хаха, здравейте, колеги, напоследък гледам топ гиър, наред, от първия сезонта в трети показвата ем джи ес ви, а аз си викам, абе тези фарове са ми познати, а защо не споменаха, че идват от пунто мк 2 за тях май, както казва един приятел, ако не е рейндж ровър или джаг, няма шанс....освен една алфа 147 гта, която признаха пред форд и голф р32
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Top Gear
Collapse
X
-
не е вярно, че от топ джиър не признават нищо освен техните бангии - напротив лично кларксън е луд фена на алфа ромео"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
И на Ферари, Ламборгини...И на Мерцедес ама зависи койОбщо взето понякога прекаляват с критиките на иначе не лоши коли, но точно затова са уникално предаване, защото искат колите да са перфектни а не "не лоши"! И ги уважавам за това, че са сред малкото предавания които открито говорят за малоумието на забраните и ограниченията за автомобилите, за малоумието на еко буламачите дето ни говорят за края на света щото видиш ли караме кола и т.н.!Top Gear forever!
Коментар
-
B1keP_B0y написа:аз пък мисля ,че трябва да изтъкват само факти, а не лични мнения
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар