loop написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли побойници и в този форум
Collapse
X
-
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
-
Миналата седмица се прибираме с жената и бебока през прохода Сливен - гр. Елена. От разклона за Златарица по посока към В. Търново има 2-3 хубави баирчета, където си пробвам машинката. По едно време ме изпреварва една голфара и като червено знаме пред погледа на бик, ми се набива емблемата ГТИ . Аз почвам да го държа под око, защото ми се искаше да го пробвам в баира на Шереметя. Обаче по едно време застигаме една баничарка по един от другите баири. Пред нея имаше и други коли. Голфаджията културно/да не повярваш/ си даде мигач и тъкмо да тръгне да изпреварва баничарката и другите коли, самата баничарка, без мигач, му взема пътя и тя тръгва да изпреварва. Аз викам на жената - "гледай сега, човекът, па макар и голфаджия, си тръгва културно да изпреварва, а този какъв кален номер му прави". Продължавам да ги следя изкъсо, стигаме до Шереметя. Там вече са три платна и през определено разстояние е разрешено изпреварването ту нагоре, ту надолу. Аз тъкмо да емна баничарката, оня със същия кален номер, без мигач и с голям облак пушек от скапания му дизелак, ми се тупва отпред и почва да изпреварва един камион. Аз го почнах с непрекъснато натиснат клаксон и като се изравнихме, с огромна изненада виждам вътре двама пенсионери, а на баничарката - знакът на пощите. Онези двамата, с физиономии все едно току ще заспят, бяха изумени, един вид, какви претенции имам към тях. Но бързо разбраха каквото имам да им казвам. В края на баира, като за хепи-енд, застигнах и голфарата и се оказа, че ГТИ-то в баира хич го няма, защото иначе по равното и надолнищата шоферът беше голям пъргавеляк, ама там сдаде багажа. Мисълта ми е, че зад волана сядат и абсолютни малоумници, които първо не знаят къде се намират, камо ли да проявяват някаква колегиалност и разбиране към другите.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
SHB написа:То се почна от бухалки,мина се през газови пистолети,стигна се до МАЧЕТЕ,очаквам следващия да има РПГ в жабката,а по-следващия направо да си дърпа с теглич една 155 мм гаубица...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Tzarevo написа:И аз така правя Пунто спирам рязко и после гледам на оня физономията като слезе и като почне да казва;"Какво стана бе момче,какво направи"Нищо нищо ще плащаш. .А пък на колегата модератор от Хасково така му казвам.Колега нито ръста ти нито 120 кила са нещо щом нямаш сърце за битка а това,че един човек е 120 килца не значи,че е силен и може да удря.Споделям от личен опит.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Тестостерона нещо започна да бие някои хора по мозъчните клетки. Хайде да успокоим топката...Аз не излизам първи никога и оръжие не нося, жив и здрав съм до сега (да чукна на дърво). Имайте предвид, че ако го съсечете с мачете, ножче и тем подобни подръчни средства за самозащита и ако нападателя е невъоръжен, присъдата не ви мърда. Така че умната...
Коментар
-
Airfan написа:Тестостерона нещо започна да бие някои хора по мозъчните клетки. Хайде да успокоим топката...Аз не излизам първи никога и оръжие не нося, жив и здрав съм до сега (да чукна на дърво). Имайте предвид, че ако го съсечете с мачете, ножче и тем подобни подръчни средства за самозащита и ако нападателя е невъоръжен, присъдата не ви мърда. Така че умната...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Airfan написа:Тестостерона нещо започна да бие някои хора по мозъчните клетки. Хайде да успокоим топката...Аз не излизам първи никога и оръжие не нося, жив и здрав съм до сега (да чукна на дърво). Имайте предвид, че ако го съсечете с мачете, ножче и тем подобни подръчни средства за самозащита и ако нападателя е невъоръжен, присъдата не ви мърда. Така че умната...
Коментар
-
Искаш да кажеш,че вече си пенсионер или чичка така ли? .Щом преди 30 години си имал 48 ръка значи се чудя как не си успял да станеш мистър"Олимпия" Ама то тогава май са водели борба Арнолд и Ли Хейни.Жалко,жалко.Не ми пречи,че си и модератор напротив радвам се за тебе.Само не мога да разбера защо толкова подскачаш,може би защото си и скачал троен скок?
Коментар
-
Явор Митев
Tzarevo написа:Искаш да кажеш,че вече си пенсионер или чичка така ли? .Щом преди 30 години си имал 48 ръка значи се чудя как не си успял да станеш мистър"Олимпия" Ама то тогава май са водели борба Арнолд и Ли Хейни.Жалко,жалко.Не ми пречи,че си и модератор напротив радвам се за тебе.Само не мога да разбера защо толкова подскачаш,може би защото си и скачал троен скок?
Коментар
-
Lane Staley написа:Immortal написа:Не се притеснявай, бухалката ми е хартиена ...от дебела 5 мм хартия.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар