Ако някой е поръчвал и знае как нека да напише ?Искам да си порачам нещо от там , но нз как ?Няма да се разсърдя на никой ако ми помогне малко :D . . .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поръчка от ebay ?
Collapse
X
-
Ами незнам , май савасем нищо Интересувам се за порачка на ето това нещо http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...category=39763Fiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03
Коментар
-
Значи от това което виждам,да не ти убивам веднага надеждите,но регистрирай се и задай въпрос на продавача,дали ще ти го изпрати до там където искаш,предполагам си в България.Това ти го казвам защото продавача не е дал,че изпраща извън Англия.Иначе трябва да търсиш кой да ти го получи там и да ти го изпрати на теб или да ти го донесе.Другото нещо,плащането,според мен най-удобно е с paypal,но регистрацията и потвърждаването на акунта ти ще отнеме няколко дни.Попитай първо дали ще го пратят това до България.
Коментар
-
И си сметни цената за доставка. Щото аз бях поръчал нещо за 5 евро от Германия. Банков превод (ако нямаш акаунт в paypal) - 20 евро; доставка - 25 евро. Ами то в България щеше да се намери доста по-евтино . В крайна сметка пратих на продавачката 5 евро в плик и й казах да не праща нищо а да пие 1 водка за мое здраве и тя написа за мен положителен отзив Имай прдвид тези тънки подробностиShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
bolreflex написа:колега аз поръчах от ebay.de смартфон и преди 2 дена го получих хем е от Хонгконг.Доставката ми излезна 20евро експресна за 3-4 дена.надявам се и аз да нямам проблеми с поръчките от там че съм решил да пазарувам още неща
Коментар
-
peho написа:bolreflex написа:колега аз поръчах от ebay.de смартфон и преди 2 дена го получих хем е от Хонгконг.Доставката ми излезна 20евро експресна за 3-4 дена.надявам се и аз да нямам проблеми с поръчките от там че съм решил да пазарувам още неща
Коментар
-
Никой нищо не праща за своя сметка - просто доставката е калкулирана в цената.Китайците са опасни - стоките са им безумно евтини и даже като се сложи транспорта, пак остават евтини.www.dealextreme.com - последното ми откритие като уникален сайт за пазаруване. Всичко е с включена в цената доставка включително и до БГ.Иначе от и-бей съм напазарувал доста неща - и за мен и за мои приятели - но колкото готини далаверки съм хванал, толкова пъти съм се и набутал.Много зависи какъв е продавача - най-добре е ако е пауър селър - това ще рече че в общи линии е магазин и не иска да получава кофти отзиви.Даже имах един случай - получих един рутър, който не запали изобщо, втора употреба беше. Писах им на хората и те ми върнаха парите, разбира се без тези за транспорт, ама все пак загубата е по-малка.И даже не поискаха да им връщам обратно изгорелия рутър - просто ми повярваха...Ама и набутвации стават де... Така че внимателно!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
пазаруване
В ebay, има интересни работи, дааа.Но защо не пробваш някой друг сайт-примерно да използваш една система правеща ти виртуален адрес там-......След регистрацията можеш да си пазариш спокойно от всички техни магазини,които са уж само за американци.А пък и таксите са малки:За реклама има регламентиран начин. Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
Кики цяла тема писа за това http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=53318p.s. а китайците са най-големите залупеняци и пратките пристигат по 2 месецафиатче Браво 2.0
Коментар
-
peho написа:bolreflex написа:колега аз поръчах от ebay.de смартфон и преди 2 дена го получих хем е от Хонгконг.Доставката ми излезна 20евро експресна за 3-4 дена.надявам се и аз да нямам проблеми с поръчките от там че съм решил да пазарувам още нещафиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар