Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли побойници и в този форум

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз не съм искал да засегна някого, но както един колега беше казал тук - извадиш ли пистолет, трябва да си готов да го използваш. Лошо е, че тези неща дават нещо като, да го наречем сигурност - човек е по-склонен да влезе в кавга, ако знае, че има с какво да се защити. А понякога границата между защитата и нападението е много тънка. Si vis pacem para belum - има истина в тези думи, но има и нещо отвъд тях.Наистина не очаквах толкова войнственост. Явно наистина има война по пътищата.
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Колега ,това ,че имам пистолет (газов) въобще не ми дава правото да ходя и да се карам с хората!Съгласен съм с теб ,че ако някой има оръжие е по-склонен да стигне до кавга ,защото уж се чувства сигурен!Все пак притежанието на оръжие и по-точно пистолет ,го налага работата ми!Едва ли ако тръгна да го размахвам на всякъде(пистолета де ) ще получа нещо добро в замяна!Все пак се смятам за разумен и не бих си позволил да отнемам правата и свободата на другите ,камоли живот ,защото и това го има по нашите пътища!Карам си и ако някой си псува и иска бой нека си иска аз не го искам...Аааа да и аз си псувам понякога ,ама това е неизбежно по нашите пътища!И все пак не трябва да обвиняваме само пътищата ,а и хората зад волана ,техния морал ,възпитание и ценности!Айде със здраве ,колега и извинявай ако си ме разбрал грешно! Респект ,колега!
      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

SHB написа:
        То се почна от бухалки,мина се през газови пистолети,стигна се до МАЧЕТЕ,очаквам следващия да има РПГ в жабката,а по-следващия направо да си дърпа с теглич една 155 мм гаубица...
        Това е мойто дето си го нося в колата. Ако щете вярвайте ама е много ефективно като го извадиш. Бързо спират да ме псуват. Пък и за пикник става
        http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
        Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
        FIAT БРАВО 1.2 16v
        ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
        FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Ами както вече се спомена ,щом имаш оръжие,следващата стъпка е да го използваш,дет се вика на "една ръка разстояние" ти е най-силният аргумент във спора,а мачетето е доста по-опасно за мен от един газов пистолет...ПС Колега качи си снимки на колата да знаем да се пазим ако те срещнем по път

Коментар

SHB написа:
            ПС Колега качи си снимки на колата да знаем да се пазим ако те срещнем по път
            Съгласен. То както е тръгнало, освен секция "Гараж" трабва да се направи и една "Арсенал" или "Оръжейна"
            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Аз немам оръжия само песници като на Майк Тайсън.
              Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

SHB написа:
                Ами както вече се спомена ,щом имаш оръжие,следващата стъпка е да го използваш,дет се вика на "една ръка разстояние" ти е най-силният аргумент във спора,а мачетето е доста по-опасно за мен от един газов пистолет...ПС Колега качи си снимки на колата да знаем да се пазим ако те срещнем по път
                Пунто ДК номер София Айтос 3368 МА бяло на цвят
                http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                FIAT БРАВО 1.2 16v
                ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

КИМИ написа:
                  Аз немам оръжия само песници като на Майк Тайсън.
                  Че той и плесници ли има бе?...само ходи по мачове и ръфа ушите на хората...
                  Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

infineon написа:
                    Това е мойто дето си го нося в колата. Ако щете вярвайте ама е много ефективно като го извадиш. Бързо спират да ме псуват. Пък и за пикник става
                    За това иде реч! :P
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Абе не знаете на какъв ще попаднете, кой е срещу вас и внимавайте с тия мечове и ножове,вие може да искате само да го сплашите,но на човека срещу вас може да му хлопа дъската повече от на вас,да го приеме по лично и да ви нарани сериозно
                      ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Абе ножове некви-а дайте по сериозно!!!

Коментар

Аз бях от агресивните шофьори - всяка несправедливост ме вбесяваше. Влизал съм няколко пъти в директна саморазправа. Бил съм и са ме били. Спрях, когато при поредната разправия опонентите използваха оръжие, но не само за сплашване. Вече само се усмихвам на простаците и им давам път. Не си струват нервите, а още по-малко риска някоя дрога да те гръмне за нищо. И знайте, че оръжие се вади само ако наистина имате намерение да го използвате!
                          Fiat Marea 1.8i 16V
                          Fiat Tipo 1.4i 8V
                          Fiat Punto 1.6i 8V
                          www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Lane Staley написа:
                            И аз не съм искал да засегна някого, но както един колега беше казал тук - извадиш ли пистолет, трябва да си готов да го използваш. Лошо е, че тези неща дават нещо като, да го наречем сигурност - човек е по-склонен да влезе в кавга, ако знае, че има с какво да се защити. А понякога границата между защитата и нападението е много тънка. Si vis pacem para belum - има истина в тези думи, но има и нещо отвъд тях.Наистина не очаквах толкова войнственост. Явно наистина има война по пътищата.
                            Малко ОФФ Би ли ми казал, откъде имаш такива познания по латински език? Интересно ми е Аз съм завършил Класическата гимназия и оттам знам, но ти? За тези, които не разбират превеждам Si vis pacem para bellum - ако искаш мир, готви се за война. Ще те поправя, ако ми позволиш BELLUM се пише с 2 L Моята любима сентенция е Conscia mens recti famae mendacia ridet - Чистата съвест се надсмива на лъжливите слухове.
                            BMW E90 320D
                            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Tzarevo написа:
                              Dikanio искам да отговоря на майтапа ти с майтап.Значи аз съм 170 и 100 килограма с ръка 49 сантиметра и си тренирам от 14 годинки тежестите и може би за това като ме видя този почна да ме пита,кой ми е шефа.Бонака ме помисли за мутра и за някой от тяхните там химици.Ама беше много смешен като беше зяпнал така.Ама както казват колегите по-добре стой си в колата и ако трябва отстъпи защото можеш без вина виновен да излезнеш.
                              Браво за постижението, че и без химия. На повечето хора сигурно това нищо не им говори, но 49см ръка на 170см ръст изглежда чудовищно. Аз също съм тренирал и знам, че няма много хора с ръка над 45, които да не счупят "зобомера"!
                              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Оставете ги тези пищаци ,ножчита ,чикиики и кфо ли още не.Тея "Сапове" по пътищата ако посещаваха малко по често залите(нямам предвид фитнеса) да отпушат малко напрежението ,нямаше да се режем и бием по пътищата.Напоследък съм се "зарибил " по ММА -mixed martial arts и в момента съм в търсене на място където мога да го практикувам,ако има желаещи може да си сформираме екип и да тренираме заедно.
                                Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
                                Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
                                I am in love with my cars

Коментар

Working...
                                X