Уф, този "хумор" как не ви омръзна да го измисляте?! За 16-те точки неколкократно съм се изказвал, няма да коментирам. За подигравките - прави сте да се подигравате, няма по-срамна загуба от този анонимен отбор. Не се сещам за по-голямо падение в историята на Левски. Беверен все пак бяха филиал на Арсенал, който си обиграваше играчите там, Тампере все пак бяха скиори, тези - трактористи. Може би само отпаданията от Аалст и Олимпия се доближават до този крах... Няма какво да се каже, не се крием при загубите, не ги обръщаме като вас автоматично в победи и да се тупаме в гърдите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ШЛ жребий Левски - Андерлехт/БАТЕ БОРИСОВ
Collapse
X
-
sachma написа:В цялата тупурдия нещо не се чува гласчето на киро Ъф дЪ дей Киро къде си бе да не си се скрил от срам? Щото аз ако бях така щях да направя и поне до края на седмицата нямаше да се подавам. А малките левскарски душички, начело с оная овца Вуцов, няма да ги вали поне една седмица Дерзайте, това е евробоеца с пълните гащи.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:sachma написа:В цялата тупурдия нещо не се чува гласчето на киро Ъф дЪ дей Киро къде си бе да не си се скрил от срам? Щото аз ако бях така щях да направя и поне до края на седмицата нямаше да се подавам. А малките левскарски душички, начело с оная овца Вуцов, няма да ги вали поне една седмица Дерзайте, това е евробоеца с пълните гащи.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Прави са да злобеят цесекарите. Ние как се радвахме като ги изхвърлиха от Европа. А това с подкрепянето на другите български отбори когато играят с чужди - ами никъде няма такова нещо. Дали Манчестър Сити са се радвали за Манчестър Юнайтед като спечелиха титлата и Шампионската лига? Няма да забравя и как Милан паднаха от Ливърпул след онова 3:3 и дузпите и феновете на Интер на първия кръг от калчото бяха издигнали транспарант "Благодарим ти Ливърпул!". А пък когато изхвърлиха Ювенус от серия А, феновете на Торино сигурно са откачили от кеф (аз също :D )! Напълно нормално е за един фен да се радва както за успехите на своя отбор така и за издънките на съперниците. Помислете дали привържениците на следните отбори биха подкрепяли противника, с който и да играе - Лацио/Рома, Реал/Барса, Бока Хуниорс/Ривър Плейт, Партизан/Цървена Звезда, Арсенал/Челси/Тотнъм...
Коментар
-
dikanio написа:Прави са да злобеят цесекарите. Ние как се радвахме като ги изхвърлиха от Европа. А това с подкрепянето на другите български отбори когато играят с чужди - ами никъде няма такова нещо. Дали Манчестър Сити са се радвали за Манчестър Юнайтед като спечелиха титлата и Шампионската лига? Няма да забравя и как Милан паднаха от Ливърпул след онова 3:3 и дузпите и феновете на Интер на първия кръг от калчото бяха издигнали транспарант "Благодарим ти Ливърпул!". А пък когато изхвърлиха Ювенус от серия А, феновете на Торино сигурно са откачили от кеф (аз също :D )! Напълно нормално е за един фен да се радва както за успехите на своя отбор така и за издънките на съперниците. Помислете дали привържениците на следните отбори биха подкрепяли противника, с който и да играе - Лацио/Рома, Реал/Барса, Бока Хуниорс/Ривър Плейт, Партизан/Цървена Звезда, Арсенал/Челси/Тотнъм...like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
те левскарите само това могат да се дразнят,иначе са отбора със най големи претенции.постояно говорят колко са добри само незнам защо си помислиха че могат да бият Бате Борисов вярно е че има и друг мач и се надявам да завърши пак със победа за Бате Борисов.А само колко щасливи бяха когато чуха че съперника се казва Бате Борисов,молеха се да е по слаб противник за да влезнат У групите ами ако бяхте влезнали? какво щяхте да правите там,ами то е ясно щяха да ви бият пак всички отбори,и после да говорите колко били силни противниците ви, че сте нямали късмет и пак всеки друг ще ше да е виновен само не и Уевски.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Колкото и жлъчки да пукнете и да ги излеете в словесен поток - ЛЕВСКИ ще играе за Шампионската лига , ЗАЩОТО играе честно и по правилата, а не като мангали да крият данъци, осигуровки и да крънкат налево и надясно ръсейки лъжи ...Fiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
Neno Er написа:kiro_of_the_day написа:Колкото и жлъчки да пукнете и да ги излеете в словесен поток - ЛЕВСКИ ще играе за Шампионската лига , ЗАЩОТО играе честно и по правилата, а не като мангали да крият данъци, осигуровки и да крънкат налево и надясно ръсейки лъжи ...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Lane Staley написа:kiro_of_the_day написа:sachma написа:В цялата тупурдия нещо не се чува гласчето на киро Ъф дЪ дей Киро къде си бе да не си се скрил от срам? Щото аз ако бях така щях да направя и поне до края на седмицата нямаше да се подавам. А малките левскарски душички, начело с оная овца Вуцов, няма да ги вали поне една седмица Дерзайте, това е евробоеца с пълните гащи.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:sachma написа:В цялата тупурдия нещо не се чува гласчето на киро Ъф дЪ дей Киро къде си бе да не си се скрил от срам? Щото аз ако бях така щях да направя и поне до края на седмицата нямаше да се подавам. А малките левскарски душички, начело с оная овца Вуцов, няма да ги вали поне една седмица Дерзайте, това е евробоеца с пълните гащи.N.Y. State of Mind
Коментар
-
sachma написа:kiro_of_the_day написа:sachma написа:В цялата тупурдия нещо не се чува гласчето на киро Ъф дЪ дей Киро къде си бе да не си се скрил от срам? Щото аз ако бях така щях да направя и поне до края на седмицата нямаше да се подавам. А малките левскарски душички, начело с оная овца Вуцов, няма да ги вали поне една седмица Дерзайте, това е евробоеца с пълните гащи.
Коментар
-
Humppa
Реклама
Collapse
Коментар