Искам да си почистя колата вътре и да възтановя вида на пластмасите вътре.Издайте как автоджамбазите правят колите вътре като нови??Кажете какви препарати се ползват.Също как да си почистя седалките че има петна от нещо разсипвано?Сещам се преди че при рециклирането на Вендинг машини по пласмасите ползвахме един силиконов спрей- пръскаш и минаваш с парцал и става като нова пласмасата.Някой знае ли къде продават такива спрейове?За запушване на дупки по пода кой силикон е по подходящ- червения или прозрачния??П.П. Не съм решил да я продавам просто искам да ми е вътре с вид като от автокъща.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Почистване и освежаване на пластмаса
Collapse
X
-
Почистване и освежаване на пластмаса
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
В метро го има - нормален силиконов спрей - 6 кинти - те са няколко вида пръскалки в сребърни флакони - има за болтове, за гуми, само силикон...няколко вида са. Работата която върши е повече от чудесна. А отвътре аз лично веднъж в годината си я пера - на автомивката на която ходя ми струва 100 лева цялостно пране, без таван.
-
PASSARELLA написа:В метро го има - нормален силиконов спрей - 6 кинти - те са няколко вида пръскалки в сребърни флакони - има за болтове, за гуми, само силикон...няколко вида са. Работата която върши е повече от чудесна. А отвътре аз лично веднъж в годината си я пера - на автомивката на която ходя ми струва 100 лева цялостно пране, без таван.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Humppa
Този спрей ще оправи ли драскотините по пластмасите или само ще ги полира?Някои от пластмасите на моята кола са отчайващи...
Коментар
-
За паране използвах Медикс, по препоръка на колега от форума: MEDIX CarpetsПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА КИЛИМИ, МОКЕТИ И ДАМАСКИ2 in 1 премахва петна ПРИЛОЖЕНИЕ:Новият MEDIX CARPETS е изключително ефикасен за пране и почистване на килими, мокети, тапицерии и дамаски. Пяната на MEDIX CARPETS прониква дълбоко в тъканите, като разтваря и премахва различни петна и упорити замърсявания, оставяйки чисто и свежо ухание.500 mlПетната излизат, но си трябва търкане. И си приготви много сухи кърпи, парцали, хавлии и т.н.За таблото си поръчах един пуллверизатор на Търтъл Уакс, ама още не е дошъл и не знам каква работа ще върши! Иначе го дават, че е за почистване и полиране на табла и брони!Cockpit & Bumper Clean & ShineFor all types of automotive plastic, rubber and vinyl interior and exterior trim Cleans, conditions and protects Nano-tech formula prevents fading, drying and crackingSpace Star 1.9 DID
Коментар
-
Humppa написа:Този спрей ще оправи ли драскотините по пластмасите или само ще ги полира?Някои от пластмасите на моята кола са отчайващи...http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
Коментар
-
Humppa
Боли ме предната светлина (фара) за миризмите, аз искам да си полирам пластмасите и да изглеждат по-шукаритетни...
Коментар
-
Humppa написа:Боли ме предната светлина (фара) за миризмите, аз искам да си полирам пластмасите и да изглеждат по-шукаритетни...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Humppa написа:Боли ме предната светлина (фара) за миризмите, аз искам да си полирам пластмасите и да изглеждат по-шукаритетни...Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Punto SX написа:Vladim написа:Humppa написа:Боли ме предната светлина (фара) за миризмите, аз искам да си полирам пластмасите и да изглеждат по-шукаритетни...http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
Коментар
-
infineon написа:PASSARELLA написа:В метро го има - нормален силиконов спрей - 6 кинти - те са няколко вида пръскалки в сребърни флакони - има за болтове, за гуми, само силикон...няколко вида са. Работата която върши е повече от чудесна. А отвътре аз лично веднъж в годината си я пера - на автомивката на която ходя ми струва 100 лева цялостно пране, без таван.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
115 ми беше с тавана, но аз не давам да ми перат тавана, защото не ми се ще да ми падне на главата. Той си ми е чистичък, защото в колата не ми е пушено, а сега аз го правя само на отворен прозорец и цигарата вънка...За 100 кинта, предпочитам да я оставя и да си я взема, отколкото да се занимавам...а и нямам къде - пред блока ли!? Yellow_Flash_Colorz_PDT_47 Обаче момчето, ако е в къща - защо не!?
Коментар
-
PASSARELLA написа:Обаче момчето, ако е в къща - защо не!?I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар