Резултатите са повече от очаквани! Особено този на Бг земя. Поздравления за Черно море и успех на Литекс!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ШЛ жребий Левски - Андерлехт/БАТЕ БОРИСОВ
Collapse
X
-
Humppa
-
sachma написа:nikki_sixx написа:Lane Staley написа:пред моряците!!!Ники, поздрави!!!like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Humppa
-
Честно казано, аз съм изненадан и от 2-та резултата дотук. Очаквах рогатите да вземат да бият, ама нещо не стана. Очаквах и спокоен мач с минимална загуба за Черно Море, а те да вземат да им скъсат нервите на швабите. За съжаление, очкаванията ми за мача на литекс се сбъдват - не започва добреАнтверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Снощи се видяхме трима стари приятели (жили, были три бандита ) от първата ми месторабота в едно култово левскарско пазарджишко заведение. Времето едно топло, ласкаво, не седнахме в опушената кръчма, а на масите отвън. Аз ги предупредих, че когато гледам мач с левскарска компания, винаги падат, но те не та не. Беше ми едно такова приятно, леко, предчувствах, че нещо хубаво ще се случи :D . И то наистина се случи. След мача - цяло заведение с тъжни левскари, безценно :D . Разпознаха ме, че не съм свой, може би не успях да прикрия радостта си. Бягам много бързо, дори на 3 ракии . Майтапче, разбира се.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Само ЛЕВСКИ!!! Оле, оле, оле!!! Вийте п....а на чужди гробища...Има цвят един и той е СИН!Браво на Черно море!!! Не вярвах, че в БГ някой още играе футбол за чест и за слава!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
sachma написа:kiro_of_the_day написа:Само ЛЕВСКИ!!! Оле, оле, оле!!!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Lane Staley написа:kiro_of_the_day написа:Не вярвах, че в БГ някой още играе футбол за чест и за слава!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Lane Staley написа:kiro_of_the_day написа:Не вярвах, че в БГ някой още играе футбол за чест и за слава!kiro_of_the_day написа:Вийте п....а на чужди гробища...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар