Много побойници тука бе...Аз до там чак не съм стигал, иначе, както казва брат ми, редовно си го прося, най-често като псувам разни отворковци с бемвари и мерджани...Последния случай - стоя на светофар, в лява лента за движение направо. До мен от лявата ми страна спира софийски джип БМВ (Х5 май беше). Лентата е само за наляво. Светва зелено и той тръгва направо, като ме натиква в дясно, при което щях да ударя движещия се от дясната ми страна автомобил.На следващия светофар го настигам, заставам от дясната му страна, свалям джама и му тегля една селска нашенска... Светва зелено и италианката се изсрелва по команда "бегом"
На следващия светофар той застава до мене, пак в лентата за завой наляво (щото аз се движа само в лява лента). Отваря джама и се вижда една изрусена силиконова кака. Навежда се един 50 кила с мокри гащи над силиконите и ми вика със софийски акцент: "Ти защо ругаеш бе?". Отговора от моя страна бе "Научи се първо да караш бе, педал, ще ти ... майката"... Зелено, мръсна газ и толкоз. Повече не го видях
Не звучи много възпитано като за от моята уста, ама така се оправям с отворковците. Пък ако се стигне до по-сериозен сблъсък, имамси една бухалка до седалката. За всеки случай. Досега не ми се е налагало да я ползвам, ама ако продължавам така, може и да ми се наложи скоро

Коментар