Въпроса ми е просто въпрос, по-скоро провокиран от полазилата ме жега и сладката мисъл, че е петък следобед (всъщност, това го разбрах преди около час, все си мислех, че е четвъртък днес)...Та ето го и по-чистия въпрос: Колко от вас наистина се интересуват от олимпиадата? Говоря за тези, дето наистина мислят да прекарат следващите няколко дни закотвени пред ТиВи-то и да следят паралелно няколко канала, превръщайки се в ДистанционноДжей-майстори . Колко от вас ше гледат "през пръсти", нередевно или само тогава, когато по 70-те кабелни канала няма какво друго да се гледа? Или колко ли ще са тези като мен, дето не им пука ама никак за тези спортно-масови прояви и по скоро се дразнят на създалата се психоза около мероприятието, липсата на заведения без телевизор (за този месец) от който да ни гледат само спортисти и стигнем до пияните неубоздани чужденци (по морето примерно, кудето съм аз) радващи се след някое спортно постижение в рамките на мероприятието.... Като цяло май не само за олимпиксите ми се завъртя въпроса, но и за световни и европейски по футбол, волейбол и други...Аз лично съм от третия тип. Откровенно ме дразни цялата тази суетня и псохоза около този тип мероприятия. Не че не обичам спорта - напротив, карам колело и ски, обичам джогинга (по модерно му дет се вика), плувам с удоволствие... ама до толкова. Единственото, което гледам понякога и несериозно са отделни дисциплини от зимните олимпиади: бобслеи и шейни, спускания (високоскоростни, слаломи и спускания) и толкова, даже едно име не мога да кажа... Футбол няма да коментирам, направо ми се гади от него... ама това съм си аз
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интересувате ли се наистина от олимпиадата?
Collapse
X
-
Етикети: –
-
Humppa
Все някое състезание ще гледам. Но хич няма да се вманиачавам.Напоследък целият спорт взе да става икономически и химически, а не атлетически... А положението на нашите спортисти е.... ;( плачевно
-
Не ме привличат Олимпиадите. Виж, Световно, Европейско по футбол - да.Волейбол също. И тенис. Всъщност какви спортове има - те все прибавят и махат по някой.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Humppa
Дали има още женска борба? Много готин спорт, а участничките - до една подгласнички на Мис Свят...
Коментар
-
Да и вдигане на тежести (жени) и там са коя от коя по голяма красавица Ама днес за пръв път седнах да гледам фехтовка, и ми хареса Много беше забавно. Обаче друго се чудя. Нали имаше неписано правило по време на олимпиада да се прекъсват военните действия поне докато трае тя. То кво се получи. В деня на започването започна и войната в Грузия. Сега грузинците си тръгват от Пекин ... въобще какво става с тоя свят ?!
Коментар
-
////Punto//// написа:В деня на започването започна и войната в Грузия. Сега грузинците си тръгват от Пекин ... въобще какво става с тоя свят ?!FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
-
////Punto//// написа:Да и вдигане на тежести (жени) и там са коя от коя по голяма красавица Ама днес за пръв път седнах да гледам фехтовка, и ми хареса Много беше забавно. Обаче друго се чудя. Нали имаше неписано правило по време на олимпиада да се прекъсват военните действия поне докато трае тя. То кво се получи. В деня на започването започна и войната в Грузия. Сега грузинците си тръгват от Пекин ... въобще какво става с тоя свят ?!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар