Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ШЛ жребий Левски - Андерлехт/БАТЕ БОРИСОВ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Уф, този "хумор" как не ви омръзна да го измисляте?! За 16-те точки неколкократно съм се изказвал, няма да коментирам. За подигравките - прави сте да се подигравате, няма по-срамна загуба от този анонимен отбор. Не се сещам за по-голямо падение в историята на Левски. Беверен все пак бяха филиал на Арсенал, който си обиграваше играчите там, Тампере все пак бяха скиори, тези - трактористи. Може би само отпаданията от Аалст и Олимпия се доближават до този крах... Няма какво да се каже, не се крием при загубите, не ги обръщаме като вас автоматично в победи и да се тупаме в гърдите.
    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sachma написа:
      В цялата тупурдия нещо не се чува гласчето на киро Ъф дЪ дей Киро къде си бе да не си се скрил от срам? Щото аз ако бях така щях да направя и поне до края на седмицата нямаше да се подавам. А малките левскарски душички, начело с оная овца Вуцов, няма да ги вали поне една седмица Дерзайте, това е евробоеца с пълните гащи.
      Злобейте, злобейте... то само това можете явно.Шампиони сте по националния спорт - злобеене.
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
        sachma написа:
        В цялата тупурдия нещо не се чува гласчето на киро Ъф дЪ дей Киро къде си бе да не си се скрил от срам? Щото аз ако бях така щях да направя и поне до края на седмицата нямаше да се подавам. А малките левскарски душички, начело с оная овца Вуцов, няма да ги вали поне една седмица Дерзайте, това е евробоеца с пълните гащи.
        Злобейте, злобейте... то само това можете явно.Шампиони сте по националния спорт - злобеене.
        Не ние Няма злоба, има съжаление.Знаеш ли, искам ФК Левски да е добър отбор. Искам противопоставяне с ЦСКА, но на терена.Проблемът на ФК Левски е един - Батков, злобата ( Сираков и онова "Успех на всички без ЦСКА" ) и постоянните опити да се омаловажи противника. Ако не бяха глупостите на Батков бих ви подкрепял. Но вие му се кефите като се заяжда с нас, мед ви капе на сърцето. Няма как да ви уважават хората. За да има уважение трябват 2 неща - или да биете, или да проявявате уважение към противника.Вие ядете пердах, а ръсите слюнки по ЦСКА. Е как да ви уважаваме?
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Прави са да злобеят цесекарите. Ние как се радвахме като ги изхвърлиха от Европа. А това с подкрепянето на другите български отбори когато играят с чужди - ами никъде няма такова нещо. Дали Манчестър Сити са се радвали за Манчестър Юнайтед като спечелиха титлата и Шампионската лига? Няма да забравя и как Милан паднаха от Ливърпул след онова 3:3 и дузпите и феновете на Интер на първия кръг от калчото бяха издигнали транспарант "Благодарим ти Ливърпул!". А пък когато изхвърлиха Ювенус от серия А, феновете на Торино сигурно са откачили от кеф (аз също :D )! Напълно нормално е за един фен да се радва както за успехите на своя отбор така и за издънките на съперниците. Помислете дали привържениците на следните отбори биха подкрепяли противника, с който и да играе - Лацио/Рома, Реал/Барса, Бока Хуниорс/Ривър Плейт, Партизан/Цървена Звезда, Арсенал/Челси/Тотнъм...
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
            Прави са да злобеят цесекарите. Ние как се радвахме като ги изхвърлиха от Европа. А това с подкрепянето на другите български отбори когато играят с чужди - ами никъде няма такова нещо. Дали Манчестър Сити са се радвали за Манчестър Юнайтед като спечелиха титлата и Шампионската лига? Няма да забравя и как Милан паднаха от Ливърпул след онова 3:3 и дузпите и феновете на Интер на първия кръг от калчото бяха издигнали транспарант "Благодарим ти Ливърпул!". А пък когато изхвърлиха Ювенус от серия А, феновете на Торино сигурно са откачили от кеф (аз също :D )! Напълно нормално е за един фен да се радва както за успехите на своя отбор така и за издънките на съперниците. Помислете дали привържениците на следните отбори биха подкрепяли противника, с който и да играе - Лацио/Рома, Реал/Барса, Бока Хуниорс/Ривър Плейт, Партизан/Цървена Звезда, Арсенал/Челси/Тотнъм...
            Феновете - да. Но не и Изпълнителен директор или Президент.
            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

те левскарите само това могат да се дразнят,иначе са отбора със най големи претенции.постояно говорят колко са добри само незнам защо си помислиха че могат да бият Бате Борисов вярно е че има и друг мач и се надявам да завърши пак със победа за Бате Борисов.А само колко щасливи бяха когато чуха че съперника се казва Бате Борисов,молеха се да е по слаб противник за да влезнат У групите ами ако бяхте влезнали? какво щяхте да правите там,ами то е ясно щяха да ви бият пак всички отбори,и после да говорите колко били силни противниците ви, че сте нямали късмет и пак всеки друг ще ше да е виновен само не и Уевски.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                Колкото и жлъчки да пукнете и да ги излеете в словесен поток - ЛЕВСКИ ще играе за Шампионската лига , ЗАЩОТО играе честно и по правилата, а не като мангали да крият данъци, осигуровки и да крънкат налево и надясно ръсейки лъжи ...
                Киро, Уважавай съперника.И аз съм върл левскар, но гледам реално .Още като сложиха малката Вуца, ми стана ясно какво е бъдещето на "Левски". Баща му на времето само знаеше: ша са бориме, и виждахме как се развиваха нещата. И от двамата имам впечатления. Нали бяха треньори на "Спартак" Плевен. Горкия, още си е в Б група.А пък и този подставен "собсвеник"- Батков. Като го видя ми става лошо.чичо Нено
                Fiat Punto 1,1- 1996г.
                газ-бензин , "Lovato"

Коментар

Новия поздрав сред привържениците на ЦСКА - Здрасти БАТЕ, как си? - Добре съм БАТЕ, а ти БАТЕ как си? - И аз, БАТЕ, съм добре! Айде БАТЕ, чао.
                  bravo 1.4 12v -11.1996 Калпав модел другпьт........
                  aveo 1.4 16v -2008

Коментар

Neno Er написа:
                    kiro_of_the_day написа:
                    Колкото и жлъчки да пукнете и да ги излеете в словесен поток - ЛЕВСКИ ще играе за Шампионската лига , ЗАЩОТО играе честно и по правилата, а не като мангали да крият данъци, осигуровки и да крънкат налево и надясно ръсейки лъжи ...
                    Киро, Уважавай съперника.И аз съм върл левскар, но гледам реално .Още като сложиха малката Вуца, ми стана ясно какво е бъдещето на "Левски". Баща му на времето само знаеше: ша са бориме, и виждахме как се развиваха нещата. И от двамата имам впечатления. Нали бяха треньори на "Спартак" Плевен. Горкия, още си е в Б група.А пък и този подставен "собсвеник"- Батков. Като го видя ми става лошо.чичо Нено
                    Къде точно съзираш неуважението към съперника чичо Нено?

Коментар

И таз добра! Не ни стига темата за София с/у провинцията, ами и чичо Нено си имаме вече...

Коментар

Lane Staley написа:
                        kiro_of_the_day написа:
                        sachma написа:
                        Не ние Няма злоба, има съжаление.Знаеш ли, искам ФК Левски да е добър отбор. Искам противопоставяне с ЦСКА, но на терена.Проблемът на ФК Левски е един - Батков, злобата ( Сираков и онова "Успех на всички без ЦСКА" ) и постоянните опити да се омаловажи противника. Ако не бяха глупостите на Батков бих ви подкрепял. Но вие му се кефите като се заяжда с нас, мед ви капе на сърцето. Няма как да ви уважават хората. За да има уважение трябват 2 неща - или да биете, или да проявявате уважение към противника.Вие ядете пердах, а ръсите слюнки по ЦСКА. Е как да ви уважаваме?
                        Вие си гледайте Вашия проблем - Сашо апашо.... А вие не ядете пердах хич и не плюете.... Алелеее.... От снощи ми падна батерията от такива дето не злобеят...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                          sachma написа:
                          Абе, къде е БАТЕ?
                          N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
                            kiro_of_the_day написа:
                            sachma написа:
                            Абе, къде е БАТЕ?
                            ами бате се наака и отиде тате Вуца да му избърши насраното дупе не става само със говорене трябва и да се играе

Коментар

вие ся злобеете, ама недай си боже Левски бият БАТЕ-то у Беларуско и се класират в групите, Киро няма да се трае п.п. Само Дунав Русе!!!!!!!!
                              Fiat Punto 1.1-Синята птица
                              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

БАТЕ от БОРИСОВ ще привлечат в редиците си КАКА от Милан :D

Коментар

Working...
                                X