Шофьор с 8,15 промила алкохол в кръвта е задържан във велинградското село Нова махала. Това е национален рекорд от началото на годината.Така коментираха случая от Областната дирекция на полицията в Пазарджик, цитирани от Дарик.В неделя на обяд патрул на
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов Национален Рекорд (за жалост) !!!
Collapse
X
-
Това не може да е вярно. Или някой журналист пак е разбрал-недоразбрал, или дрегерът е бил неизправен. Над 3 промила се счита, че човекът е мъртвопиян, така че едва ли може оттам-насетне така да се налива, че да го докара до 9 промила. Иначе фактът за състоянието на намерените е наистина жалък. Ей сега го изгледах по всички телевизии - като лапнат една глупост тези журналисти, я правят сензация, без да осъзнават колко е нелепа цялата работа.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
-
Аз пък съм за идеята да се направят дрегерите да отчитат да речем двойно - примерно той е с 4 промила - отчита 8. Така като пие една бира и е реално 0.3 - 0-4 ще му отчита 0.8 и винаги ще е над тъпата граница от 0.5 и винаги ще е в нарушение. В БГ това е решението. Ми като ще кара някой да кара - като ще пие да пие.Punto SX 1.1 55
Коментар
-
не знам дали е вярно туй за 8.15 промила, ама на тоя юнак му било за втори път и сега като го вкарат в затвора ефективно ще има да го "прочистват" от вредното влияние от алкохола...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар