Humppa написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ШЛ жребий Левски - Андерлехт/БАТЕ БОРИСОВ
Collapse
X
-
kiro_of_the_day написа:Колкото и жлъчки да пукнете и да ги излеете в словесен поток - ЛЕВСКИ ще играе за Шампионската лига , ЗАЩОТО играе честно и по правилата, а не като мангали да крият данъци, осигуровки и да крънкат налево и надясно ръсейки лъжи ...
Коментар
-
Humppa
Не злобейте чак толкова. Не се знае как щяхме да завършим ние този мач, ако Томов беше плащал където каквото трябва!
Коментар
-
"НИЕ" нямаше да сме в този мач, защото нямаше да СМЕ поставени Изключително съм разочарован. То е смешно бе да му е=а майката, да му е=а Как да не им се смееш и да не им се подиграваш? Не може да имаш претенции, а да нямаш победа от цифра мачове, последните три мача - три пропуснати дузпи, 2 загуби, 1 равен, червени картони, а тръгваш с голяма кошница. Не става! НЕ СТАВА!!! Разочароваща година за БГ-футбола, добре че другите ни отбори ще играят с леки съперници, за да вземат точки. А левски ако отпадне, ще е поставен в 1 кръг на УЕФА, това поне е донякъде добре.Новия поздрав сред привържениците на ЦСКА - Здрасти БАТЕ, как си? - Добре съм БАТЕ, а ти БАТЕ как си? - И аз, БАТЕ, съм добре! Айде БАТЕ, чао.
Коментар
-
Humppa написа:Не злобейте чак толкова. Не се знае как щяхме да завършим ние този мач, ако Томов беше плащал където каквото трябва!
Коментар
-
ogi28b написа:"НИЕ" нямаше да сме в този мач, защото нямаше да СМЕ поставени
Коментар
-
Humppa
-
В цялата тупурдия нещо не се чува гласчето на киро Ъф дЪ дей Киро къде си бе да не си се скрил от срам? Щото аз ако бях така щях да направя и поне до края на седмицата нямаше да се подавам. А малките левскарски душички, начело с оная овца Вуцов, няма да ги вали поне една седмица Дерзайте, това е евробоеца с пълните гащи.N.Y. State of Mind
Коментар
-
Humppa
-
Абе човек като се понаспи и става един такъв тлерантен...Искам да кажа на феновете на ФК Левски:Извинявайте, ама си го заслужавате. И вие да бяхте на наше място и вие щяхте да ни скъсате от бъзик.Защото каквото сам си направиш никой друг не може да ти го направи.Завършихте на 16 точки след нас, играете за ШЛ с квотата на вечния съперник ( няма да коментирам по какъв начин стана това - огромна част от вината е наша ), съперник ви е БАТЕ Борисов ( има един лаф - От цял чувал п***, баш х** да набараш, при вас жребия отреди обратното - от цял чувал Х***, баш П*** ви се падна!!!) и вие да изгубите от тях на собствения си стадион? Наглите и безочливи изказвания на треньора и президента ви накараха хората да искат да изгубите. Нямахте право да загубите. Бяхте длъжни да победите. Заслужавате си подигравките и дано ги понесете като мъже.А като капак на цялата идиотщина - Гонзо е играл в първи кръг на купата на УЕФА. Можете да отнесете и служебна загуба. Това би било не ирония, би било сарказъм от страна на съдбата.Aaaa, да не забравя:Къде е батко бе?Ей Там пере БАТЕ Борисов!!!!like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар