Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли побойници и в този форум
Collapse
X
-
deadairplane
-
deadairplane написа:Dedra 2.0 написа:Ей тва робско оправдание бе.... ми да се оставим да ни правят на бълъци!Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
Dedra 2.0 написа:Кой говори за гонене?В този трафик преспокойно можеш да слезнеш да отидеш и да му шлевнеш 2 шамара.Няма да споря,всеки случай е различен,но поне когато можеш трябва да направиш нещо. Не знаеш дали на следващото кръстовище няма да пресича роднина.Нарича се ПРЕВЕНЦИЯ :DFiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
loop написа:Dedra 2.0 написа:Кой говори за гонене?В този трафик преспокойно можеш да слезнеш да отидеш и да му шлевнеш 2 шамара.Няма да споря,всеки случай е различен,но поне когато можеш трябва да направиш нещо. Не знаеш дали на следващото кръстовище няма да пресича роднина.Нарича се ПРЕВЕНЦИЯ :D
Коментар
-
бой, стригане и сръбска музика му е майката нещо не ми е ясно, всеки ден прекарвам по не знам си колко време в софийското движение и естествено виждам какви ли не простотии и по много, ама шамари нещо досега не съм видял. защо ли имам чувството, че повечето от тия "шамари" са само по клавиатурите?!?Fiat Punto S55 1.1
Fiat Forever!
Коментар
-
ми знаеш ли сега на какъв човек ще попаднеш, то на някои онова другото може да им е приятно, а за стригането не сме уточнили к’во точно и къде. пс: ае да си напраиме форум побой-сбирка. примерно ще се разделиме така: светли на тъмни коли и че се кютечиме яката.Fiat Punto S55 1.1
Fiat Forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар