pakumba написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Напуснах семейството на Фиатките ;(
Collapse
X
-
She was only a whisky maker but he loved her still.
-
Uneek написа:Честито колега Бората комби е едно от най-красивите комбита на ФВ С какъв мотор е ? предполагам е дизел ?VW Bora Variant 1.6 16V '01
Коментар
-
bora- та е от семейството на най- крехките и чупливи коли и повечето части са направени от най- калпавата пластмаса- както отпред при челен удар, така и вътре по таблото- просто всяка пластмаска има живот само едно сваляне и е хубаво само да го гледаш, но не и да си навличаш такава неволя на главата.Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
kc_3011 написа:... Просто търсех нормална семейна кола, но Пасата е много тривиален, а и разхода му в града си е има няма 2 л отгоре. Друго за което се оглеждах беше Астра Г комби или Шкода Октавия или Фабия, но така се случи надхвърлих летвата от 10 бона с 2 хилядарки и се сдобих с оригинална немска народна кола от Волфсбург
Коментар
-
SHB написа:Ама немско - ццц - имам една в къщи (Опел)She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Е то е ясно че света се глобализира,но под немско имах предвид не само произведено в Германия(а той и опела не само там се асемблира) ами марката да е преобладаващо немска собственост и да е немска разработка.То иначе за никоя кола нпочти не може да се каже,че има националност-вече не само отделни части са с чужд произход ами и сглобяването е изнесено в други страни.За мен Опел е американски автомобил произведен за европа,съобразен с нейните условия,както е и европейския форд,шевролет(деу) и тн.
Коментар
-
КИМИ написа:bora- та е от семейството на най- крехките и чупливи коли и повечето части са направени от най- калпавата пластмаса- както отпред при челен удар, така и вътре по таблото- просто всяка пластмаска има живот само едно сваляне и е хубаво само да го гледаш, но не и да си навличаш такава неволя на главата.VW Bora Variant 1.6 16V '01
Коментар
-
u_bo
kc_3011 написа:И на базата на какво правиш тези изводи, щото информацията която имам говори за точно обратното ? Вярно че сме в "Общи приказки" ама това не означава "Празни приказки"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар