Имам 50% отстъпка при техническия преглед в сервиз на VW в Търново, но вчера като отидох ми викат, че до края на месеца не извършвали прегледи. А аз трябва да мина през август. Та въпросът ми е, къде да ходя. Да е по-евтино по възможност и да не се заяждат с изгорелите газове.Приемам предложения.10х
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Годишен технически преглед в Търново - къде?
Collapse
X
-
Ами щом до края на август не правят прегледи, мини на 1 септември - аз така направих миналата година, трябваше да мина през октомври, но минах на 1 ноември и нищо не ми казаха, а и от познат полицай го знам този номер, че по този начин можеш всяка година с по един месец да си изтеглиш минаването на преглед, но не виждам особена полза от това, освен за случаи като твоя.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Във VW сервиза са малко заядливи . Две години съм минавал там заради отстъпките И на двата пъти не искаха да ме пускат заради задните спирачки , понеже бях точно на границата , но накрая ме пуснаха Инъче и аз този месец трябва да минавам на преглед , та ще се наложи да посетя бат Стенли да я погледне :DFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
stenli написа:Прегледи най-безпроблемно се минават при "Колев" срещу завод Деньо Георгиев преди Автогара запад по надписите KIA ще го познаете. Ако се налага мога да окажа съдействие за там.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
stenli написа:Прегледи най-безпроблемно се минават при "Колев" срещу завод Деньо Георгиев преди Автогара запад по надписите KIA ще го познаете. Ако се налага мога да окажа съдействие за там.Alfa 147 JTD 115 hp
ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG
Коментар
-
[quote="chandler"]stenli написа:Прегледи най-безпроблемно се минават при "Колев" срещу завод Деньо Георгиев преди Автогара запад по надписите KIA ще го познаете. Ако се налага мога да окажа съдействие за там.Фиат Брава 1,6 16V, 1999г. произведена и регистрирана
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар