Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покукпа на Стило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дано да случите на хубав Стилак, че мене тва нещо не само джоба, а и душичката ми изпи.
    Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

mainx написа:
      Дано да случите на хубав Стилак, че мене тва нещо не само джоба, а и душичката ми изпи.
      К’о стана бре градски? Моето най-после го засякох колко гори извънградско (при ходенето до Копринка) - 7/100, което според Живко е съвсем добре... за 16 винтила.
      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
        mainx написа:
        К’о стана бре градски? Моето най-после го засякох колко гори извънградско (при ходенето до Копринка) - 7/100, което според Живко е съвсем добре... за 16 винтила.
        То за гориво, не е проблем. Ама много на калпаво случих брате, не съм се спрял по сервизите. Дай боже сега да миряса след последната ми среща с момчетата от сервиза . А имам един така.. Доста плашещ проблем. Чува се едно тракане (като звук от ламаринка), теа от сервиза вдигат рамене и ми казват "Маховик.". А до колкото знам тва нещо не е евтино, друг ми каза "Тва не е маховик, ма не знам кво е.". Направо съм МАТ и я оставих да дрънчи, грозна работа. Ако ми се наложи да избера кола до 15000 лв, пак ще взема стило, този път Abarth. Тва е колата с най-невероятен дизайн, бих казал несравнима, с която и да е от класа си.
        Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

Приятел ако още те интересува Стило с 5 врати и 1.9 ЖТД ми пиши на ЛС.
          Fiat Stilo JTD ....sold
          Volvo C 70 ....

Коментар

Eх Бояне, разбирам продажбата ти да е породена от чист бизнес, а не от безразличие към модела

Коментар

Mescalin написа:
              Ако искаш... да трампим сидито ти... с/у моя касетофон... и да ти дам некви кинти за доплащане?!

Коментар

nikki_sixx написа:
                Mescalin написа:
                Ако искаш... да трампим сидито ти... с/у моя касетофон... и да ти дам некви кинти за доплащане?!
                Ники, в Продава има едно ЦД за Стило..200 кинта го дават!

Коментар

coolboby написа:
                  nikki_sixx написа:
                  ...
                  Ники, в Продава има едно ЦД за Стило..200 кинта го дават!
                  Няма го бре пич... имаше едно от Видин, ама не се договорихме... а и 200 кинта за ЦД нема да дам пич... шото освен всичко... не мое да върти ем пе тройки!

Коментар

nikki_sixx написа:
                    Mescalin написа:
                    Аз съм с купешко CD , нямам оригинала.
                    Fiat Stilo JTD ....sold
                    Volvo C 70 ....

Коментар

Stilo написа:
                      Eх Бояне, разбирам продажбата ти да е породена от чист бизнес, а не от безразличие към модела
                      Хич не ми се продава , даже не съм пуснал още официална обява. Причината е финансова.
                      Fiat Stilo JTD ....sold
                      Volvo C 70 ....

Коментар

Working...
                      X