Вчера приятел ми изпрати линк към тази игра.Яко се зарибих и снощи до към 3 часа играх, и днес от време на време за отмора правя по 2-3 игри на час Играта е с въпроси, подобно на "Стани Богат", но си има и стратегически елементи.Намира се на адрес: www.conquiztador.bgТам се подвизавам с прякора Athanatos, (щото Immortal беше заето )
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Играта ConQUIZtador - играе ли някой?
Collapse
X
-
Re: Играта ConQUIZtador - играе ли някой?
Immortal написа:Вчера приятел ми изпрати линк към тази игра.Яко се зарибих и снощи до към 3 часа играх, и днес от време на време за отмора правя по 2-3 игри на час Играта е с въпроси, подобно на "Стани Богат", но си има и стратегически елементи.Намира се на адрес: www.conquiztador.bgТам се подвизавам с прякора Athanatos, (щото Immortal беше заето )Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
Аз я ръчкам редовно със същия ник, много е готина игрицата, кефи ме особненно когато съм първи .....брех това как се е пуснало два пъти, извинявам се за повторението. Между другото въпрсите не се повтарят, ако човек не прекалява да играе всеки ден има нови и нови въпроси, даже може всеки да поства нови въпроси стига да са от достоверен източник и да ги одобри екипа там, въпреки, че на мен ми се е случвало да попадна на 4-5 грешни въпроса.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
u_bo
Реклама
Collapse
Коментар