Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поръчка от ebay ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Поръчка от ebay ?

Ако някой е поръчвал и знае как нека да напише ?Искам да си порачам нещо от там , но нз как ?Няма да се разсърдя на никой ако ми помогне малко :D . . .
    Fiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03

Първо трябва да се регистрираш на сайта.Как мислиш да платиш е следващият въпрос?Я уточни по-точно какво те интересува,че то така е много общо.Съвсем нищо ли не знаеш за покупка от този сайт?

Коментар

Ами незнам , май савасем нищо Интересувам се за порачка на ето това нещо http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...category=39763

Коментар

Значи от това което виждам,да не ти убивам веднага надеждите,но регистрирай се и задай въпрос на продавача,дали ще ти го изпрати до там където искаш,предполагам си в България.Това ти го казвам защото продавача не е дал,че изпраща извън Англия.Иначе трябва да търсиш кой да ти го получи там и да ти го изпрати на теб или да ти го донесе.Другото нещо,плащането,според мен най-удобно е с paypal,но регистрацията и потвърждаването на акунта ти ще отнеме няколко дни.Попитай първо дали ще го пратят това до България.

Коментар

Мерси за информацията peho . . .

Коментар

И си сметни цената за доставка. Щото аз бях поръчал нещо за 5 евро от Германия. Банков превод (ако нямаш акаунт в paypal) - 20 евро; доставка - 25 евро. Ами то в България щеше да се намери доста по-евтино . В крайна сметка пратих на продавачката 5 евро в плик и й казах да не праща нищо а да пие 1 водка за мое здраве и тя написа за мен положителен отзив Имай прдвид тези тънки подробности
            She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

колега аз поръчах от ebay.de смартфон и преди 2 дена го получих хем е от Хонгконг.Доставката ми излезна 20евро експресна за 3-4 дена.надявам се и аз да нямам проблеми с поръчките от там че съм решил да пазарувам още неща

Коментар

Малко реклама ще се получи, но погледни тукПоздрави.
                Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

bolreflex написа:
                  колега аз поръчах от ebay.de смартфон и преди 2 дена го получих хем е от Хонгконг.Доставката ми излезна 20евро експресна за 3-4 дена.надявам се и аз да нямам проблеми с поръчките от там че съм решил да пазарувам още неща
                  Ти вярваш ли си че доставката от там струва 20 евро?Имаш ли документ,товарителница (мисля че така се казваше) ,където да пише цената на доставката?

Коментар

peho написа:
                    bolreflex написа:
                    Ти вярваш ли си че доставката от там струва 20 евро?Имаш ли документ,товарителница (мисля че така се казваше) ,където да пише цената на доставката?
                    Там е някъде Аз бях поръчвал същото от там, но за 35$ доставка.Наскоро гледах доставка на USB памет от Китай за 2$ :D ,а има и доста неща които ги пращат за тяхна сметка.
                    sigpic
                    Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
                    475HP 11,5/1,9/191
                    YouTube

Коментар

Никой нищо не праща за своя сметка - просто доставката е калкулирана в цената.Китайците са опасни - стоките са им безумно евтини и даже като се сложи транспорта, пак остават евтини.www.dealextreme.com - последното ми откритие като уникален сайт за пазаруване. Всичко е с включена в цената доставка включително и до БГ.Иначе от и-бей съм напазарувал доста неща - и за мен и за мои приятели - но колкото готини далаверки съм хванал, толкова пъти съм се и набутал.Много зависи какъв е продавача - най-добре е ако е пауър селър - това ще рече че в общи линии е магазин и не иска да получава кофти отзиви.Даже имах един случай - получих един рутър, който не запали изобщо, втора употреба беше. Писах им на хората и те ми върнаха парите, разбира се без тези за транспорт, ама все пак загубата е по-малка.И даже не поискаха да им връщам обратно изгорелия рутър - просто ми повярваха...Ама и набутвации стават де... Така че внимателно!
                      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

пазаруване

В ebay, има интересни работи, дааа.Но защо не пробваш някой друг сайт-примерно да използваш една система правеща ти виртуален адрес там-......След регистрацията можеш да си пазариш спокойно от всички техни магазини,които са уж само за американци.А пък и таксите са малки:За реклама има регламентиран начин. Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Кики цяла тема писа за това http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=53318p.s. а китайците са най-големите залупеняци и пратките пристигат по 2 месеца
                          фиатче Браво 2.0

Коментар

peho написа:
                            bolreflex написа:
                            по принцип цената за доставка няма нищо общо с реалната такава ,много търговци използват именно с тази цена ,за да вдигат печалбата си .Гледайте всичко в обявата преди да платите и поръчате .
                            фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                            X