Значи колеги, ако знаете някакъв саит за продажба на кучета. Интересувам се главно от чау-чау, или някой ваши познати да продават. От Бургас съм, но може и да дойда да го взема, ако не е от Бургас, няма проблем с това. Поздрави.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко помощ отностно покупката на..куче
Collapse
X
-
Земай и не ги слушай кучето е добра животинка и много ще те радва. За магазин незнам сориhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
PASSARELLA написа:А само едно уточнение - в двор ли ще го гледаш или в апартамент?Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
Ето един сайт за обяви: http://www.obiavi-bg.comАз пускам обяви в него когато имам животинки за продаване. Получавам доста обаждания, така че препдполагам че ше намериш твоя любимец. Само търпение му е майката! :DЕдит:Също и www.pozvanete.bg Варна ти е на близо!Space Star 1.9 DID
Коментар
-
Roko написа:Ето един сайт за обяви: http://www.obiavi-bg.comАз пускам обяви в него когато имам животинки за продаване. Получавам доста обаждания, така че препдполагам че ше намериш твоя любимец. Само търпение му е майката! :DЕдит:Също и www.pozvanete.bg Варна ти е на близо!Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
Поздрави и от мен! :D Сега се сещам, че и Вие в Б-с имате голям вестник за обяви. Мисля, че не е за подценяване. Говоря за Ало Бургас: http://www.alo.bg/pregled_13_104.php...C2%CE%D2%CD%C8И само като идея да вметна, че не е лошо да са разхождаш и морската Ви градина. Миналата година бях за пръв път в Б-с, е толкова кученца има в градината, че ми се взе ума. Та мисълта ми е, че им там може да изскочи нещо! :DSpace Star 1.9 DID
Коментар
-
Аз имам чау-чау. Не мога да споделя мнението, че са злобни..Дори напротив. Просто въпреки, че изглежда като плюшена играчка, не е.Колега, наистина помисли хубаво, чау-чау иска изключително много грижи и не само за козината... Имат здравословни проблеми,което иска постоянни грижи, лекари и т.н. Относно купуването на кучето - НЕ от магазин или борса. Масово се продават животни, които са болни, а да не говоря, че изобщо не са чау-чау.Зависи за какво го искаш, за домашен любимец, за изложби, за разплод,да има ли родословие или не,колко пари си готов да дадеш, защото чау е скъпо куче... Прегледай форума на dog.bg има подфорум за чау-чау...просто да си готов за това, което те чака, ако още не си се разубедил. :DPunto 1.2/75
Коментар
-
Колега ще го гледам в апартамент! Помислил съм за това, че иска сериозни грижи! От около 2-3 години обмислям варианта, така че не ме притеснява това.А относно чау-чау искам да е чисто бяло! Много са готини.. добре, ако ми кажете къде от Варна.. просто магазини има ли, или от човек да го взема, нямам идея затова питам@Krass просто ми трябва за домашно куче, нито ми трябва за изложбено или друго от сорта. Ако някой твой познат продава, и до София ще дойда да го взема ако трябва! Поздрави.Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
loop белите (които всъщност са цвят крем) наистина са страшно красиви :D Бяло чау в България почти само внос (да не кажа само). В София има един развъдник ли е точно не съм сигурна, където имат бяло чау. Виждала съм бяло чау взето оттам и е прекрасно. Ако те интересува мога да потърся телефон, но казвам, че нито ги познавам хората, нито някога съм ги виждала...Когато търсех моето куче им звънях, но нямаха кученца.А за другото...прегледай снимки във кучешкия форум, виж как изглежда едно куче от България и как изглежда вносно...Не ме разбирай погрешно :D По този път минах миналата година, с безброй звънения, мейли и т.н... един човек от Кърджали се опитваше да ме убеди, че има бяло чау и струва 300 лева. Такова нещо няма Други купили кучето си от хора, след 10 месеца кучето е с дисплазия, адски болки, операции...Много, ама наистина много внимателно трябва да прецениш откъде да вземеш кучето си. Знам, че сега всичко написано изглежда едва ли не смешно, след 10 месеца или 2 години нещата изглеждат доста различно, за съжаление. Мога да напиша още много, но достатъчно оспамих темата. За мен - чауто да е от лицензиран развъдник с истинско родословие. Моето е взето от хора...аз нямах търпение да чакам да ми внесат и един ден отидох да видя кученца и... беше единственото кучило, което видях и си взех куче. Сега просто се надявам да е жив и здрав... Но щом го обмисляш от толкова дълго време би трябвало да си наясно с тези неща.Желая късмет и успех! И ще чакаме снимки на бебетоPunto 1.2/75
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар