Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нов Национален Рекорд (за жалост) !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е нали имаше некъв в Пловдив с 9 промила...
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

И пак ще пие и пак ще седне зад волана...Незнам какво трябва да ги накара, че да спрат да пият и да карат....

Коментар

Как така не знаеш?! Разбира се че знаеш! Остен бре човек, остен! Говедо се подкарва с остен, това е. Всеки промил=1 месец зандан и да видим след като излезе след 9 месеца дали пак ще пие и ще кара. Има хора които така мислят, причинно-следствено, на много ниско ниво. С него не можеш да се разбереш. Е, и с кучето не можеш да се разбереш, затова го дресираш. Както съм казвал и преди - в чужбина НЯМА по примерен шофьор от българина. В момента в който е извън границите ни и става на овчичка, щото там много лоши, и камери имат, че и подкупи не вземат. И като влезем обратно в България - аааайде газ и ’Ай ш’ти чакам аз да мръднеш, тъпак с тъпак’.Така че начин има - ама воля отгоре няма...Аз слушах интервю там на някакъв КАТ шеф който каза ’Ние каквото зависи от нас сме го свършили, оттук нататък хората трябва да проявят съзнание и да се уважават на пътя’. Само дето не смъкна гащите и не се хвана за палците силовия орган. А да зачешат здраво всички по пътищата - да видиш как изведнъж можело колите да се движат с 50/90/130.Сопа трябва на таз страна, от горе до долу, като замислиш простотия да ти мине през главата вица за ’Ние тука в затвора играем на мама и тати, ти мама ли искаш ли да си или тати? - Ами искам да съм тати - Нямаш проблем моето момче, ай сега лапни на мама ч*рата’.

Коментар

Факт е, че липсва полиция. За отпуската изминах 1350 км ( егати отпуската ) и минах покрай общо 4 патрула. Обаче човекът е прав за едно - няма никакво съзнание у шофьорите. Абсолютно никакво. Никакво уважение, никаква мисъл, че застрашаваш чужда живот. Като излизат от София покрай караулката карат с 50 при ограничение 60. Сигурно смятат, че с това са преизпълнили плана за останалите 350 км до морето и подминат ли поста - газ до ламарината. Идиотщина е Корсички да летят със 140 по нормален път. Идиотщина е когато се образува колона вместо да изчакаш чинно тези пред теб да изпреварят онзи дето се движи бавно, да се пънеш да изпревариш 6-7 коли, поне 3 от които по-мощни от твоята... Колоната се движи със 100 км/ч ама на него му е бавно... Натиска Голфа, газ, изпреварва 5 коли и се разминава на косъм с насрещните. И после какво? След час и 20 минути и едно спиране за кафе го настигам на магистралата. Ама иначе може да ми застрашава живота. Следващото пътуване обаче - НЕ. Изпревари ли ме някой така, на забранено, да ме кара да бия спирачки веднага звъня на КАТ и се оплаквам, че еди кой си номер шофира опасно. Мисля, че това е начина. Карайте бързо като искате, но карайте разумно и без да застрашавате другите на пътя.
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
            Факт е, че липсва полиция. За отпуската изминах 1350 км ( егати отпуската ) и минах покрай общо 4 патрула. Обаче човекът е прав за едно - няма никакво съзнание у шофьорите. Абсолютно никакво. Никакво уважение, никаква мисъл, че застрашаваш чужда живот. Като излизат от София покрай караулката карат с 50 при ограничение 60. Сигурно смятат, че с това са преизпълнили плана за останалите 350 км до морето и подминат ли поста - газ до ламарината. Идиотщина е Корсички да летят със 140 по нормален път. Идиотщина е когато се образува колона вместо да изчакаш чинно тези пред теб да изпреварят онзи дето се движи бавно, да се пънеш да изпревариш 6-7 коли, поне 3 от които по-мощни от твоята... Колоната се движи със 100 км/ч ама на него му е бавно... Натиска Голфа, газ, изпреварва 5 коли и се разминава на косъм с насрещните. И после какво? След час и 20 минути и едно спиране за кафе го настигам на магистралата. Ама иначе може да ми застрашава живота. Следващото пътуване обаче - НЕ. Изпревари ли ме някой така, на забранено, да ме кара да бия спирачки веднага звъня на КАТ и се оплаквам, че еди кой си номер шофира опасно. Мисля, че това е начина. Карайте бързо като искате, но карайте разумно и без да застрашавате другите на пътя.
            По принцип съм толерантен, но на такива копеленца толкова ме е яд, че направо озверявам. И се допирам до задницата на предната кола, и ако насреща му идват коли да жули спирачки той, а не аз за да мине пред мен. П...та малолетни
            She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Колеги, и двамата сте много прави. Миналата седмица карам по едни междуселски пътища. Обаче вали обилно дъжд. Аз си карам със 70-80, защото хем пътят е лош, хем и дъждът - силен. Не щеш ли, някой отзад ми присветва и покрай мен профучава микробус - баничарка, дето му викаме. Тези са абсолютни малоумници и са на автопилот. А и аз като колегата gantcho се вбесявам някой тарикат като вземе да ме засича и правя всичко възможно да не стане на неговата...
              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

И аз се вбесявам ама да ти кажа предпочитам да се дръпна, защото на тези акъла им хич го няма. Не карам с ограниченията, признавам. Карам бързо. Обаче винаги гледам освен колата пред мен и тази пред нея. Винаги знам какво прави онзи дето е една кола пред мен. Само веднъж съм правил рисково изпреварване и причината да стане рисково е, че бях с дизел на 300 км и беше още за разработване, а като си свикнал на бензин и изведнъж ти дойде къс оборотомера... Не рзабирам как може аз да карам както си знам, новичък мерцедес ме следва 30 км и не се мъчи да ме изпревари, а онзи с голфа 1,4 дето е по-слаб и от мен ни изпреварва и двамата Няма да коментирам турския ТИР между Котел и Петолъчката миналата неделя, който изпреварваше цяла сватбарска колона - около 10-12 коли. Добре че отдалеч се усетих какво прави. Всеки може да разказва много. Но защо путуването трябва да се превръща в умален модел на еволюцията и да се налага да оцеляваш. Аз лично много се кефя когато пусна някого и човека махне за да благодари. Действа едно такова успокояващо. А къде е удоволствието в това да накараш някой да пребледнее като платно защото изпреварваш като идиот?Има тук една тема - каква алфа да си вземел. Евтинко, че да я направи 200 коня Той няма пари за кола, ще се оръси пряко сили да я тунингова, не може да и насмогне на бензина после, ама нали се сещате веднъж на 5 месеца кат събере пари за бензин и излезе на пътя какво следва?Хайде да се спра, че както виждате доста съм набрал
                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley, забранявам ти да говориш така високомерно за голфовете Да караш ГОЛФ е състояние на духа Може и 1.3 55 коня да е, но пак е ГОЛФ.А за останаолото си много и тъжно прав. Алфата някой като си я "тунингова" ще му гори 20/100. Пътуванията ще са редки, къси, но много вълнуващи. Особено за околните, които трябва да са впечатлени от мощта на това чудо.
                  She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Е, какво се оказа? Днес между другото се споменава, че всъщност промилите се оказали 3,2! Важното е обаче, че вчера си направиха водеща новина от тази откровена глупост.

Коментар

Обаче забележете , че са му направили пробата доста след като е пил. Той е карал, удря колата някъде /не разбрах точно как/ и бяга. По-късно полицаите го намират и го арестуват и чак след това му правят пробата. До колкото разбрах, тази проба се равнява на 1.5 - 2л. концентрат. Той е казал, че е изпил 2 каси бира.

Коментар

sugarboy написа:
                        Важното е обаче, че вчера си направиха водеща новина от тази откровена глупост.
                        За да не мислим за глупости, нали? За трагичното управление, еврофондовете, животновъдите и т.н. ...
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Хляб и зрелища, то си е казано...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                            sugarboy написа:
                            Важното е обаче, че вчера си направиха водеща новина от тази откровена глупост.
                            За да не мислим за глупости, нали? За трагичното управление, еврофондовете, животновъдите и т.н. ...
                            Браво,чичовото,.......за цените на най-необходимите неща, за печалбите не монополистите които изтичат в чужбина, за обещанията за светло бъдеще и за каво ли не още.И знайте."Голфаджия", това е диагноза.чичо Нено
                            Fiat Punto 1,1- 1996г.
                            газ-бензин , "Lovato"

Коментар

Прочетете темата от начало до край и ще видите как историята за един малоумен алкохолик става все по-философска gantcho, не съм съгласен с теб относно непускането на малоумно изпреварващия те. Защото ако се блъсне челно с насрещния автомобил заради това, че не си му направил място, той дето ще иде, ще иде, ама и невинните хора в насрещния автомобил ще ти тежат на съвестта, а и возещите се при него също (ако има такива).Аз винаги като видя че някой изпреварва рисково, правя всичко възможно да му намаля риска. И моля ви, като тръгне някой насреща ви да изпреварва, НЕ МУ СВЯТКАЙТЕ с фаровете а просто намалете. Присвяткането с фарове няма да го накара да изчезне от пътя ви.

Коментар

Абе ние намаляваме, ама и му присвяткаме, за да не е останал с грешно впечатление, че не сме споменали с добро дамските му роднини :DАз добавям и изразително движение с устни, когато се разминаваме, за да бъда разбран еднозначно...

Коментар

Working...
                                X