стандартния двигател на Пунто 1.2 60 коня или 85 коня по-новите. И в двата случая разполагаш с чудесен изпитан двигател. Никой не може да има забележки по това. Провери състоянието и, ако си доволна, мятай се.Напълно са прави колегите - гледай и състоянието на гюрука - всичко трябва да работи безупречно. И имай предвид, че кабриото има специфично дупе и трябва особено да го пазиш отзад Щото предполагам части за такова дупе се намират по-трудно Иначе това е най-стандартно Пунто - абсолюрно надеждно. Аз съм карал Пунто 4 години и няма такава хубава и евтина за поддръжка колица!!!She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар