Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за Брава 1,3

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за Брава 1,3

Попаднах на една такава и се питам съществува ли Брава с двигател 1.3 80 к.с. или нещо се заблуждава този който я предлага и ако има що за стока е този двигател в сравнение с другите?
    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

1.2, или 1.4 са моторите около тез конски сили
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Да не би да е 1,2 и малко отгоре и той да се заблуждава а този 1,2 що за стока е в сравнение с "белажията" 1,4? И не е ли слабичък за това купе?
      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!

Коментар

1.2 е този който заменя 1.4,а дали е слаб за това купе ,нека кажат тези които са го пробвали.

Коментар

1.4 e 80к.с., а 1.2 е 82к.с. и май повече навървява от 1.4
          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

peho написа:
            1.2 е този който заменя 1.4,а дали е слаб за това купе ,нека кажат тези които са го пробвали.
            Макар да е тъпо сравнението, но 80к.с. на купето на Брава са, като 60к.с. на купето на Кадет. Имал съм такъв и бе пъргавичък! Е, едни 115 к.с. от мотор 1.8 си е друга работа, но колкото - толкова!
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

А като качество? Избегнати ли са проблемите на 1,4 с маслените пътища?

Коментар

:D Да, мотор 1.3 на Брава със сигурност няма и колегите по-горе са обяснили точно за моторите 1.4 до 99 година и 1.2 след 99 година.Извинявам се на колегата дето му ползвам темата, но имам един въпрос, просто от чисто любопитство. Става дума за Браво/Брава 1.6. В един руски каталог (който не ме кефи особено дори защото е руски :D и защото съм срещал неверни неща там) се говори за вариант на този мотор 90 к.с. Аз лично знам единствено за най-разпространения мотор на Брава изобщо - 1.6 103 к.с.Та въпросът ми е има ли някой случайно такава Браво/Брава 1.6 90 к.с? Или пък да е чувал някой друг да има такъв двигател?
                She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Един приятел мисля, че има такова, ама не съм сигурен...Иначе на Горубляне като обикалях бях срещнал някъкво такова.
                  Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

gantcho написа:
                    Та въпросът ми е има ли някой случайно такава Браво/Брава 1.6 90 к.с? Или пък да е чувал някой друг да има такъв двигател?
                    Имаше тема някъде из форума за него :D Агрегатът е същия , само че с друга електроника заради данъците в някои страни
                    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Онзи руския сайт си е верен има 1,6 с 90к.с., ама се среща много рядко. 1,3 двигател при бравите няма, въпреки че кубатурата на двигателя е 1370=1.4 1242=1.2 1747=1.8 за последния преспокойно може да се каже, че е 1.7куб/м
                      --Старата ръжда любов не хваща!--
                      156 sportwagon 1,9 jtd 115
                      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Мотора 1.2 при 16 клапановата версия ако се включи и обема на вдълбаванията за клапаните (фрезките в буталата) всъщност става 1249 кубика и е възможно някъде да го пишат като 1.3

Коментар

1.2 си е точно 82 к.с. по справочни данни пък теми за това кой е по добрия двигател бол ..
                          Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Оказа се че по документи колата е 1280 кубика 80 к.с. в края на 1999 г. пуснали такава серия.

Коментар

Working...
                            X