ogi28b Разбирам за какво ми говориш, ама аз от статистика драйфувам... И точно ЦСКА-ар за юбилей да ми говори... Некакси ’98 и ’68 мноо бързо я забрави...Аз в личната си колекция ще помня един мач през далечната вече 1994, когато един безизвестен фиатаджия, тогава лапе тури капата на ЦСКА ... два гола и правото да гледа от ложата един друг мач на любимия отбор през следващия месец Айде па дано обърнете Сливен, че лошо става... Абе къде е Батко ...Борисов :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ШЛ жребий Левски - Андерлехт/БАТЕ БОРИСОВ
Collapse
X
-
Аз имах предвид мен и теб,обикновенния запалянко ,а не ръководства ,ултраси ,фурболисти и прочее.Обикновенния фен който гледа мачове за кеф,и си поддържа отбора.Колкото до Сираков,ни най-малко не бих се наел да му адвокатствам,не съм му голям почитател,бях малко дете когато показа недвусмислен жест на публиката,а сега е от най-правоверните,също и Батков ,осбенно Вили Вуцов са хора в Левски на които не симпатизирам особенно.Ако говорим сериозно иска ми се в Левски парите да не са с произход израел,да няма играчи от чужбина,а само момчета от школата които милеят за отбора,но действителността е друга и тя е обективна за всички отбори!
Коментар
-
Малииииииииииииииииииииииииииии, добре, че беше темата, че да видя как големите уеФски са отпаднали! По-голям ташак едва ли има в родния ни футбол. То нашето не е и футбол де, ама това е друга тема!Левски тярбва да се забранят със закон.. и да се обнародва в държавен вестник! Толкова некадърност.. .то бива, бива, ама чак пък толкоз... не бива!Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nai7 написа:нямааааа друг такъв отбор а видя ли каква физиономия имаше шефа им Бай Ганьо,сега сигорно пак някой друг ще им е виновен.Вече незнам колко още трябва да се тръби наляво и надясно че говедата са отбор не са отбор а ТКЗС.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:Lane Staley написа:пред моряците!!!Ники, поздрави!!!N.Y. State of Mind
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар