Изобщо не е проблем да гледаш мач на маса пред ТВ или на стадиона с компания от противниковия лагер. А на стадиона дори може да бъде забавно. Много пъти с моя кум, който е върл левскар, сме гледали заедно мачове на ЦСКА или Левски. Изкушавал съм се след някоя загуба на армията да го предам на агитката да го разкрасят . Ненаиграли се деца, какво да ги праиш :D .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ШЛ жребий Левски - Андерлехт/БАТЕ БОРИСОВ
Collapse
X
-
абе ако си дойдем на темата... снощи имаше играчи дето стояха на терена все едно за пръв път виждат топка...Левски, ЦСКА, Литекс, Черно море - много индианец - малко вождове - ако мога да го перефразирам...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
LiGuru написа:Е не! Ич не ни е гадно. Ама на вас какво ви е толкова весело не мога да разбера.... :DTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Lane Staley написа:LiGuru написа:Lane Staley написа:Много ви е гадно, нали?
Коментар
-
Коцев, това не е смешно. Жалко е. Как може такива отборчета да бият един от най-добрите БГ отбори. Просто футболистите ни са лайнари. При тия пари които получават, те са задоволени и няма за какво да се борят. За тия пари които щяха да влезнат в касата на клуба, аз сам щях да ги бия. Само да имаше някой да ми вдига ъгловите. СРАМ И ПОЗОР !!! Чорбарите да не злобеят защото и те са такива. Всички са един дол дренки. Спаси ги само добрия вълк Лупи с изпълненията в чичо томовата колиба
Коментар
-
Колега ,е и ако бяха влезли в касата на Левски примерно 10 милиона евро какво щеше да стане ???? Ами нищо .Батков и компания ще ги заушат а на вас привържениците остава само да си дерете гърлата на стадиона. Дали с тия пари щеше да направи стадиона закрит та като вали дъжд да сте седнали на сухо и да гледате .Или щеше и за още други неща да ги използва от които да имате полза и вие зрителите. какво разбрахте от парите получени преди две години от участието в шампионската лига. Нищо . Сега прокуратурата ги търси.
Коментар
-
Колеги левскари, не се ядосвайте - прави са червените фенове да ни се подиграват, както си поискат, щото аз за такъв срам не се сещам. Даже цял ден се чудя дали да се появя в темата, понеже не смея да си покажа носа навън. Само си помислете, колко щяхме да ги подиграваме, ако те се бяха издънили така. Ама в крайна сметка, да не би аз да съм играл, че да им бера срама. Свиркайте си, ще дойдат по-добри години! :D Единственото положително в тази тъжна за българския футбол вечер, в която останахме без отбори в играта, е, че поне ще гледаме турнирите нататък спокойно, без да се ядосваме с нашите отбори, а ще видим хората как се борят и играят.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Мдам,червените още им държи влага от Лупи ,та сега си го изкарват на нас,ма нормално като има за какво.Четох сега на Кокала глупостите по нета-жилина не ги била изненадала...е** съм ти ***** коментар.И квоизлиза от тоя коментар?Че е очаквал да паднат?Да си оди и той дома,пари не е като да няма,играчите уж и те знаят да ритат....Сърце няма в играта им е тва е....
Коментар
-
Говедото винаги си остава говедо,дори и след тази срамна загуба от вече незнам кой по ред невзрачен отбор то пак няма да си признае че са слаби.Само незнам защо президента им Бай Ганьо се покри и нищо не казва,друг път тръби наляво и надясно колко са добри а сега го няма.Отбора на народа ако това е Левски СРАМ за нас
Коментар
-
nai7 написа:Говедото винаги си остава говедо,дори и след тази срамна загуба от вече незнам кой по ред невзрачен отбор то пак няма да си признае че са слаби.Само незнам защо президента им Бай Ганьо се покри и нищо не казва,друг път тръби наляво и надясно колко са добри а сега го няма.Отбора на народа ако това е Левски СРАМ за нас
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар