Попаднах на една такава и се питам съществува ли Брава с двигател 1.3 80 к.с. или нещо се заблуждава този който я предлага и ако има що за стока е този двигател в сравнение с другите?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Брава 1,3
Collapse
X
-
Да не би да е 1,2 и малко отгоре и той да се заблуждава а този 1,2 що за стока е в сравнение с "белажията" 1,4? И не е ли слабичък за това купе?FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
peho написа:1.2 е този който заменя 1.4,а дали е слаб за това купе ,нека кажат тези които са го пробвали.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
:D Да, мотор 1.3 на Брава със сигурност няма и колегите по-горе са обяснили точно за моторите 1.4 до 99 година и 1.2 след 99 година.Извинявам се на колегата дето му ползвам темата, но имам един въпрос, просто от чисто любопитство. Става дума за Браво/Брава 1.6. В един руски каталог (който не ме кефи особено дори защото е руски :D и защото съм срещал неверни неща там) се говори за вариант на този мотор 90 к.с. Аз лично знам единствено за най-разпространения мотор на Брава изобщо - 1.6 103 к.с.Та въпросът ми е има ли някой случайно такава Браво/Брава 1.6 90 к.с? Или пък да е чувал някой друг да има такъв двигател?She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:Та въпросът ми е има ли някой случайно такава Браво/Брава 1.6 90 к.с? Или пък да е чувал някой друг да има такъв двигател?Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Онзи руския сайт си е верен има 1,6 с 90к.с., ама се среща много рядко. 1,3 двигател при бравите няма, въпреки че кубатурата на двигателя е 1370=1.4 1242=1.2 1747=1.8 за последния преспокойно може да се каже, че е 1.7куб/м--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар