Днес продадох малкото ми синьо Уно. На всичко отгоре минах във "вражеския" лагер на вагените. И да си призная малко ми е тъжно все пак си го карах близо 7 г. и да си призная не ме е предавал истински никога. Е правил си е номерца, но то без тях никой автомобил не може. Надявам се да не бъда линчуван вербално за предателството и обещавам, че ако Бората не се държи както трябва след някоя друга година пак да се похваля, че съм един от вас. п.с. Смятам да продължа да посещавам форума тъй като информацията която получавам ми е полезна, а и атмосферата...атмосферата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Напуснах семейството на Фиатките ;(
Collapse
X
-
Хе хе . То и Уното си имаше добри страни. Никой не го бараше, и вратите му оставях отворени и не и не. А новото чудо Каско ала бала. Във Вест Ауто ми искат 1400 лв за обслужване. За малко да хлъцна като ми казаха, но успях да запазя самообладание. А Уното го шитнах за цели 600лв. Чах щяха да се избият хората да се обаждат, но целта ми не беше да печеля кой знае колко много , просто исках да поосвободя място за паркиране ( последното малко грубо прозвуча) Та такива работи около мен. А за стикера на Фиат , май няма да му ходи много на Бора-та. Вече ставам сериозен семеен човек с кола комби, и стикерче "Бебе в колата" Yellow_Flash_Colorz_PDT_49VW Bora Variant 1.6 16V '01
Коментар
-
Re: Напуснах семейството на Фиатките ;(
kc_3011 написа:Днес продадох малкото ми синьо Уно. На всичко отгоре минах във "вражеския" лагер на вагените. И да си призная малко ми е тъжно все пак си го карах близо 7 г. и да си призная не ме е предавал истински никога. Е правил си е номерца, но то без тях никой автомобил не може. Надявам се да не бъда линчуван вербално за предателството и обещавам, че ако Бората не се държи както трябва след някоя друга година пак да се похваля, че съм един от вас. п.с. Смятам да продължа да посещавам форума тъй като информацията която получавам ми е полезна, а и атмосферата...атмосфератаShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Много правилен избор бягаи от тия фиати.Те ако бяха хубави нямаше да им е такава цената и да им пада с по 1-2000 лева на година.Аз от давна направих прявилният избор но виж от форума на фиат не мога да се откажаA3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Punto Sporting 1.9JTD 2003
ex. Fiat Marea TD100 1998
Коментар
-
georgid написа:Много правилен избор бягаи от тия фиати.Те ако бяха хубави нямаше да им е такава цената и да им пада с по 1-2000 лева на година.Аз от давна направих прявилният избор но виж от форума на фиат не мога да се откажа
Коментар
-
Бората не е Джета, Джетата е Венто (само за информация). Даже Вентото в САЩ се продава със старото си име - Джета.Те се понаучиха малко да слагат екстрички по народните коли, ел.джамлъци, туй-онуй...А за стикерчето нищо не пречи - и ние си имаме едно Орелче, дето е накичено с наш стикер... ходи му.Дано да си уцелил на кола, щото като ги знам какви са сегашните, предпочитам да си карам "чупещите" се италианки пред "вечните" немски автомобили.
Коментар
-
Immortal написа:Бората не е Джета, Джетата е Венто (само за информация). Даже Вентото в САЩ се продава със старото си име - Джета.Те се понаучиха малко да слагат екстрички по народните коли, ел.джамлъци, туй-онуй...А за стикерчето нищо не пречи - и ние си имаме едно Орелче, дето е накичено с наш стикер... ходи му.Дано да си уцелил на кола, щото като ги знам какви са сегашните, предпочитам да си карам "чупещите" се италианки пред "вечните" немски автомобили.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
georgid написа:Много правилен избор бягаи от тия фиати.Те ако бяха хубави нямаше да им е такава цената и да им пада с по 1-2000 лева на година.Аз от давна направих прявилният избор но виж от форума на фиат не мога да се откажаFiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Immortal написа:Бората не е Джета, Джетата е Венто (само за информация). Даже Вентото в САЩ се продава със старото си име - Джета.Те се понаучиха малко да слагат екстрички по народните коли, ел.джамлъци, туй-онуй...А за стикерчето нищо не пречи - и ние си имаме едно Орелче, дето е накичено с наш стикер... ходи му.Дано да си уцелил на кола, щото като ги знам какви са сегашните, предпочитам да си карам "чупещите" се италианки пред "вечните" немски автомобили.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар