колеги, сигурен съм, че има някъде такава тема, но не я намирам. казуса е следния: - искам смяна на собствеността на колата, т.е. прехвърляне на мое име, колата е със софийски номера, аз съм със софийска регистрация- т.е. не би трябвало да се налага смяна на номера. обаче ТАЛОНА МИ Е ОТ СТАРИТЕ. това променя ли нещо по въпроса със смяната на номера? Освен това ме вълнува силно дали трябва да минавам на каналите, понеже малко ми гърми гърнето и ще ми бъде проблем да го оправя преди каналите. последно май се минаваше само по документи, но....? ето това е от сайта на кат, какво значи последно 7. Диагностичен лист за техническа изправност - това документа за прегледа на колата ли е или е документ от каналите на КАТ? а и колко струва горе долу масрафаНЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПРОМЯНА НА СОБСТВЕНОСТ 1. Заявление за регистрация / за фирми: с печат на фирмата и копие на
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна собственост на автомобил
Collapse
X
-
да, номера си е изряден от новите, но кво е тва 7 диагностичен лист? не става да минавам с праснато гърне, още повече, че ще карам колата от 200 км за тази манипулация ала бала... абе ще направя 100 неща и накрая да ме върнат... по добре първо да оправям гърне. защо все си мисля, че не трябва да ме набутат на канал?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:да, номера си е изряден от новите, но кво е тва 7 диагностичен лист? не става да минавам с праснато гърне, още повече, че ще карам колата от 200 км за тази манипулация ала бала... абе ще направя 100 неща и накрая да ме върнат... по добре първо да оправям гърне. защо все си мисля, че не трябва да ме набутат на канал?Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Аз си купих колата със софийски номера и като отидох в КАТ само ми смениха алона-да е на мое име. Иначе нарамваш всички документи които имаш: договор за покупко-продажба, ГО, ГТП, голям талон, малък талон, лична карта... приблизително 40 лв. ии..абе да не забравя нещо..това беше само.. Ако си я купил с ГО трябва да имаш някакъв добавък ... /на мен ми го взеха там / После чакаш и те извикват по име.. късаш си нервите, защото извикват някакви лешпери дошли след теб, изпиваш 5 кафета от машината която тръгва с шут..и това е..но накрая като видиш талона на свое име, особено ако ти е първата количка /и ако си си я купил сам и си търсил кола близо 6месеца/ ммммммммммм...не съжаляваш за чакането нито грам!Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
pakumba написа:да, номера си е изряден от новите, но кво е тва 7 диагностичен лист? не става да минавам с праснато гърне, още повече, че ще карам колата от 200 км за тази манипулация ала бала... абе ще направя 100 неща и накрая да ме върнат... по добре първо да оправям гърне. защо все си мисля, че не трябва да ме набутат на канал?TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар