u_bo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Напуснах семейството на Фиатките ;(
Collapse
X
-
VW Bora Variant 1.6 16V '01
-
kc_3011 написа:. Мисля че почвам да свиквам с мисълта че пред блока вече не ме чака моя малък син маник Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Друго си е когато споделиш с приятели !like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
kc_3011 написа:КИМИ написа:bora- та е от семейството на най- крехките и чупливи коли и повечето части са направени от най- калпавата пластмаса- както отпред при челен удар, така и вътре по таблото- просто всяка пластмаска има живот само едно сваляне и е хубаво само да го гледаш, но не и да си навличаш такава неволя на главата.Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
Аз говоря колко тъгувам за Уното си , ти ми говориш ала - бала. Странно защо в момента почвам да се сещам за една англо-българска дума "спамър". Хвърлих поглед и на другите ти постове, определено блестиш със "свежи" идеи. Даже са ти праснали и цели две предупреждения за 10 месеца, което според мен си е постижение. Нищо не ми остава да ти пожелая "Дерзай момко, далеч ще стигнеш "VW Bora Variant 1.6 16V '01
Коментар
-
kc_3011 написа:u_bo написа:kc_3011 написа:И на базата на какво правиш тези изводи, щото информацията която имам говори за точно обратното ? Вярно че сме в "Общи приказки" ама това не означава "Празни приказки"RIP Bravo 100 16V
Audi A4 2.5 TDI
Коментар
-
Аз искам да питам за смисъла на темата!? То, че съм прост е ясно, ама все пак... какво се очаква да се напише в такава тема? Аз пък от лагера на Фалветата, минах при Италианките. Форумът на колегите никак не ме кефеше.., а тук се забавлявам. Създателю на темата, колега, прости невежеството ми, но как очакваш да се развива темата ти? От чисто любопитство питам...Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
kc_3011 написа:Аз говоря колко тъгувам за Уното си , ти ми говориш ала - бала. Странно защо в момента почвам да се сещам за една англо-българска дума "спамър". Хвърлих поглед и на другите ти постове, определено блестиш със "свежи" идеи. Даже са ти праснали и цели две предупреждения за 10 месеца, което според мен си е постижение. Нищо не ми остава да ти пожелая "Дерзай момко, далеч ще стигнеш "
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар