Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Годишен технически преглед в Търново - къде?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Годишен технически преглед в Търново - къде?

Имам 50% отстъпка при техническия преглед в сервиз на VW в Търново, но вчера като отидох ми викат, че до края на месеца не извършвали прегледи. А аз трябва да мина през август. Та въпросът ми е, къде да ходя. Да е по-евтино по възможност и да не се заяждат с изгорелите газове.Приемам предложения.10х
    Alfa 147 JTD 115 hp
    ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG

Върви в СБА там никога не правят проблеми и спирачки да нямаш пак ще те пуснат.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Ами щом до края на август не правят прегледи, мини на 1 септември - аз така направих миналата година, трябваше да мина през октомври, но минах на 1 ноември и нищо не ми казаха, а и от познат полицай го знам този номер, че по този начин можеш всяка година с по един месец да си изтеглиш минаването на преглед, но не виждам особена полза от това, освен за случаи като твоя.
      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Във VW сервиза са малко заядливи . Две години съм минавал там заради отстъпките И на двата пъти не искаха да ме пускат заради задните спирачки , понеже бях точно на границата , но накрая ме пуснаха Инъче и аз този месец трябва да минавам на преглед , та ще се наложи да посетя бат Стенли да я погледне :D
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

По пътя за Шемшево след фабриката за вафли вдясно.Точни са момчетата.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

СБА...по-добре не...върви както е пътя за Шемшево...в дясно се пада..има 2 колонки на ОМВ там...

Коментар

и аз на СБА ходих .. тея дедовци псуват на ’ тъпи италиански боклуци’ пушат викат .. неприятни са за търпене а точно газовете 1287361 пъти ми мериха ..
              Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
              Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

по тоя път за Шемшево има вдясно един гумаджия. Някъде до него ли се намира това - сервиз ли е, какво е?мерси за съветите.
                Alfa 147 JTD 115 hp

Коментар

аз минах в СБА наистена правиха се на интересни(особено като съм с търговишка регистрация) но ме пуснаха като си мълчиш и неим се отваряш няма проблеми.
                  uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

Прегледи най-безпроблемно се минават при "Колев" срещу завод Деньо Георгиев преди Автогара запад по надписите KIA ще го познаете. Ако се налага мога да окажа съдействие за там.

Коментар

stenli написа:
                      Прегледи най-безпроблемно се минават при "Колев" срещу завод Деньо Георгиев преди Автогара запад по надписите KIA ще го познаете. Ако се налага мога да окажа съдействие за там.
                      Е тва е приказка.
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Още по безболезнено... даже бих казал въобще неболезнено се минават в Първомайци /като се идва от центъра, после преди моста в дясно./ Абсолютно нищо не гледат нито мерят. 20 кинта.
                        Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Коментар

stenli написа:
                          аз преди няколко дена минах оттам и го видях, ама като не съм ходил там... а така е друго някой като даде малко информация. форумът е голяма работа.
                          Alfa 147 JTD 115 hp

Коментар

[quote="chandler"]
                            stenli написа:
                            аз преди няколко дена минах оттам и го видях, ама като не съм ходил там... а така е друго някой като даде малко информация. форумът е голяма работа.[/qМного съм доволен от този сервис на Колев "Киа." Днес си минах прегледа и там беше 35лв за сметка на СБА и този към Шемшево- 40лв. А и момчето, което ми я прегледа беше любезен и не се държеше като ония гадняри в СБА.
                            Фиат Брава 1,6 16V, 1999г. произведена и регистрирана

Коментар

Хайде да не казвам ама си се прецакал в Леденик взимат по-евтино и са много точни и тарифата за товарен е 25лв. а за обикновен 20лв. освен ако не са я вдигнали.
                              --Старата ръжда любов не хваща!--
                              156 sportwagon 1,9 jtd 115
                              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Working...
                              X