ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за фотоапарат!
Collapse
X
-
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
ele написа:Не се хвърляй на тези със зареждащи се батерии, защото можете да останете неприятно изненадани с различните контакти в ЕгипетFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
ele написа:...Не се хвърляй и на зареждащите се батерии със зарядно, вуйчо ми (за чиито 60-ти рожден ден му купих апарата) също получи такова, обаче си купува алкални батерии и им се кефи повече, отколкото на презареждащите се, защото, цитирам, "няям време да ги чакам, а като се сетя, е много късно"... Но, както казах и по-рано - вземи някой евтин, но от добър производител, а останалите пари - хапване и пийване по случай юбилея.FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
-
Остави Панасоник да си правят телевизорите, щом става дума за апарат било то и за 100 лева търси си някои канонче или никонче, олимпус се излагат с последните модели не ти ги препоръчвам, Фуджи също е жестока машинка това са трите марки всичко останало е плява.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Ам ти вече си го взел и да си се минал и да не си трябваше да питаш преди да го вземеш. Не че е лоша машинка но другите са по добри. Бе снимаи там ко ти пука адаш нали ти прави хубави снимки.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
-
Слав написа:Да ви попитам за Пентакс какво мислите колеги?Питам за информация и да разбера дали не съм се миналEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:Слав написа:Да ви попитам за Пентакс какво мислите колеги?Питам за информация и да разбера дали не съм се миналПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар