donnna написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ШЛ жребий Левски - Андерлехт/БАТЕ БОРИСОВ
Collapse
X
-
Загубата на Левски от заводския отбор на БАТЕ Борисов породи невиждано оживление сред по-малките и почти неизвестни български клубове, пише в закачлив материал всекидневникът "Меридиан Мач" днес.Желание да премерят сили и евентуално да победят Левски вече са изявили от доста отбори, като повечето от тях са със странни имена, доближаващи се до това на БАТЕ Борисов. Така например тимът на Червен трактор, село Бинкос, Сливенско държи на всяка цена да опита да повтори постигнатото от батко му при трактористите БАТЕ Борисов. Ето имената на част от клубовете, които след резилите на Левски с Тампере и БАТЕ Борисов изявиха желание да срещнат "сините": Макак (Шумен), Шопски отряд (Петърч), Тойота (Срацимир), Чорни (Брезник), Изтребител (Ново Делчево), Бяла мечка (Орловец), Остър нож (с. Раданово), Горски техник (Тетевен), Обогатител (Твърдица), Червен Калцун (Михалци), Пантера (Калояновец), Боздуган (Боздуганово), Ужас (Зетьово), Червен трактор (Бинкос), Глиган (Грудово), Паламуд (Созопол), Вълкосел, Олд Хаус (Каварна), Тухла (Бутово) и др.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Колкото и жлъчки да пукнете и да ги излеете в словесен поток - ЛЕВСКИ ще играе за Шампионската лига , ЗАЩОТО играе честно и по правилата, а не като мангали да крият данъци, осигуровки и да крънкат налево и надясно ръсейки лъжи ...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Ех, ти си интелигентен човек, как не проумя, че проблемът на ФК Левски е безочието. Не слабата игра - всеки отбор има такива моменти. Безочието, издигането на наглостта, безпардонноста, глупостта, неуважението и лъжата на пиедестал - това е проблемът. Поне за нас - умерените и мислещи фенове.
Коментар
-
donnna написа:Ето имената на част от клубовете, които след резилите на Левски с Тампере и БАТЕ Борисов изявиха желание да срещнат "сините": Макак (Шумен), Шопски отряд (Петърч), Тойота (Срацимир), Чорни (Брезник), Изтребител (Ново Делчево), Бяла мечка (Орловец), Остър нож (с. Раданово), Горски техник (Тетевен), Обогатител (Твърдица), Червен Калцун (Михалци), Пантера (Калояновец), Боздуган (Боздуганово), Ужас (Зетьово), Червен трактор (Бинкос), Глиган (Грудово), Паламуд (Созопол), Вълкосел, Олд Хаус (Каварна), Тухла (Бутово) и др.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Ей, ама онова в статията за побойниците... Браво. Много добър стил.Ама тук си личи, че не си ял Ескимо скоро Защо мислиш, че ако на Батков му се ходи в ШЛ и хоп - веднага ще отидете?Абсолютно си прав - всичко се решава на терена. Е, що оставихте трактористчетата да го решат?Ако ми прочетеш постовете, ще видиш, че не съм превъзнасял нито Стойчо, нито отбора. Перфектните условия? План 2008 ли беше, 2009 ли?Защо се оставяте да ви замажат очите? Общежития? Условия? Да, страхотно е. Ама Гришата ги направи в Ловеч преди години и не го превръщаше в огромно събитие. За съжаление не виждам да сте готови за нормален разговор - липсва ви желание или възможност, да погледнате нещата и от друг ъгъл. Може би болката е голяма. Мен поне щеше да ме боли.Как един от вашите не излезе и не каза като Велизар - Мърльовци сме!Имате ваши момчета които ви радват? Кои? Кажи ми от онези в мача кои са взш прдукт и кой от тях те зарадва с игра.Само не ми говори за Хичо - момчето е в горната част на скалата по посредственост - има шанс да стане сравнително добър играч, но ако работи правилно и попадне на хора. А дори да стане, какво го чака? Лакомията на Батков, кухи фрази за по незнам си колко милиона и накрая - Коджаелиспор.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Чорбас съм ма мразя да споря на тая тема - просто едните си знаят няколко неща и са упорити в тях.Зарадвах им се на загубата точно поради факта ,че батков се прави на мъж ,вили ми стана чудно къф е високопарен и изведнъж наназад в изказванията си за батеИ си казах тия ше паднат - точно дузпата я чух по радиото - както казаха гонзо ще бие бях сигурен ,че пак ще се омаже.Тва е статистиката - занапред ще се види кой ще отпада и кой ще бере още срам.Днес сме със сливен гостуване с млади играчи..Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Майната му на ескимото,аз отдавна във футбола не гледам като на спорт, туй си е някакъв бизнес, за мен е добре когато се дава шанс на младите.Видял ли си новата ни база а? Ей това ме радва, ич не ми дреме колко титли ще вземеме и с кой ще се паднем в групите на ШЛ....А ето и малко от моята радост...
Коментар
-
LiGuru написа:Ливерпулския сополанко .... оня мърляч Стойчо...LiGuru написа:Ливерпулския сополанко .... оня мърляч Стойчо...LiGuru написа:.... оня мърляч Стойчо...LiGuru написа:Ливерпулския сополанко .... оня мърляч Стойчо...LiGuru написа:Ливерпулския сополанко .... оня мърляч Стойчо...
Коментар
-
LiGuru написа:Lane Staley написа:Ех, ти си интелигентен човек, как не проумя, че проблемът на ФК Левски е безочието. Не слабата игра - всеки отбор има такива моменти. Безочието, издигането на наглостта, безпардонноста, глупостта, неуважението и лъжата на пиедестал - това е проблемът. Поне за нас - умерените и мислещи фенове.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
По-жалка е не загубата на Левски от батето,ами нехуманния нихилизъм налегнал феновете на Ц(*КА.Хора бъдете преди всичко българи!И не излизайте с приказките как по другите държави отборите се мразели-защо трябва да копираме най-лошото?Ето на аз съм левскар,но когато цесекарите играят с чужденци ги подкрепям защото с този екип са преди всичко българи ,а после цесекари,бил съм ви на стадиона във вашата агитка.Както националния отбор не взима под внимание клубната принадлежност.Яд ви е че Левски пръв игра в шампионската лига,яд ви е че ви порязаха тази година с м/ународно участие,закоето сте си виновни и всичко това е разбираемо.Не мога обаче да разбера защо срещате в името на Левски цел към която да насочите тази злоба?А да ,не злоба ами съжаление...На вас да ви беше всичко наред ,че да погледнете в двора на съседа?Ама така нали е по-лесно дай да търсим външния враг,а наще бакии...по-добре на Вуте да му е зле отколкото на мен да ми е добре....
Коментар
-
SHB написа:По-жалка е не загубата на Левски от батето,ами нехуманния нихилизъм налегнал феновете на Ц(*КА.Хора бъдете преди всичко българи!И не излизайте с приказките как по другите държави отборите се мразели-защо трябва да копираме най-лошото?Ето на аз съм левскар,но когато цесекарите играят с чужденци ги подкрепям защото с този екип са преди всичко българи ,а после цесекари,бил съм ви на стадиона във вашата агитка.Както националния отбор не взима под внимание клубната принадлежност.Яд ви е че Левски пръв игра в шампионската лига,яд ви е че ви порязаха тази година с м/ународно участие,закоето сте си виновни и всичко това е разбираемо.Не мога обаче да разбера защо срещате в името на Левски цел към която да насочите тази злоба?А да ,не злоба ами съжаление...На вас да ви беше всичко наред ,че да погледнете в двора на съседа?Ама така нали е по-лесно дай да търсим външния враг,а наще бакии...по-добре на Вуте да му е зле отколкото на мен да ми е добре....like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар