Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Напуснах семейството на Фиатките ;(

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

pakumba написа:
    бората е баш последната джета. ако не се лъжа в сащ пак си й викат джета 3-4-5 не знам кой номер точно. което няма никакво значение де, колата е супер и особенно важно сравнително новичка
    Джета - Джета - Венто - Бора - ДжетаПоследната Джета е пак Джета Мен, обаче, ми е по-интересно, че има и Голф 4 комби и Бора комби. Каква ли е разликата, като изключим дизайна Edit:Хе-хе, намерих си отговор на въпроса от уикиIn Europe, the station wagon was sometimes sold as part of the Golf line either in addition to or instead of the Bora. Other than different front bumpers, fenders, headlights, and hood, the cars were identicalИдентични са, разликата е само в брони, калници, предните фарове и капака
    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Разликата е същата, каквато е между "А3" и "Голф"

Коментар

Uneek написа:
        Честито колега Бората комби е едно от най-красивите комбита на ФВ С какъв мотор е ? предполагам е дизел ?
        Бензинка е 1.6 16V 105h.p. мисля че в подписа ми го има. Нормален мотор за такова купе. Въпреки че ако питаш младежите от форума на Фау Ве те 6те ти кажат 4е е слабичък особено като се включи климатика Не си ли е 1.8Т 150 коня мани не става Но на мен бегачка не ми трябва. Просто търсех нормална семейна кола, но Пасата е много тривиален, а и разхода му в града си е има няма 2 л отгоре. Друго за което се оглеждах беше Астра Г комби или Шкода Октавия или Фабия, но така се случи надхвърлих летвата от 10 бона с 2 хилядарки и се сдобих с оригинална немска народна кола от Волфсбург
        VW Bora Variant 1.6 16V '01

Коментар

А честито колега! Някоя снимка няма ли да пуснеш? :D
          Space Star 1.9 DID

Коментар

Roko написа:
            А честито колега! Някоя снимка няма ли да пуснеш? :D
            Верно аз още не съм я снимал. Като го направя веднага ще вкарам някоя снимчица и тук. Ама тя си е класическа Бора комби сива на цвят с лети джанти. С малко екстри като повечето вагени .

Коментар

bora- та е от семейството на най- крехките и чупливи коли и повечето части са направени от най- калпавата пластмаса- както отпред при челен удар, така и вътре по таблото- просто всяка пластмаска има живот само едно сваляне и е хубаво само да го гледаш, но не и да си навличаш такава неволя на главата.
              Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Re: Напуснах семейството на Фиатките ;(

kc_3011 написа:
                Днес продадох малкото ми синьо Уно. На всичко отгоре минах във "вражеския" лагер на вагените.
                уууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу
                Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

kc_3011 написа:
                  ... Просто търсех нормална семейна кола, но Пасата е много тривиален, а и разхода му в града си е има няма 2 л отгоре. Друго за което се оглеждах беше Астра Г комби или Шкода Октавия или Фабия, но така се случи надхвърлих летвата от 10 бона с 2 хилядарки и се сдобих с оригинална немска народна кола от Волфсбург
                  Определено си намразил италианките, а?Аз на твое място бих се оглеждал за Ланча, Алфа или Мицубиши да речем...Ама немско - ццц - имам една в къщи (Опел) и две служебни (Ауди А4 и МБ190 - не, мерси!)Както и да е де, всеки си има предпочитания и вкус.Да си я караш безаварийно, най-вече!

Коментар

Много е прав колегата Immortal - за тези пари можеше да се вземе Lancia Lybra 2.4 JTD 2001-2002 година, с кожен салон, лети джанти и всички екстри. Но пак казвам, да си я караш със здраве!!!

Коментар

Ама немско - ццц - имам една в къщи (Опел)
                      A OPEL не е ли GM?Поправете ме ако греша ,ама това не е 100% немска кола...

Коментар

SHB написа:
                        Ама немско - ццц - имам една в къщи (Опел)
                        A OPEL не е ли GM?Поправете ме ако греша ,ама това не е 100% немска кола...
                        :D :D Поправям те - 100% немска кола е. Ако изобщо може да се говори за нещо 100% национално в глобализиращия се свят Опел ползват двигатели на Исузу, на Фиат 1.9 JTD (въобще GM изобщо ползват common rail заради Фиат), Fiat ползват двигатели на Пежо-Ситроен и обратното, разработват си общи модели...Но автомобилите са 100% немски дотолкова, доколкото са произведени в Германия за реализация в Европа.И макар, че те поправям, като цяло си прав :D

Коментар

Е то е ясно че света се глобализира,но под немско имах предвид не само произведено в Германия(а той и опела не само там се асемблира) ами марката да е преобладаващо немска собственост и да е немска разработка.То иначе за никоя кола нпочти не може да се каже,че има националност-вече не само отделни части са с чужд произход ами и сглобяването е изнесено в други страни.За мен Опел е американски автомобил произведен за европа,съобразен с нейните условия,както е и европейския форд,шевролет(деу) и тн.

Коментар

КИМИ написа:
                            bora- та е от семейството на най- крехките и чупливи коли и повечето части са направени от най- калпавата пластмаса- както отпред при челен удар, така и вътре по таблото- просто всяка пластмаска има живот само едно сваляне и е хубаво само да го гледаш, но не и да си навличаш такава неволя на главата.
                            И на базата на какво правиш тези изводи, щото информацията която имам говори за точно обратното ? Вярно че сме в "Общи приказки" ама това не означава "Празни приказки"

Коментар

Не обръщай внимание на завистливите подмятания. Щом колата те кефи, карай си я със здраве.
                              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

kc_3011 написа:
                                И на базата на какво правиш тези изводи, щото информацията която имам говори за точно обратното ? Вярно че сме в "Общи приказки" ама това не означава "Празни приказки"
                                може би колегата е гледал нещо такова:http://www.avtoweb.com/index.php?sl=...year11след като бора-та е голф с друг фасон на предницата ... я виж кой модел/производител е през една позиция ОТГОРЕ...и аз ти пожелавам много безаварийни километри !но е факт че фауветата са надценени - а това е добре известно на тукашните автоджамбази ... имам лични впечатления

Коментар

Working...
                                X