Я съм и я като колегата msotirof - кротък, тихичък, гледам да не привличам много внимание, не се закачам, ако някой ме засича ил иправи други гяволийки си помпам клаксона и тихичко нареждам... на затворен джам разбира се. Ако е отворен не си позволявам толко силно, че не е убу да ти слушат всички благословиите - сисъл няма цялата улица да разбере че има проблем. Но... Определено ако някой ми налети няма да му остана длъжен, ша се лупкаме па макар и аз да остана бит после... Друг е въпроса, че тея изтъпления стават в тесни и напрегнати градски условия и ако се опиташ да избягаш от конфликта може да занесеш някоя друга кола, та да ти пиша после и бягство от ПТП, па недай си боже и човек...Както е казал брата србин: "Со кротце, со благо и со малко кютек!"
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли побойници и в този форум
Collapse
X
-
bubachko
-
Ей тази тема като по поръчка. Сутринта си карам по Стамболийски. Засилил съм се да хвана зелената вълна (но в рамките на 60 км .. щото и да ме хванат с 10 км отгоре само парична е глобата а и на Стамболийски с радар не съм виждал )и едно дупе с едно БМВ как си беше спрял без да погледне без мигач без нищо върти пълен ляв и се включва пред мен в движението. Скачам аз на спирачката на клаксона ... разминахме се някак си. И оня и той ми се разсвири. Аз пък и аз напук свиря. И тоя ми се изравнява и през джама (с типичната стойка 12-часа с очила тип маска за оксижен, бермудки и джапанки - демек селяк кореняк) "къв ти е проблема бе?" Викам проблема ми е, че те видях. Трябваше да ти влезна през вратата да видиш къв ми е проблема. И оня "абе ей сладур я седи кротък да не слезна". Викам айде слезни де. И оня ме гледа некво на кръв и урина и си тръгна. Бах техната семка
Коментар
-
////Punto//// написа:Ей тази тема като по поръчка. Сутринта си карам по Стамболийски. Засилил съм се да хвана зелената вълна (но в рамките на 60 км .. щото и да ме хванат с 10 км отгоре само парична е глобата а и на Стамболийски с радар не съм виждал )и едно дупе с едно БМВ как си беше спрял без да погледне без мигач без нищо върти пълен ляв и се включва пред мен в движението. Скачам аз на спирачката на клаксона ... разминахме се някак си. И оня и той ми се разсвири. Аз пък и аз напук свиря. И тоя ми се изравнява и през джама (с типичната стойка 12-часа с очила тип маска за оксижен, бермудки и джапанки - демек селяк кореняк) "къв ти е проблема бе?" Викам проблема ми е, че те видях. Трябваше да ти влезна през вратата да видиш къв ми е проблема. И оня "абе ей сладур я седи кротък да не слезна". Викам айде слезни де. И оня ме гледа некво на кръв и урина и си тръгна. Бах техната семка
Коментар
-
Мен па ме е тепала млада майка на една спирка :DНещо Комбото му беше станало, загасна на спирката като си купувах цигари и отказа сякаква кореспонденция с мен. А аз естествено съм спрял като на сватба, уж за едни цигарки, готов за обратен завой, с кюмбето към спирката.Като почна едно въртене и едни детонации и как му беше тръгнала генерация...немам думи...Аз без това му бях вдигнал жълт картон и ако трябваше да отворя капака директно заминаваше към Надин... както и да е врътнах ключа като за последно и тва като изръмжа, като изхвърли десет кубика сажди, какво ги направих бедните хорица не е за разправяне. Излезнах от колата да видя какво става и с половин уста се опитах да се извиня на пресните негри на спирката и там си викам ей са, ако не ме очистят нема кога де е и гледам как една майка удря спирачките на детската количка.... Последва атака, директно шут в бъбреците, дамска чанта в главата, шамари и каквото се сетите, едвам се спасих в колата, а мадамата като я почна с ритници си викам таз колица ей сега се разпадна и тая откачалка ще ме оглозга целия....Иначе съм много нервен шофьор, направо се дразня колко съм нервен, което още повече ме изнервя.В София се возя като на детско влакче .., на половина през джама, псувам на каквото се сетите...регистрационни табели от провинцията, на кошници, цвят на косата, а ако случайно всичко е изрядно направо се побърквам и псувам талкова не свързано, че опонента даже не разбира какво му говоря, та в тоя ред на мисли, доста често ми се е случвало да опражнявам физическа аграсия към колеги шофьори, чупил съм им огледала, фарове, брони съм свалял, а когато ме дразнят с мотора каската става като оръжие за масово поразяване. Истината, е че в 90% случайте вината е при мен и в мойто шофиране, което се е оказвало и фатално за не крехкото ми тело щото два пъти такъв бой съм ял, че още влага ми държи...
Коментар
-
LiGuru написа:Мен па ме е тепала млада майка на една спирка :DНещо Комбото му беше станало, загасна на спирката като си купувах цигари и отказа сякаква кореспонденция с мен. А аз естествено съм спрял като на сватба, уж за едни цигарки, готов за обратен завой, с кюмбето към спирката.Като почна едно въртене и едни детонации и как му беше тръгнала генерация...немам думи...Аз без това му бях вдигнал жълт картон и ако трябваше да отворя капака директно заминаваше към Надин... както и да е врътнах ключа като за последно и тва като изръмжа, като изхвърли десет кубика сажди, какво ги направих бедните хорица не е за разправяне. Излезнах от колата да видя какво става и с половин уста се опитах да се извиня на пресните негри на спирката и там си викам ей са, ако не ме очистят нема кога де е и гледам как една майка удря спирачките на детската количка.... Последва атака, директно шут в бъбреците, дамска чанта в главата, шамари и каквото се сетите, едвам се спасих в колата, а мадамата като я почна с ритници си викам таз колица ей сега се разпадна и тая откачалка ще ме оглозга целия....Иначе съм много нервен шофьор, направо се дразня колко съм нервен, което още повече ме изнервя.В София се возя като на детско влакче .., на половина през джама, псувам на каквото се сетите...регистрационни табели от провинцията, на кошници, цвят на косата, а ако случайно всичко е изрядно направо се побърквам и псувам талкова не свързано, че опонента даже не разбира какво му говоря, та в тоя ред на мисли, доста често ми се е случвало да опражнявам физическа аграсия към колеги шофьори, чупил съм им огледала, фарове, брони съм свалял, а когато ме дразнят с мотора каската става като оръжие за масово поразяване. Истината, е че в 90% случайте вината е при мен и в мойто шофиране, което се е оказвало и фатално за не крехкото ми тело щото два пъти такъв бой съм ял, че още влага ми държи...She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
LiGuru написа:Мен па ме е тепала млада майка на една спирка :DНещо Комбото му беше станало, загасна на спирката като си купувах цигари и отказа сякаква кореспонденция с мен. А аз естествено съм спрял като на сватба, уж за едни цигарки, готов за обратен завой, с кюмбето към спирката.Като почна едно въртене и едни детонации и как му беше тръгнала генерация...немам думи...Аз без това му бях вдигнал жълт картон и ако трябваше да отворя капака директно заминаваше към Надин... както и да е врътнах ключа като за последно и тва като изръмжа, като изхвърли десет кубика сажди, какво ги направих бедните хорица не е за разправяне. Излезнах от колата да видя какво става и с половин уста се опитах да се извиня на пресните негри на спирката и там си викам ей са, ако не ме очистят нема кога де е и гледам как една майка удря спирачките на детската количка.... Последва атака, директно шут в бъбреците, дамска чанта в главата, шамари и каквото се сетите, едвам се спасих в колата, а мадамата като я почна с ритници си викам таз колица ей сега се разпадна и тая откачалка ще ме оглозга целия....Иначе съм много нервен шофьор, направо се дразня колко съм нервен, което още повече ме изнервя.В София се возя като на детско влакче .., на половина през джама, псувам на каквото се сетите...регистрационни табели от провинцията, на кошници, цвят на косата, а ако случайно всичко е изрядно направо се побърквам и псувам талкова не свързано, че опонента даже не разбира какво му говоря, та в тоя ред на мисли, доста често ми се е случвало да опражнявам физическа аграсия към колеги шофьори, чупил съм им огледала, фарове, брони съм свалял, а когато ме дразнят с мотора каската става като оръжие за масово поразяване. Истината, е че в 90% случайте вината е при мен и в мойто шофиране, което се е оказвало и фатално за не крехкото ми тело щото два пъти такъв бой съм ял, че още влага ми държи...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Re: Има ли побойници и в този форум
jorko написа:msotiroff написа:нещо явно съм го позасекълM-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Я и аз да споделя.Пътувам аз от Царево за Арапя и както си карам бавничко тъй като дупките са много големи ,гледам зад мен един джип.Застигна ме набързо и започна да ме тормози като премигва с фаровете а след около 20 метра включи в борбата и клаксона,чак жената се възмути :D .Аз тогава карах една Алфа 33 ка и е нисичка и няма къде да избягам настрани а той свири ли свири.Не издържах ,нещо ми пречерня,корема ми се присви и започна да ми пари,забих рязко спирачките и понеже имам много готина и здрава бухалка от ляво на врата си я грабнах отворих и слезнах.Той почти беше слезнал, обаче аз замахнах с бухалката към него и той се отдръпна назад и ако щете вярвайте скочи вътре пак в джипа.И тука вече е интересното.Започна доката аз му се заканвах и го карах да слезне от колата и го псувах да звъни по телефоните и през това време ха познайте какво ми казваше? Абе момче чакаи малко бе,чакаи ще се разберем!Кой ти е шефа сигурно го познавам спри бе.Вече го бях хванал през прозореца за яката.А уж казват,че баровците карат на климатик.Шегувам се де.След тези реплики мене ме напуши на смях и се прибрах в колата.Там обаче ми се стъжни защото жената беше бремена с първият ни син-тогава разбрах,че ще имам проблеми.За това по добре да не ви се налага.
Коментар
-
dikanio написа:А бе тука всички ли са >190см и >100кг? Как се събирате в тея фиатки :D Аз определено няма да слизам от колата ако проблема е с друг фиатаджия! :DFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Dikanio искам да отговоря на майтапа ти с майтап.Значи аз съм 170 и 100 килограма с ръка 49 сантиметра и си тренирам от 14 годинки тежестите и може би за това като ме видя този почна да ме пита,кой ми е шефа.Бонака ме помисли за мутра и за някой от тяхните там химици.Ама беше много смешен като беше зяпнал така.Ама както казват колегите по-добре стой си в колата и ако трябва отстъпи защото можеш без вина виновен да излезнеш.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар