Пристрастяване, няма друго
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
А колко пъти съм отворил форума...?
Collapse
X
-
Явор Митев
А жена ми казва че имам нужда от психологическа консултация със специалист, защото според нея съм патологично пристрастен. Вечер оставям компа включен, за да може евентуално през нощта като стана да .... или да пия вода, да мога бързо и лесно да хвърля един поглед във форума...Права е май...
Коментар
-
Humppa
-
EVITA написа:Аз вече се лекувам. С Булфлийта поспрях, сега е ред на форума.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Така като гледам съм един от манияците във форума, от март месец имам над 600 мнения средно по 4 на ден, нормално все пак на работа ми е постоянно пуснат, вечер като се прибера пак влизам, скоро ще съм за психиатрията....--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:Така като гледам съм един от манияците във форума, от март месец имам над 600 мнения средно по 4 на ден, нормално все пак на работа ми е постоянно пуснат, вечер като се прибера пак влизам, скоро ще съм за психиатрията....Регистриран на: 03 Ное 2004Последно посещение: Сря Авг 06, 2008 2:41 pmОбщ онлайн престой: 6 Седмици, 5 Дни, 14:29:28Последен онлайн престой: 00:04:48Брой посещения: 2653Брой прелиствания: 20652Общо мнения: 2427[0.85% от всички / 1.77 мнения на ден]Вижте всички мнения на YavorAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
PASSARELLA написа:Аааа... бат’Яворе, това за жена ти не е на добре! Изззобщо не е на добре! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
snake написа:И аз се опитвам да се лекувам. Сътворих 666 мнения, викам си - прекрасно число, дяволско, край спирам да пиша. Да, ама не, направих ги 1000, муци, още по-красиво, направо завършено. Сега вече спирам. Но станаха 1100, 1200 ... Върнах се от морето, казах си, край вече не съм зависим, но уви - пак съм тук. Все едно, винаги мога да се откажа, зашо пък трябва да е точно днес :D ?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар