Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Министър Масларова: Детските надбавки - 35 лева

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    На мен пък ми е интересно до кога ще копираш тук новините от новинарските сайтове?Всички четем новини и сме наясно с тях.А ти какво ще кажеш зя това:http://dnes.dir.bg/2008/08/04/news3261632.html[size=18:ad0dab76d8]Държавата поема
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

    Коментар


      #17
      Спа, така като те чета и в тази и в други теми - дано жена ти не е прихванала на такелажа, нещо не ми се живее заедно с твои потомци.

      Коментар


        #18
        какво да ви кажа...аз съм с две сладурани... детски не взимам щото съм много богат....тея детски така са ги измислили, че да не можеш да ги вземеш... само мангалите ги взимат....преди, 2004 г., когато бях с 1 дете , жена ми я съкратиха след първата година майчинство / беше на срочен договор / и разчитахме на моята заплата и 80 пари помощ за безработни... да ама по наредбата за да получиш детски се взима брутния доход - демек с данъците / те се считат за доход / и се получи, че моите доходи / на семейството / са 601 лв. бруто, а за да взема детски трябваше да са под 600 лв. сега може да нямаш никакви доходи примерно 4 месеца но нямаш право да вземеш детски / за несведущите детските сега са по 25 лв. на дете /, щото се взима дохода за 12 месеца назад - глупост след глупост... и както ви казах се взима брутния доход....за информация на колегата S.p.A - пакет памперси е около 30 лв. - стига за 20 дена при икономично ползване, кутия адаптирано мляко - 8-12 има и по 20 лв. - стига за 4-6 дена, сандалките на каката са 28 лв. а проходилките на малката 17 лв. и т.н. и т.н.
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

        Коментар


          #19
          donnna написа:
          за информация на колегата S.p.A - пакет памперси е около 30 лв. - стига за 20 дена при икономично ползване, кутия адаптирано мляко - 8-12 има и по 20 лв. - стига за 4-6 дена, сандалките на каката са 28 лв. а проходилките на малката 17 лв. и т.н. и т.н.
          Пакет памперси от 60-тина бройки понякога отива и за десетина дена колега... Да не говорим, че дрешките и обувките струват като за възрастен, но за сметка на това пък - детето ги израства за 2 седмици до месец... Живи и здрави да са ни децата!А управниците... управниците скоро трябва да ги и пък после ще направим едно всенародно
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

          Коментар


            #20
            Ми представете си, че станат не 35 а 1000ЛВ.......................Ромите ще станат 20 милиона за две години п.с.А сега сериозно:- Аз вече имам готов проект за гилотината пред Народно събрание на Република Българияегати -35 лева!!!!!!
            "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

            Коментар


              #21
              S.p.A написа:
              Ало тука няма светло бъдеще за вас явно вашите доходи са малки.Аз на 35 лева съм доволен.Аз печеля достатъчно така,че мога и да се отакжа от тия надбавки във ваша полза.
              О, благодетелю, о На месец са необходими средно по 2 големи пакета по 70-80 памперса всекии колкото по-малко детето, толкова по-често се сменят. Само тези пакети струват, в зависимост от марката, между 20-30 лева всеки.Дори майката да има достатъчно кърма, се налага и допълнително хранене - поне 2-3 кутии Frisolac на месец, ако не се ползва са основна храна. Те са по 9 лева бройката. Отделно са дрешки, чаршафчета, креватчета, коритца, столчета за КОЛИ, които са поне два различни вида за малки бебета и по-големи деца, всяко по 100-200 лева. Освен това лекарства (ако не дай Боже се наложи) и хиляди други дребни и не до там дребни нещица. също така всеки ден, да кажем, по 2 пюренца, всяко по 1.5 лева.Мога да кажа, че средно на месец излиза, при разумно харчене, не по-малко от 200 лева. А, да не пропусна, че и количките струват над 200 лева, като не броя най-долните китайски боклуци за 120 лева, които се чупят моментално.Така че, мога да кажа: Мъже, опъвайте каиша и бачкайте, щото Масларова няма да ни гледа семействата.
              She was only a whisky maker but he loved her still.

              Коментар


                #22
                gantcho написа:
                Така че, мога да кажа: Мъже, опъвайте каиша и бачкайте, щото Масларова няма да ни гледа семействата.
                Това не пречи да и таковаме таковата и на Масларова и на Седларов и на всички останали гейове в парламента и управлението...
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

                Коментар


                  #23
                  В същото време, според имуществната декларация на Емилия Масларова излиза, че за миналата година е получила над 30 000 Евро дарения... Справка - Сайта на сметната палата - публикувани са декларациите на всички висши държавни чиновници

                  Коментар


                    #24
                    kiro_of_the_day написа:
                    gantcho написа:
                    Така че, мога да кажа: Мъже, опъвайте каиша и бачкайте, щото Масларова няма да ни гледа семействата.
                    Това не пречи да и таковаме таковата и на Масларова и на Седларов и на всички останали гейове в парламента и управлението...
                    Съгласен
                    She was only a whisky maker but he loved her still.

                    Коментар


                      #25
                      Честно казано там където подавам документи за детски има само циганки. Седя и чакам и си мисля, кой и как ги е измислил тея неща. Те има по 8 деца ... и ги оставят да ядат от кофите, парите от детските са им за тях. А аз като имам едно дете какво с 35 лв. ще преяде милото. Детската градина е 25 лв. остават 10 артък. Какво ли ще ги правя!? Това са цели 12.5 кисели млека. /не адаптирано мляко, щото ми е големичко детето/Не искам да правя сметки, но както и да ги смятам нещо не ми се получава. Сега нали има кампания да се кърмят децата. Ми добре ще кърмим до 2 години примерно, а работодателя това няма да го изтърпи... Абеее ноу комент.
                      SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

                      Коментар


                        #26
                        EVITA написа:
                        Честно казано там където подавам документи за детски има само циганки. Седя и чакам и си мисля, кой и как ги е измислил тея неща. Те има по 8 деца ... и ги оставят да ядат от кофите, парите от детските са им за тях.
                        She was only a whisky maker but he loved her still.

                        Коментар


                          #27
                          35 дена с хемороиди да изкара тая патка !

                          Коментар


                            #28
                            Сигурно ви прави впечатление, че всичко което говори др.Масларова предстои да се решава. Те не обявяват нещо едва след като са го решили, а в бъдеще. Хвърлят прах в очите ни и докато ги изчистим и се усетим, са ни го намъкнали.Тия малоумници мислят народа за глупав. Застървят го и се надяват догодина пак да налапат кокала.Вярно е ,че пенсионерите гласуват повечето като овце. Циганите са твърд електорат. За турците да не говорим. Те отиват под строй.За това трябва да се гласува. Всеки за когото смята за добре. Нека не оставяме турци и цигани да решават съдбата на целия народ.Малко ще се отклоня от темата.Голяма вина има и това продажно племе, журналистите. Търсят сензацията. Постоянно раздухват "успехите" на управляващите, а когато сгафят-мълчат като п.... Да сте чули коментари, че петрола е около 117$ за барел? Когато той стигна близо 150$ ни проглушиха ушите.Специално по темата за медиите-дупедавци мога да Ви, говоря с примери цял ден.чичо Нено
                            Fiat Punto 1,1- 1996г.
                            газ-бензин , "Lovato"

                            Коментар


                              #29
                              То пък едно бъдеще ще е с тия 35 лева.
                              SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

                              Коментар


                                #30
                                пари

                                Сега са 25 лв ама знаете ли каво ходене става докато си набавиш нужните документи да извадиш извлечение от брутния доход на двамата родители когато тези кадето трябва да ти ги дадът не ги правят както трябва и директорите подписват документи само във вторник от 10-11ч.Те и без това си ги взимат първо от градината таксата е 40 лв . а как всико си вървеше преди нямаше такси всички деца на градина майките и татковците на работа циганите не правеха толкова деца щото ходеха на работа и не им оставаше време а Бай Тошо уж да намали турците да се отърве от техните проблеми като ги прати да си ходат в Турция те па взеха че станаха двойно .
                                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

                                Коментар

                                Working...
                                X