Колега,Все пак съм написал че клиповете не са приятни за гледане.Като не ти харесват не ги гледай, ако не бях сложил предупреждение - бих те разбрал за упрека!А тези клипове са правени с цел да се спре това нещо.Ако мислиш че подхода на щрауса върши работа - твоя си работа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За всички, които обичат животните...
Collapse
X
-
ето нещо което ще изчерпи темата - > http://video.google.com/videoplay?do...63723666627529 НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА НА ЧУСТВИТЕЛНИ ХОРА. Аз съм гледал кви ли не неща в нета , ама този филм трудно го издържах.май проблема не е само в азия?Fiat Stilo JTD ....sold
Volvo C 70 ....
Коментар
-
pr_00f написа:Колега,Все пак съм написал че клиповете не са приятни за гледане.Като не ти харесват не ги гледай, ако не бях сложил предупреждение - бих те разбрал за упрека!А тези клипове са правени с цел да се спре това нещо.Ако мислиш че подхода на щрауса върши работа - твоя си работа."Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
Тези дни не знам по коя програма дават Кенийска трилогия - филм за слоновете в Кения и какво прави "съвременния" човек ходейки на сафари. Едвам спасяват от смърт слончетата, заради гнусните боклуци на невъзпитаните туристи. Грозно!Истината е в съзнанието на всеки от нас. Да пестим ток, вода... да се грижим за боклука на останалите /особено на тези, дето не им пука/.А за животните - след този филм ме е страх да кажа каквото и да било.SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар