Абе хората са го казли - тя селенията не ходи по гората ами по хората.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли побойници и в този форум
Collapse
X
-
blagun написа:Има побойници, но не и по пътищатаAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Досега до бой не съм стигал и дано това не стане, но също съм много нервен и не оставям лесно да ми прилагат тарикатлъци. Последният случай е следният - имаме почти пред нас едно отклонение за завиване в обратна посока, тъй като булевардът е еднопосочен. Там мястото е за една кола, но винаги има наглеци, които изпреварват отдясно. Карам си аз, но този отпред нещо много се тутка и виждам, че отдясно се наглася да ни изпревари един голфаджия. При което аз прасвам клаксона, но в това време спираме на пресечката. Голфаджията вече се включи в движението, моят човек отпред още го дава пас. Мен ме е яд, че голфаджията се изплъзна и не мога да го подгоня. Междувременно и един селяк лададжия се врежда отдясно и аз пак надувам клаксона. Изневиделица шоферът на предната кола изскочи и се оказа военен полицай. Аз си викам "опа-а, загазих". Оня идва, направо ми отваря вратата и ме пита проблем ли има. Аз, като си правя сметка, че е военен полицай, културно му обяснявам - "Аз проблем нямам, но вие явно не можете да карате и по-добре си стойте вкъщи, за да не пречите на движението - не виждате ли, че вече двама души ви изпревариха отдясно". При което оня онемя, прасна ми вратата, врътна се и си се прибра засрамен в талигата - май Опел Астра беше.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Кат е военнен полицай да не е с 2 чифта топки ? А па тия дето ми се лепят на бронята и ме натискат нарочно не ги пускам. Даже съм казал, че ще си купя един мохер или волга и такива дето се лепят, ще ги лекувам. Скачам на спирачките и после той виновен Хем с ГО ще си оправя тенекията хем той акт
Коментар
-
Абе по-добре да си нямаш работа с разни видове полицаи. Например скоро научих, че СОД-аджиите също имали право да те спират и правят проверки. Пак пред нас, на същия този булевард насредата има островче. И веднъж тръгвам да си пресичам, ама отсреща ми точно един такъв ми подвиква да съм се върнел и да пресека по пътеката, която е ча-а-ак в другия край на този предълъг остров. А аз си пресичах културно - първо до средата, после - другата половина на улицата. Там винаги си пресичам, не че е правилно, де, но просто да сложат и там пътека - не мога всеки път да обикалям през другия квартал, че да си отида вкъщи. Та, допитах се до адвокат и той ми каза, че тез галфони имали право да спират, проверяват пешеходци, че и да глобяват.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:Абе по-добре да си нямаш работа с разни видове полицаи. Например скоро научих, че СОД-аджиите също имали право да те спират и правят проверки. Пак пред нас, на същия този булевард насредата има островче. И веднъж тръгвам да си пресичам, ама отсреща ми точно един такъв ми подвиква да съм се върнел и да пресека по пътеката, която е ча-а-ак в другия край на този предълъг остров. А аз си пресичах културно - първо до средата, после - другата половина на улицата. Там винаги си пресичам, не че е правилно, де, но просто да сложат и там пътека - не мога всеки път да обикалям през другия квартал, че да си отида вкъщи. Та, допитах се до адвокат и той ми каза, че тез галфони имали право да спират, проверяват пешеходци, че и да глобяват.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
И аз така правя Пунто спирам рязко и после гледам на оня физономията като слезе и като почне да казва;"Какво стана бе момче,какво направи"Нищо нищо ще плащаш. .А пък на колегата модератор от Хасково така му казвам.Колега нито ръста ти нито 120 кила са нещо щом нямаш сърце за битка а това,че един човек е 120 килца не значи,че е силен и може да удря.Споделям от личен опит.
Коментар
-
"Predatorsi написа:Колега няма такова нещо за СОД-аджиите ,аз работя като такъв и не е разрешено да спираме за проверка ,пък камоли да глобяваме!Не знам какво ти е казал този адвокат ,но аз ти казвам че не е така ,все пак го работя това!Виж ако е "Охранителна Полиция" нещата седят по друг начин!Те са си полицаи ,но охраняват някой обект ,а ние просто охраняваме ,въпреки че имаме оръжие и тям подобни ,нямаме право да спираме за проверка ,глоби и т.н.!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар