И аз не съм искал да засегна някого, но както един колега беше казал тук - извадиш ли пистолет, трябва да си готов да го използваш. Лошо е, че тези неща дават нещо като, да го наречем сигурност - човек е по-склонен да влезе в кавга, ако знае, че има с какво да се защити. А понякога границата между защитата и нападението е много тънка. Si vis pacem para belum - има истина в тези думи, но има и нещо отвъд тях.Наистина не очаквах толкова войнственост. Явно наистина има война по пътищата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли побойници и в този форум
Collapse
X
-
Колега ,това ,че имам пистолет (газов) въобще не ми дава правото да ходя и да се карам с хората!Съгласен съм с теб ,че ако някой има оръжие е по-склонен да стигне до кавга ,защото уж се чувства сигурен!Все пак притежанието на оръжие и по-точно пистолет ,го налага работата ми!Едва ли ако тръгна да го размахвам на всякъде(пистолета де) ще получа нещо добро в замяна!Все пак се смятам за разумен и не бих си позволил да отнемам правата и свободата на другите ,камоли живот ,защото и това го има по нашите пътища!Карам си и ако някой си псува и иска бой нека си иска аз не го искам...Аааа да и аз си псувам понякога ,ама това е неизбежно по нашите пътища!И все пак не трябва да обвиняваме само пътищата ,а и хората зад волана ,техния морал ,възпитание и ценности!Айде със здраве ,колега и извинявай ако си ме разбрал грешно!
Респект ,колега!
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
SHB написа:То се почна от бухалки,мина се през газови пистолети,стигна се до МАЧЕТЕ,очаквам следващия да има РПГ в жабката,а по-следващия направо да си дърпа с теглич една 155 мм гаубица...Това е мойто дето си го нося в колата. Ако щете вярвайте ама е много ефективно като го извадиш. Бързо спират да ме псуват. Пък и за пикник става
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Ами както вече се спомена ,щом имаш оръжие,следващата стъпка е да го използваш,дет се вика на "една ръка разстояние" ти е най-силният аргумент във спора,а мачетето е доста по-опасно за мен от един газов пистолет...ПС Колега качи си снимки на колата да знаем да се пазим ако те срещнем по път
Коментар
-
SHB написа:Ами както вече се спомена ,щом имаш оръжие,следващата стъпка е да го използваш,дет се вика на "една ръка разстояние" ти е най-силният аргумент във спора,а мачетето е доста по-опасно за мен от един газов пистолет...ПС Колега качи си снимки на колата да знаем да се пазим ако те срещнем по пътhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Абе не знаете на какъв ще попаднете, кой е срещу вас и внимавайте с тия мечове и ножове,вие може да искате само да го сплашите,но на човека срещу вас може да му хлопа дъската повече от на вас,да го приеме по лично и да ви нарани сериозноex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Аз бях от агресивните шофьори - всяка несправедливост ме вбесяваше. Влизал съм няколко пъти в директна саморазправа. Бил съм и са ме били. Спрях, когато при поредната разправия опонентите използваха оръжие, но не само за сплашване. Вече само се усмихвам на простаците и им давам път. Не си струват нервите, а още по-малко риска някоя дрога да те гръмне за нищо. И знайте, че оръжие се вади само ако наистина имате намерение да го използвате!
Коментар
-
Lane Staley написа:И аз не съм искал да засегна някого, но както един колега беше казал тук - извадиш ли пистолет, трябва да си готов да го използваш. Лошо е, че тези неща дават нещо като, да го наречем сигурност - човек е по-склонен да влезе в кавга, ако знае, че има с какво да се защити. А понякога границата между защитата и нападението е много тънка. Si vis pacem para belum - има истина в тези думи, но има и нещо отвъд тях.Наистина не очаквах толкова войнственост. Явно наистина има война по пътищата.Би ли ми казал, откъде имаш такива познания по латински език? Интересно ми е
Аз съм завършил Класическата гимназия и оттам знам, но ти?
За тези, които не разбират превеждам Si vis pacem para bellum - ако искаш мир, готви се за война. Ще те поправя, ако ми позволиш BELLUM се пише с 2 L
Моята любима сентенция е Conscia mens recti famae mendacia ridet - Чистата съвест се надсмива на лъжливите слухове.
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Tzarevo написа:Dikanio искам да отговоря на майтапа ти с майтап.Значи аз съм 170 и 100 килограма с ръка 49 сантиметра и си тренирам от 14 годинки тежестите и може би за това като ме видя този почна да ме пита,кой ми е шефа.Бонака ме помисли за мутра и за някой от тяхните там химици.Ама беше много смешен като беше зяпнал така.Ама както казват колегите по-добре стой си в колата и ако трябва отстъпи защото можеш без вина виновен да излезнеш.Браво за постижението, че и без химия. На повечето хора сигурно това нищо не им говори, но 49см ръка на 170см ръст изглежда чудовищно. Аз също съм тренирал и знам, че няма много хора с ръка над 45, които да не счупят "зобомера"!
Коментар
-
Оставете ги тези пищаци ,ножчита ,чикиики и кфо ли още не.Тея "Сапове" по пътищата ако посещаваха малко по често залите(нямам предвид фитнеса) да отпушат малко напрежението ,нямаше да се режем и бием по пътищата.Напоследък съм се "зарибил " по ММА -mixed martial arts и в момента съм в търсене на място където мога да го практикувам,ако има желаещи може да си сформираме екип и да тренираме заедно.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар