Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли побойници и в този форум

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #46
    Много побойници тука бе...Аз до там чак не съм стигал, иначе, както казва брат ми, редовно си го прося, най-често като псувам разни отворковци с бемвари и мерджани...Последния случай - стоя на светофар, в лява лента за движение направо. До мен от лявата ми страна спира софийски джип БМВ (Х5 май беше). Лентата е само за наляво. Светва зелено и той тръгва направо, като ме натиква в дясно, при което щях да ударя движещия се от дясната ми страна автомобил.На следващия светофар го настигам, заставам от дясната му страна, свалям джама и му тегля една селска нашенска... Светва зелено и италианката се изсрелва по команда "бегом" На следващия светофар той застава до мене, пак в лентата за завой наляво (щото аз се движа само в лява лента). Отваря джама и се вижда една изрусена силиконова кака. Навежда се един 50 кила с мокри гащи над силиконите и ми вика със софийски акцент: "Ти защо ругаеш бе?". Отговора от моя страна бе "Научи се първо да караш бе, педал, ще ти ... майката"... Зелено, мръсна газ и толкоз. Повече не го видях Не звучи много възпитано като за от моята уста, ама така се оправям с отворковците. Пък ако се стигне до по-сериозен сблъсък, имамси една бухалка до седалката. За всеки случай. Досега не ми се е налагало да я ползвам, ама ако продължавам така, може и да ми се наложи скоро

    Коментар


      #47
      ////Punto//// написа:
      "Predatorsi написа:
      Колега няма такова нещо за СОД-аджиите ,аз работя като такъв и не е разрешено да спираме за проверка ,пък камоли да глобяваме!Не знам какво ти е казал този адвокат ,но аз ти казвам че не е така ,все пак го работя това!Виж ако е "Охранителна Полиция" нещата седят по друг начин!Те са си полицаи ,но охраняват някой обект ,а ние просто охраняваме ,въпреки че имаме оръжие и тям подобни ,нямаме право да спираме за проверка ,глоби и т.н.!
      Той няма предвид, частния СОТ ами СОД (т.е. полицейския сот)
      СОТ - Сигнална Охранителна ТехникаСОД - Сигнална Охранителна Дейност(Поне при нас означенията означавят това)А за Охранителната полиция ,могат да те спрат за проверка ,нали са си полицаи ,това ,че са охрана някъде или сигнална охрана не им пречи ,те са си полицаи!
      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

      Коментар


        #48
        Аз знам кво е СОТ и СОД. Ама обърни внимание, че на полицейския СОТ на колите пише СОД. Само на тяхния. На другите пише СОТ.

        Коментар


          #49
          ////Punto//// написа:
          Аз знам кво е СОТ и СОД. Ама обърни внимание, че на полицейския СОТ на колите пише СОД. Само на тяхния. На другите пише СОТ.
          Просто го написах ако някой се чуди каква е разликата ,не казвам че ти не знаеш !Иначе и на нашата кола пише СОТ обаче в отчетите се пишем СОД...
          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

          Коментар


            #50
            Tzarevo написа:
            И аз така правя Пунто спирам рязко и после гледам на оня физономията като слезе и като почне да казва;"Какво стана бе момче,какво направи"Нищо нищо ще плащаш. .А пък на колегата модератор от Хасково така му казвам.Колега нито ръста ти нито 120 кила са нещо щом нямаш сърце за битка а това,че един човек е 120 килца не значи,че е силен и може да удря.Споделям от личен опит.
            За ръста и удара си прав колега , тъй като без да искам познавам 1-2-ма (бивши) от Руската Елитан Част -"Спец Нази" , ами тея просто съсипват още с първия удар , а на външен вид са си най-обикновенни да не кажа хилави хорица . Никак не им пожелавам на "бумерите" да срещат някой такъв не че друго , ама лошо удрят Сега по темата: -Абе хора правете любов , а не война. Колко хубаво щеше да е ако вместо да се думкаме по светофарите , пътя ни да го сечаха силиконови не много умни мадами а и като слезнеш от колата вместо да се качиш при не я или обратно и
            .... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!

            Коментар


              #51
              Гледам, че зачесахте и сотаджиите. Имал съм случка с патрул на Асо П.... няма да казвам цялото име на фирмата, защото за мен момченценцата от там с някаква дадена им власт не стават за нищо. Карам си по "патриарха" и се престроявам в лява лента защото ще завивам на ляво по Витошка. Виждам в огледалото, че някъде в далечината се задава сотаджийска кола. Като започнах бавно да се престроявам онзи започна да ми свирка и мига с фаровете. Беше доста далеч, не може да се каже, че съм го засякъл. Минавайки покрай мен единият тип ме гледаше лошо и мърмореше. Останах си в лентата и се престроих след тях. Светна зелено, пред тях имаше една-две коли, които тръгнаха и се отдалечиха, а тези гъзове с бялата си кола седяха и съвсем лекичко се движеха напред. Очевидно се опитваха да ми правят кофти! Аз им се разсвирих и замигах с фарове. На жълто дадоха газ и минаха, а аз изчаках 50сек. до следващото зелено. Беше ми хем забавно, хем някак тъжно за тез момченца запретнали пищаци в гащите все едно, че имат четири топки, както някой бе споменал по-нагоре. Ако подобни изпълнения им помага да го вдигат по-добре - ОК. Един тип с джип Мерцедес превеше нарушение и минавайки покрай него му свирнах с клаксона, а онзи ми размаха среден пръст. Аз намалих и също му размахах. Онзи хукна да ме гони, но в тунела на прелез Подуене не му давах да ме изпревари, карах наляво-надясно, набивах спирачки, а онзи обезумя и започна да свири с клаксон непрекъснато. От зор даже се качи на тротоара за малко, ама пак не успя да ме изпревари. На изкачването си викам я да го пусна да го видя, какво иска този. Изпревари ме веднага и малко преди кръстовището, пусна аварийки и спря пред мен. Дадох му знак да слезе от джипа. А той нещо ръкомахаше. Аз пак му дадох знак да слезе - онзи седи вътре. След малко с мръсна газ отиде вдясно и спря, а аз си продължих по пътя. :D Безсмислени са всякакви разправии по пътя, затова гледам да ги избягвам. Паля се много понякога, но като се замисля, че това не води до нищо добро и градивно - бързо ми минава Иначе си имам едно мачете до седалката, ако някой дръвник реши да ми раздава правосъдие.
              Frontera Sport, X20SE март 1998

              Коментар


                #52
                Е-е, колега, туй ако не го беше разказал ти, и да те бях видял, пак нямаше да повярвам, че го правиш :D А иначе, въпреки всички призиви за разумно шофиране, трябва да признаем, че има много нагли типове, които си търсят ако не друго, то поне здрава благословия, ама така, в лицето, че да разберат за какво става дума. Наистина, такива изпълнения са безсмислени, но много пъти, от жегата ли, от нещо друго ли, ни пада пердето и прекрачваме границата на разумното поведение.
                Fiat Marea Weekend 1,6 16V

                Коментар


                  #53
                  Чета и не вярвам на ушите си То излиза, че автомобилите по пътищата са подвижни арсенали - газови пистолети, бухалки, мачете ... какво ли още има?Цяло чудо е, че новините не са пълни с репортажи за пребити, простреляни и леко позаклани шофьори. Започвам сериозно да се безпокоя за живота си. Нали знаете за пушката, първото и последното дейстие?С всички тези изнервени шофьори по улиците ... Преди време имаше ицидент с бремнна жена, пистолет и еднопосочна улица. Приех темата на майтап, но наистина съм сериозно обезпокоен докато чета всичко това.
                  like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

                  Коментар


                    #54
                    Не се притеснявай, бухалката ми е хартиена ...от дебела 5 мм хартия.

                    Коментар


                      #55
                      Immortal написа:
                      Не се притеснявай, бухалката ми е хартиена ...от дебела 5 мм хартия.
                      Аз за теб и от теб точно не се притеснявам Обаче има и други ....
                      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

                      Коментар


                        #56
                        Аз досега не съм имал схватки с никой като излючим един дето на паркинга на технополис люлин почна да ми блъска вратата понеже съм бил спрял където той щял да спре. Оттогава под парното си държа един газов пистолет Blow а под седалката имам мачете. За сега не съм ги използвал.Но имам желание да гръмна в колата на някой отворко с "Бима" дето ме засече нарочно
                        http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                        Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                        FIAT БРАВО 1.2 16v
                        ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                        FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

                        Коментар


                          #57
                          То се почна от бухалки,мина се през газови пистолети,стигна се до МАЧЕТЕ,очаквам следващия да има РПГ в жабката,а по-следващия направо да си дърпа с теглич една 155 мм гаубица...

                          Коментар


                            #58
                            аз снощи бях готов да се саморазправям с един чичка( такси ) дето е забравил правилника. задръствал съм движението в (11 вечерта) и щял да слезе да ми ’пръсне тикфата’ на сфетофара и това че имаше клиент го отърва , пък и бързо паля и аз .. а съм виждал в София ( по кандидатстване ) , как на едно кръстовище жена спира рязко , зад нея кола с 2 момичета. те набиват спирачките за да не се ударят и се ядосват, излизат и почват на кръстовището ( на червено ) да блъскат колата и да псуват. Светва зелено, те прилепнали към предната кола тръгват, на следващото кръстовище отдалече (защото бях в автобус) видях , че излязоха с бухалка и почнаха пак да блъскат ....
                            Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                            Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

                            Коментар


                              #59
                              Yavor написа:
                              blagun написа:
                              Има побойници, но не и по пътищата
                              За тебе всички сме чували.... Аз пък въпреки че съм 180см и доскоро близо 120 кила, не налитам на бой...Най много да освирка някой и ако много ме издразни да му се залепя на задната броня докато ми е по път да карам на 20см зад него.Особено ако е е тъмно като начукам дългите и направо се усмъртяват.После си продължавам по пътя.
                              Чакайте аз да ви кажа днес какво се случи:значи карам си аз в дясна лента по Евлоги Георгиев и един тъпанар с червен пасат 2 комби решава да ме засече, е така за кеф, след което замалко да прегази едно момче със скутерче! Спираме на следващият светофар, аз 2 коли зад пасата, а момчето с моторчето до него и започна да му вика "Ти луд ли си, за малко щеше да ме блъснеш..." След което светна зелено и двамата тръгнаха като този с пасата нарочно нави волана на ляво и бутна с колата си момчето Избеснях Спрях да попитам момчето дали е добре и газ след скапаняка. Като ме видя започна да криволичи и едвам успях да го изпреваря отдясно, но трябваше да спираме, че беше червено на светофара на бул.Мадрид и бул.Евлоги Георгиев, дръпнах ръчната и тръгнах да го смазвам от бой (бях откачил), но онзи като ме видя мина на червено и побягна. Една мацка с тъмно синьо Браво(дано да е от форума) спря в този момент до мен и започна да си говори с мен, и да ми обяснява как щял да блъсне и нея! През това време съпътникът ми се обади в полицията и им разказа всичко. Те обещаха да направят нещо по въпроса, но знае ли човек!Много са случаите, след които като се прибера и като се замисля, че не съм се сбил ми олеква, но тази вечер не е така!!! Трябва да има възмездие за такива тъпанари дето газят хората "е така"!!!Само искам да вметна, че шофьора беше на възраст между 40-48 години (не някой малък келеш) с жена си, а отзад още един мъж негов набор с още една жена!!!Аз ако съм с такова мислене като тоя на тези години ще се самоубия, обещавам!!!
                              BMW E90 320D
                              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                              ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

                              Коментар


                                #60
                                blagun написа:
                                ...
                                Защо не си го добарал да го набиеш, ей заради такива олигофрени стават катастрофите, трябвало е да го хванеш да му теглиш един хубав пердах да видим дали следващия път пак ще прави така! Изроди !
                                Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

                                ...E90..incoming..!!

                                Коментар

                                Working...
                                X