Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Европейските регистрационни табели

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А номера махат ли, или на същия номер залепят звездите?

Коментар

става въпрос за нови номератака са изработени
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Ммака им! Колата ми няма и 2 месеца и сега пак ще смучат пари на ветеро, ама ще чакам до дупка къде го има това по белия свят!? Незнам дали е вярно, но са ми казвали, че в Испания ако искаш ще си ги смениш ако не искаш не. И какво ги бърка да си останем със старите номера и само тези които излизат навън, щом Съюза държи на тях само те да си ги сменят.
        FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
        Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

никой не те кара да си сменяш номерапросто вече новите ще са така

Коментар

http://dnes.dir.bg/2008/10/13/news3468373.html тука си пише ЗА СЕГА, а бе в Бг кога се било както трябва,няма да се учудя догодина да кажат "за да минеш на преглед хайде честото ново европейско номерче".
            FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!

Коментар

[quote:79b4b06189]Поставиха първия европейски регистрационен номер на българско МПСРазмер на шрифта: A | A | A |Румен Лозанов13 октомври 2008 12:55Министърът на вътрешните работи Михаил Миков днес постави първия европейски регистрационен номер на българска лека кола. Номерът е ВН 3001 ВМ.Проектът стартира първо във Видин, а следващите няколко седмици ще продължи във всички областни градове. Подмяната на регистрационните табели ще става постепенно, като цените за сега не са променяни - 70 лева за комплект. Министърът каза, че предстои да бъдат увеличени, но не спомена цена. По този начин ще бъдат подменени всички номера на близо трите милиона автомобили, които се движат в страната.Министър Миков каза, че до десет дни ще внесе законопроекта за новите и по-драстични наказания за шофьори, каращи коли без свидетелство за управление на МПС и за тези с отнети книжки. Предстои да бъдат въведени в експлоатация и уреди, с които да се тестват шофьорите за наркотици. Засега такива има само в столицата и поради липсата на пари се въвеждат твърде бавно в страната. Това обаче скоро ще се промени, подчерта министърът.На въпрос как ще коментира скандалът около ДАНС, министърът бе твърде лаконичен:

Коментар

сигурен съм че този път няма да им мине номера

Коментар

Кви 70 кинта? Нали уж табелите са собственост на МВР-то... хем тяхна собственост, хем им ги плащаме....
                  Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Няма да ги сменя ще бракувам дарака със старите табели ! То почнаха всяка година по нещо.Скоро ако искат да ми сменят и двигателя,че нещо пуши а,като не остане за какво друго стикерче или регистрация да плащам.

Коментар

е добре де ако почнат подмяна да вземат да сменят самата табела а не номера изцялоако нправят пак цялостна пререгистрация да ни стрижат тва ще е крайно
                      Brava 103HP
                      ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Sev написа:
                        сигурен съм че този път няма да им мине номера
                        Ох, и аз все на това се надявам, но вече нищо не ме учудва в това подобие на държава.Като нищо ще вземе и този път да им мине номера...Нали затова не започнаха да ги слагат новите номера на 01.01.2007, ами чак сега. За да могат после повечко пари да изсмучат, копелетата...Неам думи, и най вече, неам нерви вече.

Коментар

Май дойдихте на моя... акъл.

Коментар

Очакваше се - сега нови номера и талони за 70-100лв, утре шофьорски книжки и лични карти с пръстови отпечатъци за още толкова ... след някоя и друга година - по една звезда, имплантирана на челото на всеки за нови 100-200лв. Писна ми от тия ...
                            Fiat Marea 1.8i 16V
                            Fiat Tipo 1.4i 8V
                            Fiat Punto 1.6i 8V
                            www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Working...
                            X