Дали ще има позла от това ако човека го приложи в действителност http://mirchev.blog.bg/viewpost.php?id=219864
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дали ще има полза от това ....
Collapse
X
-
Humppa
Хахаха Добро!Хайде тук, в тази тема, да се записват тези, които са открили знака залепен да колата си Кой ще си признае?
-
Няма да има, идиотите не се вразумяват лесно! А между другото това с прибирането на оглдалата го възприемам само, когато не съм паркирал на улица, т.е. покрай моята кола няма, как да мине друга. Няколко пъти огледалата са ме спасявали, като ориентир, какво точно е разстоянието до съседните коли. Сам съм си обръщал огледалото, като си мислих, че в дясно има повече място до съседната кола, ама нямаше... А пък при разминаване почти спирайки една колежка засилила се отсреща ми прасна лявото огледало и спря. Така, че по-добре ожулено, или ако щете счупено огледало, но не и един-два детайла за боя!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Ще има полза 100% за.......фирмата която произвежда лепенките. Ще е хубаво, ако след отлепянето на стикера остават следи подобни на винетките, които се изчистват трудно и като му стане гадно на идиота може и да се замисли.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:Ще има полза 100% за.......фирмата която произвежда лепенките. Ще е хубаво, ако след отлепянето на стикера остават следи подобни на винетките, които се изчистват трудно и като му стане гадно на идиота може и да се замисли.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар