Имам проблем с един компютър който не може да зареди windows стига до появяването на надписа и после само за мог премигва син екран с някаква грешка и се рестартирва.Направих преинсталация и пак същото.Дайде идея какво да направя?Или поне как да я видя тази грешка която изписва?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с компютър.
Collapse
X
-
deadairplane
-
Причината може да бъде:1. Дефектна памет - това че преди е зареждало не е критерий. Открива се с тестова програма.2. Кофти настройки от биоса - примерно таймингите на памета. Оправя се сlear ccmos или пренастройване.3. Повреда в дънната платка - надути кондензатори примерно. Оправя се с ремонт или замяна.4. Проблеми с харддиска - пак се открива с тестова програма.5. Проблем с захранването - по- рядко срещано.6. Софтуерни проблеми - вируси и т.н.Ако кажеш каква е конфигурацията, мога да те насоча вероятно, кой е проблемния елемент.
Коментар
-
[quote="1115"]Причината може да бъде:1. Дефектна памет - това че преди е зареждало не е критерий. Открива се с тестова програма.2. Кофти настройки от биоса - примерно таймингите на памета. Оправя се сlear ccmos или пренастройване.3. Повреда в дънната платка - надути кондензатори примерно. Оправя се с ремонт или замяна.4. Проблеми с харддиска - пак се открива с тестова програма.5. Проблем с захранването - по- рядко срещано.6. Софтуерни проблеми - вируси и т.н.Много правилно написано - най вероятно е номер 1(ако си добавял памет или си сменял старата) или номер 4 (отвори компа и се заслушай в харда -дали стърже,трака и.т.н.) за номер 5 надути кондензатори-виждат се с просто око - проблема от тях се случва, когато компютърът влиза в графичната среда(и то не всеки път)"Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
1115 написа:Причината може да бъде:1. Дефектна памет - това че преди е зареждало не е критерий. Открива се с тестова програма.2. Кофти настройки от биоса - примерно таймингите на памета. Оправя се сlear ccmos или пренастройване.3. Повреда в дънната платка - надути кондензатори примерно. Оправя се с ремонт или замяна.4. Проблеми с харддиска - пак се открива с тестова програма.5. Проблем с захранването - по- рядко срещано.6. Софтуерни проблеми - вируси и т.н.Peugeot 406, 2000 HDi 90
ex. Peugeot 106 1,5 D
ex. Ritmo 70 138B2.000
ex. Tempra 2.0 159A6.046
Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!
Коментар
-
Хиренс боот цд, гоост, направи му имейдж, форматирай, инсталирай, ако проблема присъства и процесора е амд аз все още мисля че той е причината (дори и да не е АМД мисля че причината е неработеща инструкция по досегашните симптоми)За събота излезе една работа на тъщата, пък там бягане нямаPeugeot 406, 2000 HDi 90
ex. Peugeot 106 1,5 D
ex. Ritmo 70 138B2.000
ex. Tempra 2.0 159A6.046
Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!
Коментар
-
peho написа:Обаче диска не се форматира,защото шматката на която е компютъра иска да си запази информацията на всяка цена.Честно казано не трябваше да се захващам....Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар