Баси темата сте пуснали!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-противен модел на FIAT?
Collapse
X
-
Humppa
-
Тази тема според мен е за в коша Не съм "сектант" че да казвам "няма грозен ФИАТ", по-скоро по-сполучливи и недотам сполучливи модели..... Много е негативно заглавието си мисля....Защо не я видоиземиним в "Кой е най-харесвания модел" и "Кой най-малко харесвания" :D Може даже и анкетка да си спретнем, а?П.С. ....а Типото според мен е един от най-сполучливите си за времето модели на ФИАТ, който и аз много харесвам...
Коментар
-
Абе сега дайте като караме фиати и да казваме, че те нямат грозни модели. Ритмото и Мултипла на мен, така да се каже никак ама никак не ми допадат, както и на повечето хора, които ги видят. Сега за Браво/Брава за ’96 модел няма какво да говорим - много са красиви, поне според мен. Конкурентите Астра и Голф 3 са светлинни години назад по дизайн. Макар че най-новата астра купе бих я карал с удоволствие.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Buch написа:...Защо не я видоиземиним в "Кой е най-харесвания модел" и "Кой най-малко харесвания" :D Може даже и анкетка да си спретнем, а?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Чак противен модел фиат няма, макар че мултиплата е откровено грозна. Но аз ще ви кажа кой тип коли са ми противни по принцип, независимо от марката. Това обикновено са двувратки, които в невзрачния багажник имат монтирани допълнитени уредби-чудовища, които издават такъв звук, че само се чува някакво бумтене и задното стъкло е на път да се пръсне, а ако това нещо "свири" при изключен двигател, акумулатора си отива за половин час. Това са коли, които задължително потеглят с пилене на гуми, независимо че им предстои да изминат примерно 50 м., задължително са с ляти джанти, но пък карат с гуми тип галош, на кръгово задължително застават вляво от колоната и пречат на всички, зад волана им в общия случай са младежи с ланчета и обици, наскоро завършили училище.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Стига бе - през далечната вече 1991 година като видях за пръв път Типо на живо направо умрях от кеф и си казах чер някой ден ще карам такава кола.Особено ме изкефиха огромните и потъмнени за времето си стопове!Така че не пипайте типото...А Регата през 1980година е направо революционен дизайн!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
"Дъра-бъра 100 чадъра или по друг начин казано, искам да си кажа мнението и да поговоря с някого."Къде ако не тука да пусна такава тема - да не кажа безсмислена, ама за чесане на езика?А на колегата със Стилото, ще му кажа, че то също не е от най-красивите модели на марката, според мен, защото както четох някъде (или гледах не помня), изглежда някакси немско, особено отпред. Все едно дизайнерите на VW са го проектирали набързо в обедната почивка. Отзад пък само 3-вратото е хубаво. И просто от любопитство - какво пък имаш срещу Пазарджик? Или просто имаш много свободно време? Между другото ако щеш вярвай ама мойта регистрация също е с 4125 p.s. Малко е силна думата "противен", признавам. И да кажа, че не бих сменил марката, освен за Ламборгини
Коментар
-
dikanio написа:"А на колегата със Стилото, ще му кажа, че то също не е от най-красивите модели на марката, според мен, защото както четох някъде (или гледах не помня), изглежда някакси немско, особено отпред. Все едно дизайнерите на VW са го проектирали набързо в обедната почивка. Отзад пък само 3-вратото е хубаво.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар