Колеги, да подкрепим Пламен! http://www.bgpetition.com/podkrepa-z...nov/index.html
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво става с националния по волейбол...
Collapse
X
-
////Punto//// написа:Това с тия петиций вече почва да ме дразни. Кой кво прави, прави петиция. Поне да имаше някакъв вфект, а то .. нищо.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
////Punto//// написа:Това с тия петиций вече почва да ме дразни. Кой кво прави, прави петиция. Поне да имаше някакъв вфект, а то .. нищо.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Това не е съпричасност. Това е позьорство. Българина е такова животно коравосърдечно, че няма на къде. Виждал съм с очите си, как 2-3 бият друг на спираката и всички стоят отстрани и никой не казва нищо. Наблюдават и като тръгнат към тях се дърпат встрани. Нищо против хората които създават петициите. Вероятно го правят от добри чувства, но полза никаква. Отворете и погледнете само какви абсурдни петиции има. Направо да се шашне човек.
Коментар
-
спокооо!!!не е важна 1 битка - важна е войната! снощи хамериканците в четвъртия гейм бяха гроги! ама нашите що да се напъват като вече са се класирали? важни са мачовете след 20-ти... тогава ще приказваме!!!п.п. иначе и на мен ми скъсаха нервите снощи!!!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:спокооо!!!не е важна 1 битка - важна е войната! снощи хамериканците в четвъртия гейм бяха гроги! ама нашите що да се напъват като вече са се класирали? важни са мачовете след 20-ти... тогава ще приказваме!!!п.п. иначе и на мен ми скъсаха нервите снощи!!!like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Трябваше да гоним 1-вото място. Победителя от 1-вата група среща 4-тия от 2-рата и обратното. А другите не се знае как ще се омешат. Дори казаха, че могат да се срещат отбори които са се срещали в групите вече един път. Според мен 4-тия отбор от другата група, който и да е е по удачния вариант.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар