Buch написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-противен модел на FIAT?
Collapse
X
-
dikanio написа:А на колегата със Стилото, ще му кажа, че то също не е от най-красивите модели на марката, според мен, защото както четох някъде (или гледах не помня), изглежда някакси немско, особено отпред. Все едно дизайнерите на VW са го проектирали набързо в обедната почивка.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
dikanio написа:А на колегата със Стилото, ще му кажа, че то също не е от най-красивите модели на марката, според мен, защото както четох някъде (или гледах не помня), изглежда някакси немско, особено отпред. Все едно дизайнерите на VW са го проектирали набързо в обедната почивка. Отзад пък само 3-вратото е хубаво.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Който в гласувал за Ритмо, бих искал да му напомня, че това е един от най-успешните модели на ФИАТ, ставал автомобил на годината и във първият си и във вторият си вариант. Преди 2 години, когато бях в щатите, единствената италианска кола, която видях бе Ритмо 1, Abarth. Караше го един негър, с много златни накити по него. Точка.За Панда 1 гласувам с две ръце.
Коментар
-
PASSARELLA написа:Който в гласувал за Ритмо, бих искал да му напомня, че това е един от най-успешните модели на ФИАТ, ставал автомобил на годината и във първият си и във вторият си вариант. Преди 2 години, когато бях в щатите, единствената италианска кола, която видях бе Ритмо 1, Abarth. Караше го един негър, с много златни накити по него. Точка.За Панда 1 гласувам с две ръце.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Това пък е толкова субективна оценка. То е ясно, че мненията ще са различни, но това заглавие на тая тема е странна, а и първия пост на колегата иска да ни приобщи. И какво като някоя кола е грозна, ми не си я купувай просто. С две думи по-добре да не коментираш нещо, което нито заглеждаш, нито харесваш, нито ще си купиш. Малко ми е безмислена темата на мен. Но Мултипла си е изчадие ... на ада ли, на рая ли, нямам идея.SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
dikanio написа:"Дъра-бъра 100 чадъра или по друг начин казано, искам да си кажа мнението и да поговоря с някого."Къде ако не тука да пусна такава тема - да не кажа безсмислена, ама за чесане на езика?А на колегата със Стилото, ще му кажа, че то също не е от най-красивите модели на марката, според мен, защото както четох някъде (или гледах не помня), изглежда някакси немско, особено отпред. Все едно дизайнерите на VW са го проектирали набързо в обедната почивка. Отзад пък само 3-вратото е хубаво. И просто от любопитство - какво пък имаш срещу Пазарджик? Или просто имаш много свободно време? Между другото ако щеш вярвай ама мойта регистрация също е с 4125 p.s. Малко е силна думата "противен", признавам. И да кажа, че не бих сменил марката, освен за Ламборгини
Коментар
-
Immortal написа:dikanio написа:"Дъра-бъра 100 чадъра или по друг начин казано, искам да си кажа мнението и да поговоря с някого."Къде ако не тука да пусна такава тема - да не кажа безсмислена, ама за чесане на езика?А на колегата със Стилото, ще му кажа, че то също не е от най-красивите модели на марката, според мен, защото както четох някъде (или гледах не помня), изглежда някакси немско, особено отпред. Все едно дизайнерите на VW са го проектирали набързо в обедната почивка. Отзад пък само 3-вратото е хубаво. И просто от любопитство - какво пък имаш срещу Пазарджик? Или просто имаш много свободно време? Между другото ако щеш вярвай ама мойта регистрация също е с 4125 p.s. Малко е силна думата "противен", признавам. И да кажа, че не бих сменил марката, освен за Ламборгини
Коментар
-
Все едно коментираме коя от жените ни е най-грозна! Някак си... де да знам... Когато карах ритмото ми се струваше с дизайн на космически кораб, ама... през 80-те години на миналия век - бе суперсила си беше, да не казвам, че тогава още гледахме ламБови телевизори! Като деца се радвахме на червена лада 1500! И така - тогава сме си харесали еди си кое момиче - сега е с 25 години по-възрастна! Има по-млади, по-хубави... момичета (а и коли)! Е да, и аз съм си харесал брера! Но винаги ще си спомням ритмо-то и ще го запомня с това, че нито един път не ме предаде! Вярно - цялото се скапа от ръжда, НО НИКОГА НЕ СЕ Е НАЛАГАЛО ДА ВЪРТЯ КЛЮЧА ПОВТОРНО! А типо-то... за мен това е автомобил не само за ’89 година, но и за миналия 20 век!Доста дълъг стана този пост!Само две думи за мултипла 1! Ако отвън е малко... смешен или различен - един съвет - вижте как е отвътре! Тогава ми говорете! Любопитен съм да чуя тогава коментарите!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар