Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-противен модел на FIAT?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Баси темата сте пуснали!

Коментар

Поне е в правилния форум :D

Коментар

грозен фиат.... немога да се сетя... мултиплата ме кефи, има някакав странен чар в нея... има едни турски не ме кефят ама им забравих модела
        GTV 01', GTV 99', Spider 98'

ex: 145QV 97'

Коментар

v1per написа:
          грозен фиат.... немога да се сетя... мултиплата ме кефи, има някакав странен чар в нея... има едни турски не ме кефят ама им забравих модела
          Palio?
          FIAT Nuova Punto 1.2 8V
          FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
          ...and justice for all

Коментар

Тази тема според мен е за в коша Не съм "сектант" че да казвам "няма грозен ФИАТ", по-скоро по-сполучливи и недотам сполучливи модели..... Много е негативно заглавието си мисля....Защо не я видоиземиним в "Кой е най-харесвания модел" и "Кой най-малко харесвания" :D Може даже и анкетка да си спретнем, а?П.С. ....а Типото според мен е един от най-сполучливите си за времето модели на ФИАТ, който и аз много харесвам...

Коментар

Абе сега дайте като караме фиати и да казваме, че те нямат грозни модели. Ритмото и Мултипла на мен, така да се каже никак ама никак не ми допадат, както и на повечето хора, които ги видят. Сега за Браво/Брава за ’96 модел няма какво да говорим - много са красиви, поне според мен. Конкурентите Астра и Голф 3 са светлинни години назад по дизайн. Макар че най-новата астра купе бих я карал с удоволствие.
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Buch написа:
                ...Защо не я видоиземиним в "Кой е най-харесвания модел" и "Кой най-малко харесвания" :D Може даже и анкетка да си спретнем, а?
                Някога доста отдавна във форума със сигурност имаше тема-анкета "Кой ви е любимия модел фиат ?" или нещо от този род.
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Buch написа:
                  П.С. ....а Типото според мен е един от най-сполучливите си за времето модели на ФИАТ, който и аз много харесвам...
                  Абсолютно...
                  Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

ТИПО-то е най-големио пич! Не го барайте да не ви барнем аз!
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Чак противен модел фиат няма, макар че мултиплата е откровено грозна. Но аз ще ви кажа кой тип коли са ми противни по принцип, независимо от марката. Това обикновено са двувратки, които в невзрачния багажник имат монтирани допълнитени уредби-чудовища, които издават такъв звук, че само се чува някакво бумтене и задното стъкло е на път да се пръсне, а ако това нещо "свири" при изключен двигател, акумулатора си отива за половин час. Това са коли, които задължително потеглят с пилене на гуми, независимо че им предстои да изминат примерно 50 м., задължително са с ляти джанти, но пък карат с гуми тип галош, на кръгово задължително застават вляво от колоната и пречат на всички, зад волана им в общия случай са младежи с ланчета и обици, наскоро завършили училище.
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Стига бе - през далечната вече 1991 година като видях за пръв път Типо на живо направо умрях от кеф и си казах чер някой ден ще карам такава кола.Особено ме изкефиха огромните и потъмнени за времето си стопове!Така че не пипайте типото...А Регата през 1980година е направо революционен дизайн!
                        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

"Дъра-бъра 100 чадъра или по друг начин казано, искам да си кажа мнението и да поговоря с някого."Къде ако не тука да пусна такава тема - да не кажа безсмислена, ама за чесане на езика?А на колегата със Стилото, ще му кажа, че то също не е от най-красивите модели на марката, според мен, защото както четох някъде (или гледах не помня), изглежда някакси немско, особено отпред. Все едно дизайнерите на VW са го проектирали набързо в обедната почивка. Отзад пък само 3-вратото е хубаво. И просто от любопитство - какво пък имаш срещу Пазарджик? Или просто имаш много свободно време? Между другото ако щеш вярвай ама мойта регистрация също е с 4125 p.s. Малко е силна думата "противен", признавам. И да кажа, че не бих сменил марката, освен за Ламборгини
                          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

най-грозния Фиат е ...... непотдържания/блъснат такъв. Здрав Фиат грозен...... нема такова животно, всеки си има своите предимства и недостатъци. Виж ако е за най красив.... Две ръце за новата Крома
                            Недвижими имоти - продава, купува, наема, отдава.....

Радвайте се

Коментар

За Стилото не съм съгласен. Двувратката е мнооого яка. Лично мнение.
                              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

dikanio написа:
                                "А на колегата със Стилото, ще му кажа, че то също не е от най-красивите модели на марката, според мен, защото както четох някъде (или гледах не помня), изглежда някакси немско, особено отпред. Все едно дизайнерите на VW са го проектирали набързо в обедната почивка. Отзад пък само 3-вратото е хубаво.
                                Абре колега ще ме умориш от смях :D :D :D Почти всички немски производители ползват услуги на италиански дизайнери, които всепризнато са най-добри в света. Според мен по-скоро е обратното - докато покойния Пининфарина (лека му пръст) си е пиел италианското експерсо в обедната почивка да е скицирал набързо някакав пикап и понеже му е кривнала ръката и не е бил на кеф е изхвърлил салфетката на която е драскал, а пък някой я е взел от коша и я е изпратил с препоръчано писмо във Волфсбург - та пръкнал се ГОЛФ ІІІ....... Ай стига бе.....

Коментар

Working...
                                X