Stilo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за фотоапарат!
Collapse
X
-
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
-
Колега, TZ1 е за мен супер-сапунер на Панасоник, който въпреки че няма пълни ръчни настройки получава много добра оценка от dpreviewhttp://www.dpreview.com/reviews/panasonictz1/page11.aspЕдно предварително запознаване с поведението на апарата при различните режими ще ти спести много нерви, а и също така в тях можеш да ограничаваш светкавицата или да променяш времето на експозиция, с което да се коригира "тъмния" краен резултат. Също така, когато зададеш в автоматичен режим и забраниш светкавицата, камерата сама избира възможно най-високото ISO за да компенсира ниската осветеност. Това наистина внася шум, който е валиден обаче за всички дигитални апарати. Да не ти показвам снимката ми с Джак Никълсън, която бе провалена (автоматичен режим, 400 ISO, светкавица с малък обсег на действие - 2 метра) именно от апаратче на прехвалените Sony. Шумът е невероятен.
Коментар
-
trace написа:Божке, къде видяхте, че правя тестове.Снимките които показах са на въпроса на Владим:"А между другото на по-тъмно дори да няма голямо зърно, не виждам, каква картинка ще изкарате (без светкаваица). Интересни са ми цветовете и контраста..."Просто давам 2 снимки, като можете дори да ме упрекнете, че съм ги рисайзнал.Просто мен ме задоволява този резултат, това са любителски снимки все пак.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Добре де... аз пак недоумявам нещо... Тази тъмната ти снимка е размазана, няма рязкост поради ниската скорост на затвора. И определено е недоекспонирана - тъмна. В този случай мисля, че много по-добър ефект щеше да постигнеш с намалена светкавица от по-голямо разстояние.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:Tака е, всъщност съм я правил ей така, докато хапвах тортичка. Скоростта е 1/4, ИСО 80, от ръка, а и жената мърда.Няма как да е неразмазана, каквито и стабилизации да има.А иначе ние не спорим, просто си лафим.п.с. А какво стана с колегата дето пусна темата - купи ли апарат ?И нека пусне някоя снимкаFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Lane Staley написа:Определено го ошашавихте.Но нищо Хайде ошашкайте и мен. Искам нещо от класа на този Панасоник FZ-5Какво бихте ми препоръчали?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
По последни новини има вече надежда всеки, ама абсолютно всеки да си купи огледално-рефлексен апарат, който да е с размерите на камера от рода на TZ5. Да, разработката е отново на Panasonic в сътрудничество с Olympus. Още от следващата година ще се появят новите камери и всеки ще може да се радва на супер-възможностите на SLR-ите и размерите на ХХ-зумовите сапунери. С новата система Micro Four Thirds се запазва размера на матрицата, но се намалява фокусното разстояние, от което следват всички минималистични плюсови характеристики. Ето инфотоhttp://www.dpreview.com/news/0808/08...Доброто е че който иска да ползва старите си обективи ще може с един преходник да ги закачи на новото малко тяло.Аз вече започвам да броя дните и да събирам парички за новата камерка.
Коментар
-
Vladim написа:Lane Staley написа:Определено го ошашавихте.Но нищо Хайде ошашкайте и мен. Искам нещо от класа на този Панасоник FZ-5Какво бихте ми препоръчали?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Много благодаря. Ще бъде или ФЗ8 или това:http://www.electron.bg/product_info....3238Какво мислиш за Сoни-то?Едит:Отказах се от Сони. Утре си вземам ФЗ8Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Колега , хвърли едно око и тук :D http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=24329 . Тук става дума за цена до 200 лв без карта , но има и впечатления от дадените марки :DFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Lane Staley написа:В крайна сметка се сдобих с Панасоник ФЗ 18 Много благодаря на Владим - избрах си средния от 3 те варианта които ми предложи.И е произведен в Япония, няма го йезуитското допълнение - Сглобен в ... Китай да речем.Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
Lane Staley написа:В крайна сметка се сдобих с Панасоник ФЗ 18 Много благодаря на Владим - избрах си средния от 3 те варианта които ми предложи.И е произведен в Япония, няма го йезуитското допълнение - Сглобен в ... Китай да речем.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар