Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ШЛ жребий Левски - Андерлехт/БАТЕ БОРИСОВ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b Разбирам за какво ми говориш, ама аз от статистика драйфувам... И точно ЦСКА-ар за юбилей да ми говори... Некакси ’98 и ’68 мноо бързо я забрави...Аз в личната си колекция ще помня един мач през далечната вече 1994, когато един безизвестен фиатаджия, тогава лапе тури капата на ЦСКА ... два гола и правото да гледа от ложата един друг мач на любимия отбор през следващия месец Айде па дано обърнете Сливен, че лошо става... Абе къде е Батко ...Борисов :D

Коментар

Аз имах предвид мен и теб,обикновенния запалянко ,а не ръководства ,ултраси ,фурболисти и прочее.Обикновенния фен който гледа мачове за кеф,и си поддържа отбора.Колкото до Сираков,ни най-малко не бих се наел да му адвокатствам,не съм му голям почитател,бях малко дете когато показа недвусмислен жест на публиката,а сега е от най-правоверните,също и Батков ,осбенно Вили Вуцов са хора в Левски на които не симпатизирам особенно.Ако говорим сериозно иска ми се в Левски парите да не са с произход израел,да няма играчи от чужбина,а само момчета от школата които милеят за отбора,но действителността е друга и тя е обективна за всички отбори!

Коментар

БАТЕ - Ювентус 2 на 2, при 2:0 до 23 минута за бате-то
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
          БАТЕ - Ювентус 2 на 2, при 2:0 до 23 минута за бате-то
          Е те Левски биха ти искаш Ювентус да ги бие
          N.Y. State of Mind

Коментар

Евро боеца отново показа невероятна игра супер Уевски ха ха,егати и смешния отбор няма по голяма радост от това да видиш този трагичен отбор как "бие" наред.

Коментар

Малииииииииииииииииииииииииииии, добре, че беше темата, че да видя как големите уеФски са отпаднали! По-голям ташак едва ли има в родния ни футбол. То нашето не е и футбол де, ама това е друга тема!Левски тярбва да се забранят със закон.. и да се обнародва в държавен вестник! Толкова некадърност.. .то бива, бива, ама чак пък толкоз... не бива!
              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

нямааааа друг такъв отбор а видя ли каква физиономия имаше шефа им Бай Ганьо,сега сигорно пак някой друг ще им е виновен.Вече незнам колко още трябва да се тръби наляво и надясно че говедата са отбор не са отбор а ТКЗС.

Коментар

nai7 написа:
                  нямааааа друг такъв отбор а видя ли каква физиономия имаше шефа им Бай Ганьо,сега сигорно пак някой друг ще им е виновен.Вече незнам колко още трябва да се тръби наляво и надясно че говедата са отбор не са отбор а ТКЗС.
                  Като си спомня, че след "Черно Море" (2:2 с "Щутгард" там...) имаше време в което бях фен на левски... - срам ме хваща! Продължавам да стоя зад мнението си, че този отбор трябва да бъде закрит чрез закон... и решението да се обнародва в Държавен вестник!Не вярвах, че може да има толкова... то няма и подходяща дума за това! Бах им майките насрани и некадърни дейва...

Коментар

Вие друга работа нямате ли си. Чешите си езиците с празни приказки.. добре, че ЦЕЦКА направи нещо значително последните години...

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
                    ex:Opel Kadett 1.3
                    ex:Fiat 125p
                    ex:Москвич 412

Коментар

Евала на Черно Море....

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
                      ex:Opel Kadett 1.3
                      ex:Fiat 125p
                      ex:Москвич 412

Коментар

пред моряците!!!Ники, поздрави!!!
                        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                          За съжаление отпадаме братле, но поне се представихме достойно... Специални поздрави на баща ти!

Коментар

- Ко напраи бате? - Ужили на За моряците -
                            Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

ЦСКА отбори като Бате и Жилина ги отнася с резултат и тук и там- вечно ще тегне вината върху Боби Перуката и другите педераси говеда в БФС, които ги изтикаха там, където не им е мястото.
                              Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

nikki_sixx написа:
                                Lane Staley написа:
                                За съжаление отпадаме братле, но поне се представихме достойно... Специални поздрави на баща ти!
                                Момчета и мен много ме е яд за морето. Сигурен съм, че не им е стигнало само опит и може би малко късмет. Евала, успяха да изправят на нокти не кой да е, а Щутгарт. Дано и Литекс се представят добре.
                                N.Y. State of Mind

Коментар

Working...
                                X